Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mersi Aalina !
cred ca triplu teest se face fie in sapt 11-13 fie in 15-17
eu nici nu stiu inca daca o sa-l fac.... cumnata mea l-a facut anul trecut i-a iesit risc 1/50 Sindrom Down si ... scumpetea mea de nepotica chiar are acest sindrom (adica e un copil deosebit !!!)

Asa ca de aia ma mananca sa-l fac... dar nu stiu ce decizie as putea lua !

Apropos Aalina vad ca avem aceeasi varsta a sarcinii, te-ai ingrasat ceva? cum te simti ? eu nu am nimic special in afara de lasat de tigari de 1 luna si deci ingrasat 3 kg

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Salutare tuturor din nou!
Dublu Test se face intre 11 sapt si 13 sapt si 6 zile! Trebuie o ecografie si trimiterea de la doctor, apoi mergeti la laborator, vi se ia sange si in baza corelatiilor dintre rezultatele de sange si varsta sarcinii la eco vi se da acel rezultat statistic.
Triplu test se face intre 14 si 18 saptamani. Procedura e aceeasi!
Intrebare: novus, cumnata ta a mai facut vreun fel de test? Adica: rezultatul a fost la dublu sau triplu test si a facut sau nu amniocenteza?? (am avut si eu un rezultat mai putin bun la DubluT, dar Triplu mi-a iesit bine si de-asta-s curioasa...). Si inca ceva: ea avea cumva peste 35 de ani sau antecedente in familie (in general acestea sunt categoriile de risc). Mersi!

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor.sunt noua pe aici, pana acum am scris la inseminare, voi stiti mai multe, imi poate spune si mie cineva cat trebuie sa aibe un sac gestational de 7 sap ca diametru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

la fete...
ce de-ati mai scris...bun venit mamicilor si taticilor noi :)
o gramada de bebelusi o sa avem in lunile astea 2 hihih

Novus eu sunt prog la dublu test la 11 sapt si 6 zile. De triplu inca nu mi-a zis nimica...
am facut si eu un pumn de burtica, bine...arat de parca as manca 3 pranzuri, 2 cine si tot asa :) dar dimineata se vede un motz care inainte nu era

va pup, ma duc sa halesc ceva ca azi n-am prea apucat sa mananc mare lucru si ma simt vinovata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Felicitari Grace!!!Cred ca asta e senzatia...ma distreaza la nebunie acest emoticon.
Azi am fost la echo si...sunt in sapt 5 si 3 zile, iar dimensiunile sunt urmatoarele: GS=10mm, vezicula vitelina bla bla bla (nu inteleg scrisul)=4.5mm si CRL=2mm.
Ce parere aveti? E micutz bebelicul meu?
Vineri m-a chemat iar ca o sa am 6 sapt si 1 zi si cica o sa-i aud bataile inimioarei.
Va pupacesc.
Vorbim pe seara sau maine.Acum fug acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
grace felicitari iubita, bravo ma bucur foarte mult pentru tine. nu trebuie sa fi socata, totul este asa cum le lasa Dumnezeu o mare minune se desfasoara acuma la tine in burtica..sincer chiar ma bucur.
inna nush ce raspuns sa iti dau eu una stiu ca fiecare sarcina difera de la una la alta..deci niste masurataori nush cat sunt de relvante...sai ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine...te pupik si iti doresc sanatate si numai bine Doamne Ajuta
Mariak chiar ma gandeam ca nu puteai sa pleci fara sa ne pupici si pe noi zau puneam biciul pe tine
26+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Grace felicitari, sa-ti traiasca bebicii


8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uau ce fete harnice ati scris nu gluma.
Eu de vineri nu am mai intrat pe net .sambata am fost la eco si am l-am vazut pe bebe, inimioara...(eram stresati ca initial zicea ca nu e ritm cardiac prezent). Ce senzatie unica sa-l vezi pe bb suntem in culmea fericirii.
Grace felicitari pt . Te poti sfatui cu fetele de la mamici de gemeni si tripleti pt a sti la ce sa te astepti pe perioada sarcinii si dupa...
Maria_k vrem si noi in lista: DN 08.05.1980, UM 20.06.2008, DPN 27.03.2009

Vroiam sa va intreb daca ati luat de la dr de familie sau de la medicul ginecolog adeverinta pt a o prezenta la locul de munca pt ca saptamana asta chiar trebuie sa-i anunt. Mai am un pic si fac cunostinta cu wc de acolo
Va pup si sper sa intru mai des.
7

ce semnatura am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Novus eu am o burtica mare mare desi nu am pus decat 1 kg fata de cum am pornit. Doar ca am pornit cu +10 Chiar daca am lasat tigarile din cauza starii de semigreata nu am avut deloc pofta de mancare. Si cum am bagat multe fructe si lactate... Dar nu imi fac griji voi recupera in concediu sunt sigura. In ultimele zile ma simt chiar bine. Doar ca am pitici pe creier si astept ziua de joi sa merg la medic. Oricat de optimista am fost pana acum parca mi se inmoaie picioarele. Asa imi vine sa ma duc in lume ...

Bine ai venit inna.

Gigelica felicitari pentru intalnirea cu bb.

Floricik si tie felicitari pentru intalnirea cu bb. Eu nu am luat inca adeverinta pentru ca astept sa treaca cu bine trim 1. Daca iei adeverinta vezi ca la forumul de legislative era si un model de cerere pe care sa o depui la firma si sa iti dea numar de inregistrare.

O zi frumoasa sa aveti!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare burtici!

oana, eu am inceput sa am greturi si restul pachetului de pe la 5-6 saptamani. dar nu e o conditie necesara si poti fi fericita ca nu le ai. sigur, sunt o confirmare zilnica a faptului ca bb e acolo dar in rest...crede-ma, asta e unica consolare.
grace, eu sunt programata la gine in 19 si am emotii deoarece in familie am avut antecedente de gemeni. te inteleg ca esti socata dar dupa ce trec bb-ii de primele luni de viata, cred ca va fi extraordinar. fii tare si optimista. daca ai primit un asemenea cadou inseamna ca cineva acolo sus considera ca ii poti face fata!

ma gandeam daca e ok ca am slabit 1 kg (am 8 sapt si 2 zile) dar cu tot raul cu care ma lupt poate nu e chiar rau.
mai sunt astfel de fete? sa incep sa-mi fac griji?

Mergi la inceput