Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
elenasimona spune:
buna mamici si viitoare mamici,eu sunt noua pe aici dar vizitez de ceva timp acest site (mai exact de cand am ramas insarcinata),asteptam un ingeras in viata noastra si suntem foarte fericiti...........sunt insarcinata in 11 saptamani

am foarte multe intrebari.......si nu prea stiu cu ce sa incep.....sper sa ma ajutati sa aflu raspuns la toate intrebarile mele
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele am si eu o intrebare???? Numai la clinici particulare se dau poze cu bb si se asculta inimioara????? Eu nu am ascultat nimic , ca nu au boxe la calc....de poze ce sa mai spun.... Apropo , mai are vreuna din voi medicul la Mat. BUCUR..??? Ce parere aveti despre maternitate??? Mie nu-mi place ca sunt f multi tigani, nu am nimic cu ei dar miros , si , de cate ori intru in mat ma iau de nas dc este lume la cam de garda....Asa s-a nimerit, sa ajung acolo acum 2 ani cand am pierdut sarcina, pt ca aveam un medic care avea si cab part , iar cand s-a intamplat nenorocirea mi-a zis sa ma duc urgent la maternitate (eu m-am dus , da el nu s-a interesat de mine)si asa am nimert sa-mi faca chiuretajul o doctora draguta.....si la ea am ramas!!! 11* |
Nu foarte buna...chiar ingrijoratoare!Nu vreau sa sperii pe nimeni, si nici sa vb despre un caz destul de tragic

fbruma
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 florinela79 - multumesc mult pentru incurajari. Asa ma rog si eu din tot sufletul, sa fie sarcina prea mica si de aceea sa nu se vada. Maine ma duc iarasi s-a repet betahcg si sper sa fie bine. Asta-noapte am avut niste dureri foarte mari de burtica de m-a trezit de vre-o doua ori; ma durea si uterul si ovarele. M-am linistit pentru ca am vazut ca nu am zangerat si am inteles ce spun celelalte fete ca este OK. In ceea ce priveste schimbarea doctorului , nu cred ca o voi face: sunt sub observatie la Medlife la dr. Predoi. Este o sarcina obtinuta dupa multe tratamente, investigatii si proceduri. Pana acum sunt foarte multumita de dumnealui si de toata echipa de acolo asa ca voi merge pana la capat cu ei (sper ca pana la nastere ...) Sper ca saptamana viitoare pe vremea asta sa fiu si eu linistita si fericita si sa-mi pot pune semnatura de graviduta aici pe site. Va pup pe toate si sa aveti grija de voi. |
Nu te ingrijora si eu am avut asa o durere , chiar intensa, si mi s-a explicat ca poate fi momentul nidarii, mom cand se implanteaza in uter , in endometru si poate fi insotit de asemenea simptome, numai ca acestre nu tb sa dureze zile.
Bafta!
fbruma
aris26 spune:
| citat din mesajul lui doranna buna! cred ca v#259; va amuza intrebarea mea ... l-ati lua(t) pe viitorul tatic la eco de 6 sapt?:) eu nu stiu ce sa fac, mai ales ca o sa fie o eco transv. :) |
buna, ei uite ca eu l-am luat pe al meu si tot transvaginala am facut. eu nu am fost stresata deloc, pana la urma astia sunt cei doi barbati din viata mea care au dreptul asta
bafta sa-i auziti inimioara. este un moment unic
7+
florinela79 spune:
Buna dimineata!
Ce face-ti burtici? ati mai scapat de starile de rau?
Pe mine mai m-a slabit, somnolenta si oboseala!
La ecografii vad ca-i mare veselie si fericire. Felicitari si sa auzim numai de bine!
Pupici!
fbruma
iulia_30 spune:
Buna fetele!Sunt fericita posesoare a doua teste de sarcina pozitive.In seara asta merg la echo si sper sa vin cu vesti bune si sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ,pana acum am fost la aspirante.

iulia
ADA1974 spune:
pagina s-a inchis, s-a deschis capitolul 6 : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125455
(sper ca e bine cum am inserat link-ul) ![]()
![]()
![]()
ada
8+ si gabi
3ani+6 luni