Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 19

doranna spune:
Buna!
este primul meu mesaj, desi citesc topicul de la inceput
eu sunt in a 6a saptamana (6+); daca ar fi sa ma iau dupa UM, ar trebui sa fiu in 7 sapt, dar neavand ciclul regulat mi s-a spus ca e posibil ca ovulatia sa se fi produs mai tarziu si treb sa ne luam dupa masuratorile de la eco; marti am a doua programare...
e prima sarcina si suntem foarte fericiti, dar din pacate ma simt ingrozitor... de 3 zile nu pot sa mananc decat fructe si covrigei, dar cum acestia constipa, treb sa ma abtin; am inteles ca starea aceasta poate dura pana la 16 saptamani :(
am intrebat medicul si mi-a spus ca nu pot sa iau nimic pentru greturi... voi cum va descurcati? eu din momentul in care deschid ochii dimineata si pana adorm am o stare ingrozitoare si cel mai tare ma sperie faptul ca nu ma hranesc cum trebuie si asta il afecteaza si pe bebe :(

simina_kin spune:
Fetele am si eu o intrebare???? Numai la clinici particulare se dau poze cu bb si se asculta inimioara????? Eu nu am ascultat nimic , ca nu au boxe la calc....de poze ce sa mai spun....
Apropo , mai are vreuna din voi medicul la Mat. BUCUR..??? Ce parere aveti despre maternitate??? Mie nu-mi place ca sunt f multi tigani, nu am nimic cu ei dar miros , si , de cate ori intru in mat ma iau de nas dc este lume la cam de garda....Asa s-a nimerit, sa ajung acolo acum 2 ani cand am pierdut sarcina, pt ca aveam un medic care avea si cab part , iar cand s-a intamplat nenorocirea mi-a zis sa ma duc urgent la maternitate (eu m-am dus , da el nu s-a interesat de mine)si asa am nimert sa-mi faca chiuretajul o doctora draguta.....si la ea am ramas!!!11*

Gianina34 spune:
florinela79 - multumesc mult pentru incurajari.
Asa ma rog si eu din tot sufletul, sa fie sarcina prea mica si de aceea sa nu se vada. Maine ma duc iarasi s-a repet betahcg si sper sa fie bine.
Asta-noapte am avut niste dureri foarte mari de burtica de m-a trezit de vre-o doua ori; ma durea si uterul si ovarele. M-am linistit pentru ca am vazut ca nu am zangerat si am inteles ce spun celelalte fete ca este OK.
In ceea ce priveste schimbarea doctorului , nu cred ca o voi face: sunt sub observatie la Medlife la dr. Predoi. Este o sarcina obtinuta dupa multe tratamente, investigatii si proceduri. Pana acum sunt foarte multumita de dumnealui si de toata echipa de acolo asa ca voi merge pana la capat cu ei (sper ca pana la nastere ...)
Sper ca saptamana viitoare pe vremea asta sa fiu si eu linistita si fericita si sa-mi pot pune semnatura de graviduta aici pe site.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Fetele am si eu o intrebare???? Numai la clinici particulare se dau poze cu bb si se asculta inimioara????? Eu nu am ascultat nimic , ca nu au boxe la calc....de poze ce sa mai spun.... Apropo , mai are vreuna din voi medicul la Mat. BUCUR..??? Ce parere aveti despre maternitate??? Mie nu-mi place ca sunt f multi tigani, nu am nimic cu ei dar miros , si , de cate ori intru in mat ma iau de nas dc este lume la cam de garda....Asa s-a nimerit, sa ajung acolo acum 2 ani cand am pierdut sarcina, pt ca aveam un medic care avea si cab part , iar cand s-a intamplat nenorocirea mi-a zis sa ma duc urgent la maternitate (eu m-am dus , da el nu s-a interesat de mine)si asa am nimert sa-mi faca chiuretajul o doctora draguta.....si la ea am ramas!!! ![]() |
Hello.
Eu am o prietena care a nascut prin iarna la Bucur. A fost foarte multumita si de doctorita si de spital. Mi-a zis ca a cerut o rezerva in care sa stea singura si a costat-o 1 mil pe zi (a stat 2 zile). Din pacate, nu stiu cum o cheama pe doctorita, m-as fi dus si eu la ea, dar e deja in prenatal, cred. Oricum, am inteles ca e modest, dar lumea s-a purtat bine cu prietena mea si bb e sanatos si mancacios.
Succes!

Monik

Alex2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K oana7 la mine au inceput greturile/raul cam in sapt 6. crede-ma ca daca te dor sanii e suficient! cu raul si ![]() |
Uaaaa, la mine de pe la 9 zile de la data probabila a conceptiei ;)) si de atunci ma tot tin, si parca e tot mai rau. Cand sper sa scap de ele?
Cum adica sunt cea mai micuta de aici?

Cu eco, doctorul a zis ca sunt 2 saculeti embrionari, dar nu se vede intr-unul embrionul. E de rau? Dar ca aparatul ala din spital poate sa nu fie prea precis. M-am uitat in tabel, la saptamana 8 si bebe are 1,6 cm. N-ar trebui sa se fi vazut ceva? Nu stiu ce sa zic, oricum sunt cam in stare de soc, e prima sarcina pt mine si sunt tare speriata, iar doctorul a fost foarte rapid, nu a stat prea mult la explicatii. Am sa ma duc miercuri la el la cabinetul privat si de banii aia sper sa ma si lamureasca.
Monica

Alex2 spune:
Simina, am sters partea aceea cu fetita, te rog mult, sterge si tu din mesajul tau, e mai corect asa, sa nu fie prea oficial. Da, baietelul este doar al lui. Eu sunt la prima sarcina.

novus spune:
Buna fetele !!! Am revenit de la Gyula unde a fost super , m-am balacit toata ziua
Vineri am fost si la eco, am vazut bebele dadea din maini si doctorul a zis ca e totul ok !!
O sa merg si la un eco 4 D peste 4 saptamani poate vedem si sexul atunci !!
Va pup si sa aveti o saptamana excelenta !!! si concediu placut celor care pleaca !!! 12+

aris26 spune:
inima eu am auzit-o la 6 saptamani si o zi, ba chiar mai mult am si vazut-o cum bate este incredibil cand te gandesti ca embrionul avea doar jumatate de centimetru.
monica(alex2) - in mod normal trebuia sa se vada embrionul in saptamana 8. dar sa nu fi suparata, important este ca cel pe care l-a vazut doctorul sa fie bine. e adevarat ca un ecograf de proasta calitate poate pacali chiar si un doctor bun.
despre greturi nu prea am ce sa spun decat ca se pare ca sunt o mare norocoasa. ma simt extraordinar. oricum daca nu reushiti sa va alimentati cum trebuie eu cred ca trebuie sa vorbiti serios cu doctorul vostru, macar sa va recomande nishte suplimente de minerae si vitamine. incercati sa mancati putin cantitativ, eu cand am avut probleme cu stomacul am mancat numai piep de pui fiert(fara condimente) legume fierte(in special brocoli) si orez fier(fara ceapa, condimente); sucuri naturale facute in casa si nu de citrice.
hai ca o sa treaca si perioada asta. 7+

oanaiacovita spune:
Va invit la capitol nou
Oana Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

doranna spune:
buna!
cred ca v#259; va amuza intrebarea mea ...
l-ati lua(t) pe viitorul tatic la eco de 6 sapt?:)
eu nu stiu ce sa fac, mai ales ca o sa fie o eco transv. :)