Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
zsuzsu spune:
buna dimineata burtici,
florik stai la pat si suna-l pe medic cat de repede
aalina bafta la medic si sa ne aduci vesti bune
maria_k si eu sunt la fel cu greturile,tot timpul mie rau, atat ca eu nu vomit (inca), si sper sa nici nu ma apuce
ce fain de tine ca mai ai o tura de concediu
si noi am fost , dar noi am plecat 3 si am veit 4![]()
dar eu nu mai am decat 6 zile de concediu pe care le pastrez pe cand merge feciorul la gradi, pana se obisnuieste sa stau cu el.
floricik spune:
Neata burtici
Florinela intra pe forum cum ti-a zis si Aalina si gasesti acolo un model de cerere. Eu chiar azi il fac si maine ma duc la munca sa-l prezint. Dimineata am fost la dr. ginecolog de la care am luat o asa zisa adeverinta cu care diseara merg si la dr de familie. O sa fac 2 exemplare si fug cu ele la sef sa-mi semneze ca a luat la cunostinta si sa-mi dea nr de inregistrare. Zic bine ?![]()
Maria_k, zsuzsu ...si aici cred ca intra majoritatea fetelor...si eu ma lupt cu greturile. Pana acum eram fericita ca imi e rau dar nu vomit, dar azi mi-a fost rau tare de dimineata si...nu am scapat
.
Oricum azi am sunat la munca,le-am zis ca imi e rau si ca stau acasa si maine ma duc cu surpriza ![]()

7
novus spune:
Buna fetele !!! Va compatimesc sincer pe cele cu greturi si alte neplaceri de genul asta ![]()
Eu in afara de cativa pantaloni care ma jeneaza la burta si faptul ca nu mai fumez sunt ca inainte !
Dupa amiaza ma duc si eu la eco sper sa fie totul ok si maine decolez spre Gyula la o balaceala de week-end !!!
Va pup si sa aveti o zi racoroasa !!
11+
MITITICA82 spune:
florinela - In atentia Conducerii Societatii..............
Cerere nr. ......../....2008
Subsemnata ........, angajata in cadrul ........, in functia de ........, posesoare a C.I. seria ........ nr. ........, C.N.P. ........, conform OUG nr. 96/2003 Art. 2 lit. c), va aduc la cunostinta starea mea fiziologica de graviditate.
Prin prezenta cerere va rog sa luati în evidenta situatia mea, respectand normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, si toate normele legislative in vigoare.
Totodata, conform OUG 96/2003, Art. 7, alin. (1), va rog sa transmiteti copii ale documentelor anexate care atesta starea mea fiziologica de graviditate catre medicul de medicina muncii si inspectoratul teritorial de munca.
In acest sens, anexez prezentei cereri scrisoarea medicala eliberata de medicul ginecolog ............ in data de ...........
Va multumesc.
Cu respect,
.............
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
florinela79 spune:
MITITICA82
multumesc mult!
Imi este de mare folos. Am tot cautat si nu gaseam nimic......
fbruma
PetraTudor spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu putin sa vad ce ati mai scris, m-am amuzat de ce spunea Galushca referitor la greturile matinale si fetita ei care vrea sa dea buzna in baie 
Eu nu mai am intepaturi, dar numar zilele pana ma vede doctorul. Apropo, eu merg la Benedict Ancar, la Medsana, dar voi naste probabil cu o doctorita de la Filantropia, mi-a recomandat-o doctorita de familie in care am mare incredere.
Pupici si imbratisari!
10+
florinela79 spune:
Si eu tot la Filantropia sau la Sp.2 CFR vreau sa merg, numai ca la Filantropia am recomandarea unei vechi prietene, care are 2 nasteri cu Dna.Dr.Dumitra Militaru. Iar la 2CFR, am auzit de Dr.Gherasie...
Nasterea va fi prin cezariana.
fbruma
PetraTudor spune:
Eu nu stiu exact numele doctoritei de la Filantropia, dar ma uit pe trimitere si maine va spun.
Pupici si o seara frumoasa!
gigelica20 spune:
Mititica82 saru mana de model de cerere, o sa-l depun si eu maine
. Va pup pe toate.
ioana_p76 spune:
Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!