Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Dragele mele, am fost astazi l amedic. Pentru ca e un medic NECOMUNICATIV nu stiu daca e de bine sau de rau. Cert este ca maine dimineata ma internez. De ce mi-a fost urat nu am scapat. Printre putinle cuvinte exprimate a zis ca totul se poate salva. Asta mai m-a linistit putin. Ceea ce ma nelinistete sunt conditiile din spital (Braila) asociate cu caldura de afara. Sper sa nu mor cateva zile. Sa auzim de bine.
cocufan spune:
Alina, ma bucur pentru tine si pt bb. asteptam poze.
Maria-K, multumesc dar voiam sa stiu din curiozitate. eu merg la Fulga Florescu insa am auzit ca nu e tocmai blanda cu pacientele insa e o profesionista. oricum, daca nu imi place, o pot schimba oricand.
fetelor, putinele si fericitele care nu aveti greturi si pachetul cu care vin, sa nu ne invidiati.
oricum stiti ca bb e bine cata vreme nu aveti vreo hemoragie sau scurgeri suspecte.
credeti-ma pe cuvant cand va spun ca atunci cand imbratisez vasul de toaleta si simt ca ma intorc pe dos si tot ar mai iesi ceva, nu sunt deloc de invidiat. in plus, dupa, ma simt la fel de rau si mai am si o teama uriasa de a mai pune ceva in gura inclusiv apa.
nici un fel de mancare nu imi provoaca vreo satisfactie si mananc doar pt ca ma doare stomacul de foame si stiu ca bb are nevoie.
asa ca fiti fericite si bucurati-va asa cum o fac si eu, pentru ca sunt fete care trec peste primul trimestru si poate chiar peste intreaga odisee mult mai rau ori chiar tintuite intr-un pat de spital.
8+
oana7 spune:
Floric, ai procedat foarte bine ca ai fost la doctor, in felul asta te-ai mai linistit, asta e, interneaza-te, o sa vezi despre ce e vorba si ce e de facut.
Iti doresc multa sanatate, si tie si la bb, si sa gandesti pozitiv, sa ai incredere ca totul va fi bine. Si asa va fi!
TE PUP!
6+
cocufan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Cert este ca maine dimineata ma internez. De ce mi-a fost urat nu am scapat. Printre putinle cuvinte exprimate a zis ca totul se poate salva. |
Sper din tot sufletul sa fiti bine amandoi si sa auzim vesti bune si optimiste de la tine!

8+
Aalina spune:
Maria la multi ani!!! Si concediu placut!!! Sa ne vedem cu bine dupa.
Novus sper ca a fost bine la medic. Distractie faina in weekend.
Floric tinem pumnii sa fie totul bine. Va rog eu fetelor cand nu stiti ceva intrebati medicul. E datoria lor sa va informeze oricat de necomunicativi or fi. Doar platiti consultatia. Aveti niste drepturi.
Cocufan sper sa treaca perioada asta grea si pentru tine.
oana7 
Va multumesc tuturor pentru sprijin. Hai sa vin cu noutatile.
Mai intai sa facem cunostinta:
http://community.webshots.com/user/aalinador
Eu m-am dus cu creierii imprastiati la medic unde, deoarece a avut o urgenta in clinica a trebuit sa si astept vreo ora si jumatate. Asa ca atunci cand m-a intrebat cum ma simt i-am spus ca excelent numai cu capul stau rau drept pentru care am trecut direct la ecograf. Din prima miscare bebe a facut o saritura sa ii intre bine maica-si in cap ca misca. Apoi am vazut inimioara si mi-a dat sa si ascult numa sa ma linistesc. Si ca bonus ca am fost cuminte mi l-a aratat si in 4D dandu-mi poza. Toata masuratorile cica sunt ca la carte, ce am retinut e ca avem 11 saptamani si 3 zile dupa ecograf, iar dupa UM erau 11 si 6. Deci suntem ok. Asa cum am stabilit nu facem dublu testul si ne mai vedem peste 4 saptamani.
In concediu nu am interdictii. Mi-a spus clar ca se considera urgenta cand sangerez sau cand am dureri persistente. In rest intepaturile razlete sunt normale. Iau acidul folic pana termin cutiuta si apoi trec pe vitamine prenatale centrum parca scrisese pe reteta.
Dupa ce i-am numarat mainile si picioarele am intrebat daca sunt sanse sa stim ce e. Mi-a spus ca inca nu e relevant dar a tot rotit imaginea aia pana vag ar fi putut intr-o anumita pozitie sa spunem ca bb are putza. Nici eu nici medicul nu suntem convinsi tati e singurul care isi face iluzii
. O sa vedem data viitoare daca a avut dreptate sau nu.
Cel mai dulce a fost piticul mare caruia la iesire i-am aratat poza. In primul rand a remarcat ca saracu bb e chel. Si in al doilea rand m-a anuntat ca trebuie sa ma duc la spital cand il scot
M-a intrebat cand vine bb si cum cel mai asteptat eveniment de anul viitor e ziua lui i-am spus ca inainte de ea va veni si bb. ASa ca a spus ca e clar vine pe 3 mai. A trebuit sa ii spun ca vine cu vreo doua luni inainte de asta si m-a lamurit ca va mai trebui sa astept o vara si o iarna.
De acum sa ma tin ... comentarii la greu o sa avem pe domeniu. De, are copilul preocupare noua.
Aseara am cazut lata cand am ajuns pentru ca in paranoia mea nu am pregatit nimic de concediu pana nu am fost la medic. Asa ca a trebuit sa ma agit caci maine dimineata plecam.
Va pup si ma rog sa fiti bine!
12+
florinela79 spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Mariilor!
Multa sanatate si curaj pt.Floric!
Vacanta placuta, fetelor care pleaca in concediu!
As vrea si eu macar un weekend la mare, dar sotul meu e paranoia "nu ai voi"-iti face rau", din partea lui 9 luni stau doar in casa, sa nu patesc ceva.
Marti ies analizele de la medicul de familie, iar pe 25 la SANADOR la eco.
Am emotii totusi, sper din suflet sa fie bine.... pe 25, ar tb sa fiu la inceputul celei de-a 10 saptamani.
Va pup,si numai lucruri bune sa auzim!
fbruma
floryela spune:
neata ! intrebare? daca nu depui in scris acea instiintare ca esti insarcinata ce se poate intimpla? eu am anuntat seful (patronul) ca sint insarcinata, toata lumea stie si oricum el nu respecta legile. n-are nici un pic de respect ptr lege. fiica-sa care lucreaza tot aici a venit la munca la o sapt. dupa ce a nascut si li se pare normal. acelasi lucru (sacrificiu) il asteapta si de la angajati, cu toate ca nu le poate impune. ma rog cerului sa rezist pina in decembrie ca sa pot intra in prenatal sa scap de astia. va pup, numai bine
10+
florinela79 spune:
floryela
Eu zic sa depui cererea scrisa cu formularul, este obligativitatea ta........Altfel vor spune ca nu au fost anuntati....sau cine stie, daca tu spui ca sut asa cum sunt. E normal ca fica-sa sa se intors, doar e firma familiei, nu are niciun stres, e ca la ea acsa, plus ca ea munceste pentru ea profitul firmei-bunul familiei.
Eu zic depune formularul cu scrisoarea medicala de la medicul de familie (spune-le ca medicul tau de familie ti-a cerut sa faci instiintarea srisa in mod obligatoriu).
Odata depusa, ei nu te pot da afara...esti sub protectia legi. Sa nu ai o atitudine agresiva fata de ei.
Iti urez succes!
fbruma