Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
clau_geo spune:
burtici eu va las si ne auzim maine, ca trebuie sa vina zugravul sa termine finisajul la termopan si sa ne monteze lustrele.
Pupici pe burtici
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
danucu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Danucu, ce ma bucur ca mai dai vesti despre tine! Ce grasunel ne pregatesti tu acolo! Si tot zvelta ai ramas! Bravo! Esti de admirat! Mi-a placut foarte mult cum ai zis sa vina bebe in septembrie "cum a promis"! Asa si trebuie, sa profitam cat mai mult de momentele acestea speciale! Atnci ne vei dezvalui si noua "surpriza" si numele surprizei, nu? ![]() |
clau_geo, multumesc.
Eva, pai am facut o intelegere cu bebe si trebuie sa se tina de promisiune. Eu am fost cuminte pana acum, trebuie sa fie si bebe la fel.
Sper sa mai aveti rabdare cu mine, mai e asa putin pana in septembrie. Sincer la nume inca nu ne-am hotarat definitiv
Felicitari si tie pentru starea de spirit, ai o burtica foarte frumoasa.
Anca si Bitza, sunt alaturi de voi, am inteles ca voi veti fi primele care vor da startul la lista cu bobocei de august.

33+ Baby inside
andy.p spune:
Miruna voiam sa te intreb daca il lasi pe bb in picioarele goale si cu sosetutze..adica tu nu duci salopetutza?Ca pe mine ma tot bate gandul sa duc numa body-uri ,dar asa in piciorushele goale ..parca mi-e frica sa nu-i fie rece.
Eva
de fiecare data reusesti sa-mi ridici moralul..macar de m-ar tine cat mai mult.
Felicic e un dragutz vlad..ce falcutze are
!!!Nu le prea place la eco..si bb-lina isi acopera mereu fata.
Moni ce bine ca ai intrat sa ne dai vesti..imi pare rau ca ai avut probleme si stari nasoale..nu te pot ajuta ca in ultimul timp le cam experimentez si eu.Te
Anis sper sa fie bine.Ai reusit sa-ti faci programare?
danucu ma bucur ca ne dai vesti si ca sunteti bine
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
danucu spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Salutare burtici! RAportez tot 2in1.Am fost dimineata la maternitate la control si mi-a zis ca "nu sunt inca de nastere" Nu mai inteleg..vineri parea aproape tare nasterea,azi e mai indepartata...oare "bate Lucas in retragere"???????![]() Oricum, eu sunt bucuroasa pt ca eu merg tot dupa calculul meu conf caruia miercuri fac 37s,eco "zice" ca joi fac 39s...vedemTardiv, dar totusi am intrebat dr de antitetanos..a zis ca si chiar daca nu era tarziu nu-mi recomanda sa-l fac. Aaaaa...si la mine a iesit negativ la crocobauri. MAine trebuie sa duc din nou pt urocultura ca proba cealalta n-am recoltat-o bine! ![]() ![]() tuturor!Vineri merg din nou la control si eco! ![]() 36+ LUCASAMR 4 saptamani!!! |
Bitza, acum am vazut mesajul. Pai sa vina Lucas cand vrea el, eu tin pumnii si ma gandesc la tine.
Cum e viata la Botosani?
33+ Baby inside
anis spune:
andy i-am sunat...a ramas ca ma suna ei s a imi confirme daca pot sa ma duc saptamana viitoare..
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
danucu spune:
| citat din mesajul lui EvaF Mai avem 40 de zile! Lasati-ma sa imi scot singura ochii, ca la melc ![]() ![]() Morcovii, nu stiu ce sa zic, slabutza productia, e inca o dulce inconstienta, nu mi-e frica, sunt incredibil de mirata ce mi se intampla! Peste 40 de zile nasc si mi se va pune Luca in brate! Wow! Ciupiti-ma!!!!!! 34+ LUCA Atat mai este pana vine !!!! AMR 40 ZILE!!! ![]() POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva, nu esti singura care nu realizeaza ca se apropie momentul. Cred ca vom realiza dupa ce incep sa vina boboceii primelor fete. Nici mie nu mi-e frica inca dar e normal sa nu-mi fie daca nici nu ma gandesc intens la asta. Prefer sa mai profit putin.
33+ Baby inside
baby_boy spune:
clau_geo,
am 95 circumferinta...e acolo in burtica..eu nu prea am luat mult in greutate doar 6 kg.. dar el e grasut..eu ma bucur..ca sper sa nasc usor natural si el sa fie sanatos in acelasi timp..oricum eu ma simt mareeeeeeeee...dar cred ca e valabil la toate . Nunta am facut-o la biserica Madonna, in Craiova..nush daca o stii .
32 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
anis spune:
mama ma zgarai pe fata cand va aud ce putine kg ati luat..si eu care am tinut un regim cat d ecat si degeaba tot am ajuns la 10 kg si mai am ...si dac beau numai apa tot i-au..cica as retine lichide
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
danucu spune:
| citat din mesajul lui CD27 a-rose, deci si pe tine te chinuie durerea asta ciudata, ma intreb daca sunt ceva exercitii care trebuie facute...sau mai stiu eu ce...acum ma simt bine, nu mai doare, pot sa ma misc...sunt sprintena , o fi bine sa stam in pat sau sa fortam sa ne miscam, dr meu in concediu si parca mi-e rusine sa sun sa-i zic ca ma doare 'intre picioare'33s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
CD27 si pe mine tot acolo ma doare
33+ Baby inside
baby_boy spune:
anis tine de multe chestia cu kilogramele..si de constitutia corpului..si de retinerea apei cum ziceai tu..la fiecare e diferit...dar ceea ce conteaza e sa avem bebei sanatosi..dupa devenim la loc gazele 
Cred ca o sa ma umflu si eu de acum incolo..mananc in continuare foarte sarat..oric emancare mi-se pare ca nu are suficienta sare.si mai pun...stiu ca nu e bine..dar...am noroc ca nu mi-se umfla nimic![]()
32 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

si numele surprizei, nu?
Nu mai inteleg..vineri parea aproape tare nasterea,azi e mai indepartata...oare "bate Lucas in retragere"???????

AMR 40 ZILE!!!
, o fi bine sa stam in pat sau sa fortam sa ne miscam, dr meu in concediu si parca mi-e rusine sa sun sa-i zic ca ma doare 'intre picioare'