Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
'Neata, fetelor!
Eu azi m-am trezit la 5:30 ca sa vad finala la gimnastica si meciul de handbal. De, imi permit de vreme ce pruncu-mi doarme toata noaptea. Dar am fost putin suparata. Am luat bronz, dar cam chinuit. Si mi-am dat seama ca la sportivii romani nu merge performanta decat daca au antrenori severi, duri cu ei. De ce nu merge cu vorba buna oare? Ce spune asta despre noi ca popor? Hmmm...intrebari retorice, ca si mie mi-au placut la scoala materiile la care profii erau severi, dar corecti.
Acum ce sa zic, bun si un bronz, mai bun decat un loc 4. Macar la ahndbal au castigat fetele fara probleme...Dupa un start excelent la olimpiada, medaliile se lasa asteptate si cam multe ratari (vezi natatie).
Va las acum cu pasarelele mele legate de sport...citesc din urma si revin cu raspunsuri (ati ghicit, iar nu pot lucra la birou, asa ca va citesc si vizionez olimpiada pe internet).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Acum chestia care ma chinuie pe mine e urmatoarea: baiatul meu se tot loveste cu palma peste cap si nu stiu ce poate insemna asta. M-am gindit ca cere atentie, dar eu stau tot timpul cu el, asa ca nu stiu ce mai pot face mai mult. Si in brate daca e luat se mai loveste, dar mai rar. Sper ca voi aveti mai multa experienta in psihologia copiilor ca sa ma puteti ajuta si pe mine. Multuemsc anticipat si va pup. |
Nu stiu ce sa zic. Baiatul meu se mai trage de urechi sau de ceafa, din cauza asta trebuie sa-i tin unghiile foarte scurt taiate tot timpul, pentru ca se zgarie pe ceafa. Am remarcat sa face asta de frustrare, daca nu reuseste sa faca ceva (sa mearga singur sau sa deschida vreo cutie). Uneori face asta si nu ma prin din ce cauza e frustrat, era linistit si dintr-o data se zgarie pe ceafa. Dar ceva frustrare are el, chiar daca eu nu ma prind care e aia.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui toma_lly problema mea cu Nati (in afara de greutate) este ca nu am gasit o metoda de a o adormi la pranz si seara. si dupa un chin indelung, se frichineste nenica toata noaptea, nu inteleg de ce nu are un somn linistit. la voi cum e ? |
Tudor adoarme seara la tzitzi. Peste zi ii scosesem tzitzi ca stiam ca urmeaza sa mearga la gradinita si acolo nu are tzitzi. Asa ca incepusem sa-l plimb pe umar, in brate sau in carut ca sa adoarma (dura 5-maxim 10 minute operatiunea de adormire).
De saptamana trecuta a inceput gradinita. In prima zi cand l-am lasat la somn acolo, stiu ca l-au tinut in brate ca sa-l adoarma. De a doua zi, banuiesc ca nu l-au mai tinut. Sambata am fost plecati si a adormit in masina, dar duminica am zis sa fac asa cum fac educatoarele la gradi, sa nu le sabotez munca si sa-mi fac viata mai usoara. Asa ca l-am pus in patut, l-am invelit, i-am dat sticluta cu lapte, a baut aproape tot, cand nu a mai vrut mi-a respins sticla, a mai stat 5-10 secude cu ochii deschisi si apoi s-a intors cu spatele si a adormit SINGUR.

Seara inca il mai las la tzitzi, dar nu stiu cat o sa mai tina boieria.
Mult succes la adormit si voua!
Poze
Sabina spune:
Yaia, nu vreau sa ma gandesc cata cafteala iau chinezoaicele....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju fetelor, al meu pici de ieri nu vrea san neam. Cred ca zice ca e baiat mare si nu-i mai trebuie tzitzi. Acum eu cum fac sa scap de lapte? |
Subscriu la parerea ca piciul tau poate reveni la tzitzi, o zi fara tzitzi nu e relevanta.
Dar, atunci cand nu o sa mai vrea deloc si tu vrei sa scapi de surplus, iti spun sfatul pe care i l-a dat mama mea (Dumnezeu sa o ierte!) cumnatei mele: iei un prosop mare, il uzi cu apa rece-rece si ti-l infasori cat de strans posibil in jurul sanilor (vezi sa nu fie prea strans, sa poti respira
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani (Ca mama -soacra are formula clasica "Eliza, hai la mama!") |
Pai tu de ce nu folosesti formula si mai clasica 'Eliza, hai la mama ta adevarata!'?
Poze
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Erina Emma, eu cred ca dupa doar o zi e prea rapid sa spui ca nu mai vrea. Poate miine ii revine apetitul. Iti doresc de pe acum La multi ani fericiti pentru vineri. Am retinut ca e ziua ta pentru ca a mea e pe 16 Felicitari pentru conscursul din mami. Ce aio cistigat??? www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
ba sa stii ca am tot incercat si o refuza. SI oricum vroiam si eu sa-l itnarc asa ca astazi n-am mai icnercat si i-am dat lapte praf care-l bea cu placere cu canita.
Da, ziua mea e vineri. Multumesc si tie la multi ani!!!!
NU mai stiu pt ce jucasem la rev mami, cred ca niste carticele de povesti. Astept sa ma sune astia sa vad cand mi le trimit. Ce spirit de observatie.....hihihi.
Pupam Daria frumoasa si mamica dragutza!
emma si andrei
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Am uploadat citeva poze de astazi. Daria www.flickr.com/photos/23256333@N02/2757902654/" target="_blank">in parc. www.flickr.com/photos/23256333@N02/2757893020/" target="_blank">Devorez pufuletii |
Am admirat dulceata si ma tot gandeam ce rau e ca trebuie sa plecati din orasul ala linistit si curat in nebunia din Bucuresti! Dar va tinem pumnii, sa va acomodati repede acolo. Cine stie, poate fetele din Bucuresti o sa va scoata la atatea plimbari prin parcurile bucurestene, ca nu o sa simtiti lipsa celui de acasa.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Fetelor am nevoie de idei.....cum sa il sarbatoresc pe Mario? Si vreau sa ii fac ceva special cadou, si nu am nici o idee.... ![]() |
In primul rand, tortul trebuie sa fie bun (nu ca ar manca baiatul din el, dar ma gandesc la tine
Eu am deja ceva idei de cadou pentru 1 an: fie tricicleta (nu de alta, dar vine iarna la noi si trebuie sa tinem in boxa si tricicleta, sa nu se simta carutul sport singur
Bafta cu pregatirile, sa iasa asa cum iti doresti tu (ca el e prea mic sa inteleaga sau sa-si aminteasca)!
Poze
aeperju spune:
Irina, nu cred ca mai revine. Cu catev azile inainte sugea putin si scotea tzatza din gura pana cand acum doua zile n-o mai voria deloc. AM tot incercat (eu ii dadeam si dim si seara la culcare) si nimic, a adormit fara tzatza. asa ca....nu mai vrea. incerc sa ma impac cu ideea. I-am cump lapte praf si-l bea spre uimirea mea. Oricum avem 11 luni si mi-e usor daca s-a intarcat singur (el nu a refuzat niciodata tzatza, ba dimpotriva niciodata nu vroia sa-i dea drumu' de aia am ramas masca cand n-a mai vrut-o). Asta e.
Oricum mersi de sfaturi, sper sa scap usor de lapte si....ca sa ma consolez direct la coafor aterizez.![]()
emma