Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 4

prisi spune:
buna seara
am reusit si eu sa ma linistesc, am avut o gramada de treaba, maine ramane tati toata ziua cu pitica ca mamaie e nasa mare sambata , dar maine are loc cununia civila, iar eu nu pot sa ma invoiesc toata ziua, asa ca am facut instructajul, am pus papa la borcanele, sper sa se descurce, daca nu sa vina sa o aduca la mine la birou
in seara asta am fost in vizita la un bb de 2 saptamani, era asa micut si dragalas, parca as mai vrea unul, doar ca e cam devreme , abia am si eu 3 nopti dormite cap coada...
Adi multi pupici Lisei si multa sanatate, poate nu sunt decat bubite de la caldura
Luy multumim, pentru ochioasa zulufata
Miru doarme noaptea doar in patut la ea, dar ziua pe unde reusim sa o adormim, in leagan, in carucior, mai rar in pat, dar e bine ca macar noaptea doarme la locul ei
Sabina, Roxana sa va fie de bine, ce fain de voi mereu in calatorii, vreau si eu sa mai plecam pe undeva prin weekend, dar sotul meu se simte vinovat ca in cursul saptamanii nu ajunge la santier si sambata vrea sa asiste si el, sper sa-l conving macar un weekend
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

betty78 spune:
Bernix, multumesc mult...si noi speram sa fie doar un diagnostic gresit
Carpatina uite aici mesajul lui teodoran din 01.04.2008
Citat: |
citat din mesajul lui teodoran Revin cu amanunte. Astazi am fost la dr. si mi-a facut ecografie. Si totul este bine. BAt inimioarele.....da, da, ati citit bine, e sarcina gemelara. Doamne, nu-mi vine sa cred...e un miracol. Andrei (aug.2007) |
Betty78

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
Greyeras multa sanatate... din pacate stiu ce inseamna o sinuzita si cat de crunt este sa te apuce in mijlocul verii
Danuta36 si merci mult.
Alinush_25 eu din pacate mai gasesc cate o vanataie la Mario, dra tinad cont ca nu sunt acasa nu stiu cum au fosr dobandite
...meserias linkul...chiar ca este haios bebe cu balonasul
Si noi ne laudam ca nu vrem sa vedem linguritza...e acceptata doar cea care are iaurt....iar in rest preferam degetul lui mami, sau propria mana
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
Carpatina, Marunzika vacanta placuta si odihnitoare!
Prisi iti multumesc mamico....
Foarte bine a crescut printesa ta...Mario de mult nu a mai luat in greutate atata. Si este si foarte lungutza...e f bine.
In ce privesc rusii mie mi-au venit pentru prima oara de cand am nascut, pe sambata, adica la 1 an fara 1 saptamana. Am auzit insa ca dupa ce opresti alaptatul ar fi ceva mai mult cantitativ
Adimercedes mare dreptate ai cu educatia copilului...eu am exersat cam acelesi lucru cu Mario si vad ca functioneaza...mi-am dat seama prima oara cand am vazut ca atunci cand este cu mine nu trage de incarcatoarele de telefon daca sunt pe jos...la inceput cum o facea il puneam in tarc...si am vazut ca a invatat lectia, dar daca este doar tasu in camera se duce intans spre ele pentru ca taica-su il lasa sa faca ce vreau, si oricum daca face vreo prostie il i-a in brate si incepe sa se plimbe cu el...deci este mult mai mult decat educatie...stiu deja cum pot sa profite de orice situatie
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
Gabitz78 ce mai face Eliza?
Roxana ma bucur ca v-ati distrat la mare...cred ca o mai bagam si noi o tura si merci mult
Sabina bine ai revenit! Uff m-am tinut sa te sun, dar imi dau seam in feicare zi foarte tarziu. Incerc sa ma duc la Arion, iar daca nu reusesc o sa te sun sa stam de vorba.
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario

cecilia L spune:
Betty, sanatate multa lui Mario, sper sa nu fie nimic grav.
Legat de educatia lui bb si la noi este la fel, nici eu nu il las sa faca ce vrea, dar tati il mai lasa....oricum stie cand nu are voie si stie ca daca face prostioara ajunge in patut si nu-l mai iau de acolo chiar daca uneori mai si plange(a incercat si asa), stau langa el si vorbim dar nu-l iau, cee ce este tare crunt pt el, nu-i place deloc acolo, este ca o ''pedeapsa''.
Are o personalitate tare puternica, uneori se aseaza pe jos si da din picioare si urlaaaaaaaa daca nu-l las sa faca cine stie ce minune.....atunci sigur il pun in patut si il las sa urle dupa cateva minute rade si vb cu mine ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ca sa-l iau de acolo se intinde sa ne iubim, ajuns jos tot ce vroia sa faca face......si repetam faza cu patutul doar ca ramane singur sa ma certe....offfff ce ma cearta uneori si ma striga....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi

cecilia L spune:
Betty ma uitam la pozele de la mare, a crescut Mario, cand te gandesti ca mai are cateva zile si implineste anul,nu-mi vine sa cred...
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi

Sabina spune:
Magda, asa deci, ai fost la munte si n-ai zis nimica:))
lasa, alta data poate iei nr meu de telefon din lista.
Eu cu Sofia aveam tendinta de a nu o lasa una alta....si sotul meu era mai curajos. Dar vad ca ce o las eu i se pare sotului nebunie si viceversa:))), asa ca ne-am mai relxat amandoi. Deci lasa-l pe stanca, incurajeaza-l sa mearga pe munte cat mai mult, ca-i face extrem de bine.
Cu Mandarinuta nu am reusit sa ma vad, imi pare rau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

adimercedes spune:
citat din mesajul lui Sabina Am revenit! stam 4 zile in bucuresti. Adi, Sofia are acelasi lucru...doar ca e un pic in relief. Maine o vede si bunica lui Junior (e pediatrea), sa vedem ce zice. Daca da din umeri mai intreba, si alt doctor. banuiala mea: transpiratie....plus oaresce ciupercuta. A mai patit=o la un an si 10 luni, i-a trecut abia in apa marii. vezi daca are vreun capetel alb la macar una din bubite.... daca nu are febra, e iritatie. am pus in blog poze noi, multumesc mult, acuma sunt mult mai bine, in fond, copii ca ai mei nu mai are nimenea ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, ![]() ![]() Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, multumesc. Ma bucur ca esti bine, asa si trebuie. Si da, copii ca ai tai nu mai are nimeni!!!!
La iritatie nu are capetele albe. E fix ca iritatia de la roseola. Transpiratie iar nu pare, ca parca iritatia de la transpiratie avea punctulete mai rosii si mai distantate intre ele. Asta e f fada, dar intinsa pe trunchi, pana aproape in scutec. Parca s-a mai estompat de ieri.
In apa marii nu pot sa o bag pt ca la noi sunt 11*. Deci pas acum, numai daca mergem la nord cateva sute de km, care acum nu e o optiune viabila.
O sa mai astept vreo 2 zile si poate apoi ma duc la medicul de familie. Dar parca vad ca iar imi da crema cu cortizon

Te rog sa imi spui ce vesti ai dupa consultul lui Sofia.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

adimercedes spune:
citat din mesajul lui betty78 Adimercedes mare dreptate ai cu educatia copilului...eu am exersat cam acelesi lucru cu Mario si vad ca functioneaza...mi-am dat seama prima oara cand am vazut ca atunci cand este cu mine nu trage de incarcatoarele de telefon daca sunt pe jos...la inceput cum o facea il puneam in tarc...si am vazut ca a invatat lectia, dar daca este doar tasu in camera se duce intans spre ele pentru ca taica-su il lasa sa faca ce vreau, si oricum daca face vreo prostie il i-a in brate si incepe sa se plimbe cu el...deci este mult mai mult decat educatie...stiu deja cum pot sa profite de orice situatie |
Betty, ma bucur ca functioneaza si la voi. La noi cred ca sotul e mai strict. El nu prea e pe acasa in timpul zilei, iar cand ceva e nu, e nu si gata. Desi eu ma mai imbunez, gasesc o cale de compromis, o iau sa ii explic ce si cum si de ce, etc.
Imi pare rau de sperietura cu Mario. Sper sa nu fie decat o sperietura si nimic mai mult...
Bine ca ai scapat si de bona intr-un mod elegant.
Nu imi vine sa cred ca Mario are aproape un an!!! Wow, ce repede a trecut, ce repede cresc prichindeii astia ai nostri!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii