Puiuti de randunici 2008!! (76)
Raspunsuri - Pagina 9
varuna spune:
Bravo Maia pentru lingurita
, eu tot ce i-am introdus Marei nou i-am dat cu linguritza, cerealele noastre sunt de la Humana, i-am luat cu banane si le mananca cu mare placere.
Ce-o face Clau cu bebeii?
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
gbutucica spune:
Buna dimineatza!!!!
nu mai am Andrei acasa, si am plins ieri cind am intrat in camera lui, el este bine jucaus , si nu cred ca sufera de schimbare.( are acolo tot cei trebe, conditii, aer super curat , ca doar sta in marjinea padurii, mancare ecologica , si dragoste cat cuprinde)
va doresc o sapt usoara, linistita si cu bb cuminti.
incerc sa recuperez , desi nu crd ca am timp, dar stiu ca ma veti intelege.

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Maia37 spune:
Daaa, si eu noutatile tot cu lingurita iar cerealele tot de la humana dar cu vanilie bourbon.Marul nu i-a placut nici suc,nici piure decat copt l-a acceptat.Ma gandeam sa ii iau si cereale cu mar tot humana caci o randunica spunea ca-i place acest tip de cereale la galuscutza ei.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
varuna spune:
Giani sa ai o zi usoara, imi pare tare rau pentru lacrimioarele tale, sa vezi ce baiat voinic o sa fie Andrei dupa statul la padure.
Maia, eu ii dau laptic Humana si de-asta am ales si cerealele de la ei, ma duc sa citesc ceva...si o sa revin probabil mai tarziu.
gbutucica spune:
Varuna , multumesc, 
Ela , bine te gasesc in casa noastra
Simo, barosanu ramine barosan, 
Olga 
Cuscra , ce face Rebeca?????? , sper ca nu isi face de cap cat e Andreiu plecat , da???
am
si pe restul va pup cu drag.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Maia37 spune:
La Andreea cand era mica ii cantam si eu "are mama o fetita,cat un ghemotoc"...si acum la Vlad "manca-lar mama de baietel,mancal-ar mama de rasfatel,cum sa ma indur sa dau in el,nu vedeti cat e de mititel?".Atat mai stiu din cantecelul invatat la gradinita
Voi stiti cumva versurile la acest cantecel ca tare mult ii place sa-i cant dar acest cantecel in mod deosebit ii place si-l calmeaza din orice suparare.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
gbutucica spune:
ValentinaC cu o mica intarziere , primeste-mi urarile de La multi ani !
sanatate si mult noroc 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
CristinaGoji spune:
Varuna!!! tu ce-ai facut azi noapte de erai treaza la ora aia??? Si te-ai mai si trezit dis-de dimi azi! Mai poti?
Maia - felicitari pentru succese in ale diversificarii 
Giani - fii sigura ca-i e bine la Andrei si cred si eu ca nu sufera din cauza schimbarii. Acum tie ti-i mai greu sa stati despartiti decat lui. Se face el baiat mare si o sa fie totul minunat!
Tuchi - o zi usoara la servici!
Am vazut si eu pozele cu puiuti de Zoze, Nicol, Simo si Criscris! Suberbi!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
varuna spune:
Cristina... copilul meu drag si iubit care acum concerteaza in patutz s-a trezit la 3 ca sa pape si s-a mai culcat la 4, apoi la 7 a zis "mami dormi cam mult" asa ca chiuim, mama-sa mai spala un aragaz, mai face o supica, chestii...
varuna spune:
Mara mea asculta radio...http://www.itsybitsy.ro/