Puiuti de randunici 2008!! (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bravo Maia pentru lingurita , eu tot ce i-am introdus Marei nou i-am dat cu linguritza, cerealele noastre sunt de la Humana, i-am luat cu banane si le mananca cu mare placere.
Ce-o face Clau cu bebeii?

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza!!!!

nu mai am Andrei acasa, si am plins ieri cind am intrat in camera lui, el este bine jucaus , si nu cred ca sufera de schimbare.( are acolo tot cei trebe, conditii, aer super curat , ca doar sta in marjinea padurii, mancare ecologica , si dragoste cat cuprinde)

va doresc o sapt usoara, linistita si cu bb cuminti.

incerc sa recuperez , desi nu crd ca am timp, dar stiu ca ma veti intelege.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Daaa, si eu noutatile tot cu lingurita iar cerealele tot de la humana dar cu vanilie bourbon.Marul nu i-a placut nici suc,nici piure decat copt l-a acceptat.Ma gandeam sa ii iau si cereale cu mar tot humana caci o randunica spunea ca-i place acest tip de cereale la galuscutza ei.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Giani sa ai o zi usoara, imi pare tare rau pentru lacrimioarele tale, sa vezi ce baiat voinic o sa fie Andrei dupa statul la padure.

Maia, eu ii dau laptic Humana si de-asta am ales si cerealele de la ei, ma duc sa citesc ceva...si o sa revin probabil mai tarziu.

Mergi la inceput

Varuna , multumesc,

Ela , bine te gasesc in casa noastra

Simo, barosanu ramine barosan,

Olga

Cuscra , ce face Rebeca?????? , sper ca nu isi face de cap cat e Andreiu plecat , da??? am

si pe restul va pup cu drag.

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La Andreea cand era mica ii cantam si eu "are mama o fetita,cat un ghemotoc"...si acum la Vlad "manca-lar mama de baietel,mancal-ar mama de rasfatel,cum sa ma indur sa dau in el,nu vedeti cat e de mititel?".Atat mai stiu din cantecelul invatat la gradinitaVoi stiti cumva versurile la acest cantecel ca tare mult ii place sa-i cant dar acest cantecel in mod deosebit ii place si-l calmeaza din orice suparare.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

ValentinaC cu o mica intarziere , primeste-mi urarile de La multi ani ! sanatate si mult noroc

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Varuna!!! tu ce-ai facut azi noapte de erai treaza la ora aia??? Si te-ai mai si trezit dis-de dimi azi! Mai poti?

Maia - felicitari pentru succese in ale diversificarii

Giani - fii sigura ca-i e bine la Andrei si cred si eu ca nu sufera din cauza schimbarii. Acum tie ti-i mai greu sa stati despartiti decat lui. Se face el baiat mare si o sa fie totul minunat!

Tuchi - o zi usoara la servici!

Am vazut si eu pozele cu puiuti de Zoze, Nicol, Simo si Criscris! Suberbi!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Cristina... copilul meu drag si iubit care acum concerteaza in patutz s-a trezit la 3 ca sa pape si s-a mai culcat la 4, apoi la 7 a zis "mami dormi cam mult" asa ca chiuim, mama-sa mai spala un aragaz, mai face o supica, chestii...

Mergi la inceput

Mara mea asculta radio...http://www.itsybitsy.ro/

Mergi la inceput