Puiuti de randunici 2008!! (76)
Raspunsuri - Pagina 8
VioletaH spune:

Nicol, ai fost MORTALA!
Scriu mai tarziu, acum sunt cu copil la tzitzi. Dar nu m-am putut abtine cand am vazut cum a incurcat Nicol borcanele

Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
bubu05 spune:
Da, Nicol, Barosanelul e de Bv!
Stai ma linistita...se mai intampla! La cati dolofani frumosi sunt pe crenguta...si eu am facut-o baietel pe Natalia de Egonsis![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
fetele, mai multe scriu maine. una scurta, perluta de alexutza:
revenisem la dicutia despre stejar...si am inceput iar:"alex, cum se cheama copacul care face ghinde?" , "ghindar!", "ala care face dude?" , "dudar!", "ala care face mere?" , "marar!"....am ras de m-am prapadit!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
lianam spune:
!aoooleeeu, ce in urma am ramas!!! nici nu am apucat sa citesc tot, tre' sa recuperez
!dar am vazut ca s-a intamplat: urusleata e matusica! sa-ti traiasca nepotica ursu, sa fie sanatoasa si aveti cu totii numai momente frumoase de acum!
of, as mai avea una alta de zis, dar sunt cam nauca. am fost contra cronometru azi. am facut doza 2 de ROTARIX, am papat primul biberon de lapte cu cereale
.....si diverse altele
abia am terminat de calcat, iar neuronul meu e nitel cam "anesteziat", asa ca o sa cam inchei activitatile! am intrat un pic aseara pe mail-ul comun, si am vazut un mail-ul despre aditivi si emulgatori
! o sa scriu cateva pareri mai mult sau mai putin avizate
!
aaaaa, si sa nu uit: SUNT PE CRENGUTAAAAA!!!
acum seara am vazut! multumesc de primire 
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
a, ce am mai spicuit eu asa, in diagonala (pana am sa apuc sa citesc tot): mai da ce randunei si randunele dolofani si dolofane !!!![]()
Teo e mai slabutica (macar ea, daca ma-sa s-a infratit cu china si casa poporului
);bine, nu imi fac griji ca nu am de ce. e in grafic si nici nu prea e mancacioasa, asa ca nu are de unde sa ia mai mult. astazi o sa o cantaresc inainte de baita, sa vedem cat mai are. saptamana trecuta, luni, avea 6010 gr, si are 64 de cm. sper sa pape si ea mai bine piure si cereale. azi, luni, avem prima zi de piure de fructe cu cereale. nu cred ca voi avea mare succes cu ele la ea, dar...mai pe jos mai in burtica...!
gata, ma opresc ca deja imi fug ideile prin fata ochilor ![]()
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
varuna spune:
Buna dimineatza???? Fata mea s-a trezit la 3 sa pape, asta dupa ce a mancat la 21 si cereale si lapte...hmmmm, sper sa nu devina obicei, astept sa vad cand vrea masa urmatoare.
Am vazut pozele de la intalnire...SUPER, si multumesc frumos de pepsic, din nefericire e cam drog pentru mine, macar juma' de sticluta sa beau si eu...ca in sarcina nu m-am atins, decat accidental
.
Liana/Irina o sa descarc si eu cutiuta muzicala, pentru ca spre rusinea mea stiu fix 4 cantecele:
1. ala cu pupaza (prima strofa ca restul le inventez);
2. ala cu degetelele;
3. iepuras dragalas si il stiu tot
;
4. si ala cu "are mama o fetita..." care e tot cam inventat.
Simo felicitari Barosanului pentru 10, maaaaaai da' ce-am mai ras si eu cu incurcatura lui nicol
, deh se mai intampla. Iedu' meu tot la stadiul de "vai doamna ce baietel dragut aveti" a ramas;
Ursuletz felicitari matusica draga, sa creasca mare printzesa si sa fie la fel de cuminte precum e Vladutz al tau.
Ela
declar ca sunt tot asa ca tine cu diversificarea asta...ufff.
Maia, Oana cred ca am sa incerc si eu pepene galben, putin de tot...sa vad daca ii place, daca nu... papa mama tot...
Mimo vad ca e disparuta, da' apare ea pana la urma...
Mai Mihutza da' nu imi spui si mie care e treaba cu benghiul...pai m-ai lasat asa ....?
si eu sunt cu ochii pe JO, asa m-am emotionat cand a castigat fata noastra la judo...mmmm.
Ariel, ce-am mai ras cu mararul Alexutzei
.
Blankar
ai inceput si tu diversificarea???
Vio, Adriutza, Gecko ...Buna dimineatza !!!![]()
Ma duc la culcare...nb.
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
CristinaGoji spune:
Neatza
pentru toate gusturile.![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
Buna dimineata! Multumesc, Cristina, de
!
O beau si plec la munca!
Sa aveti o zi minunata!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
varuna spune:
'neata din nou, multumesc Cristina de cafea, chiar am nevoie.
Tuchi sa ai o saptamana usoara...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
Maia37 spune:
Neata randunele!Am facut si noi ochi pe la 6,30 dar cum sterilizam ,facem ceiut,fierbem apitza,schimbam Vladutul uite asa trece timpul.Pregatim legumele pentru supa si tot asa![]()
Nicol ce inotatoare e micuta ta si grasanica!
Ariel- haioasa faza cu mararul,o perlutza de fetita!
Aseara a acceptat si Vladut al meu cerealele cu lingurita,o cantitate moderata.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)