Puiuti de randunici 2008!! (76)
Raspunsuri - Pagina 10
varuna spune:
Giani o sa ii fie super bine, tie sunt convinsa ca o sa iti fie greutz la inceput. Maaaaaai da' se uita Buna asa la Andreiu' ca parca vrea sa il soarba din priviri...si la padure e super...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
pucca spune:
Neatza randunicile mele dragi!
Eu nu am avut timp sa va scriu, pentru ca am avut o saptamana incarcata la serviciu, dar v-am citit din umbra in fiecare dimineatza. M-am intristat si am vrut sa intervin de foarte multe ori, dar bine am facut ca nu am intervenit. Acum vad ca a revenit din nou voia buna pe crengutza si desi unele randunici au disparut, din nefericire, eu o sa continui sa scriu si sa va citesc. Eu atat am de spus: Nu uitatzi ca eram cea mai unita ramurica, cu cei mai frumosi puiuti! Eu una vreau sa ramanem la fel! Si sa fim mereu pe prima pagina!
Cat despre noi.......Bianca a descoperit in acest week-end, ca poate sa tipe, si a tinut-o asa tot week-end-ul. Tipa dupa care se pune pe ras. Dupa tati e topita toata, dimineatza e cea mai fericita cand tati se trezeste. Mai nou isi duce picioarele la guritza, se trage de par, iar cand suntem in parc vrea in carucior sa stea pe burtica. Aaaa si cand suntem in caditza la baitza dam din picioare ca sa stropim cu apa si radem........Dupa ultimul cantar are 6.450kg si 64 cm
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
varuna spune:
Maaaaaaai deci e adevarat, lunea nici iarba nu creste...pucca felicitari pentru bebelina tzipacioasa si a mea tzipa.
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
ariel_7000 spune:
neata fete! mai dar ce de poze frumoase am vazut! noi am dormit ca "besnitele", vorba lui sovi:)). de cand ii dau cereale lui teo doarme muuuult si bine, fara acustica in timpul noptii. ii plac mult cerealele cu lapte de la bebelac, cele cu caise. mai avem si fara lapte, de orez, dar nu se da in vant dupa ele:) eu il inteleg perfect ca nici eu nu ma omor dupa orez.
dupa "orgia" culinara din we, monti m-a taxat cu 400 de gr...eu care credeam ca e in vacanta, la soare, el statea si-mi numara mie linguritele de inghetata (cam multe, e drept)...
so, zoze, dulce foc mihai! am ras tare la poza aia cand e el cu ligura in mana si ameninta cu ea:) poza ca poza, dar m-a distrat comentariul. e tunculici si el sau mi s-a parut? noi l-am pe teo, chiar daca m-a luat toata lumea la suturi, ca de...nu i-am luat motul:). na, ca i l-am luat noi! arata ca o matza naparlita si isi lasa parul prin casa:)
varuna, mimo se reface, a avut un we greu:) a trebuit sa se sarbatoreasca si asta e greu rau:))
giani, stiu cat e de greu sa nu ai puiul cu tine, dar pt el e mai bine asa...si pt tine. priveste-o ca pe o perioada temporara si fii sigura ca se va rezolva totul cu timpul.
pucca,bine ai revenit:) e liniste si pace acum...chiar daca nu suntem toate...dar intr-o zi vor veni toate, sunt sigura.
cristina, merci de cafea! tare buna a mai fost:)
bubule, tot mai calci??? mimo, tot mai intinzi la rufele alea? unde sunteti fetelor? hai, sculareeeea!
tuchi, o zi buna si usoara!
send si ma duc sa-mi bat capul cu muzica simfonica pt bebei...ca am piratat de ma doare deshtul :) nu ma spuneti, nu?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Kya spune:
Buna dimineata!
Ce m-am mai delectat cu pozele blondutului
Zoze foarte frumos parc aveti voi acolo!!
Bubu felicitari pentru suculet. Vad ca Stefanut are mai mult spor la papatul cu lingurita decat Sanziana. La ea, jumate din suc ajunge pe bavetica. Nu prea stie sa inghita, nu prea stie sa deschida gurita bine, ma-sa e neindeminatica... Voi va descurcati suuuper! Am vazut ca tu ii bagi lingurita in gura un pic pe lateral. O sa incerc si eu, sa vedem cum imi iese.
Simo da ce creste Barosanelul! Bravo pui!
Cat despre supa de legume si piureul de legume, si mie mi-e teama ca nu o sa le vrea. Sucul de mar il mananca cu mare placere, dar cand i l-am combinat cu morcov, imediat s-a strambat...
Apropos, sucul de morcov (crud) la ea nu a avut nici un efect. Aceleasi ghiulele face. 
Ursulici felicitari pentru "China" [!bis]! Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa, cuminte. Si mami sa se refaca repede!
Luny, cum mai, iar pica Mufa din pat? Bietul copil, s-a lovit tare?
sa treaca!
Stela am fost in parc pana pe la 9. Si a fost tare bine, racorica. Nu ne-a plouat deloc, desi si noi ne-am speriat putin. Dar am zis ca daca incepe sa ploua, avem husa de ploaie pentru carut, si fugeam repede inapoi acasa.
Despre incalzitul piureului - eu cred ca o sa il dau la temperatura camerei. Iar daca o sa-l congelez, il voi decongela la microunde.
Maria
puiul scump, Intr-adevar foarte interesant laptic ![]()
Luny ce duuuulce e Mufi! Sa vezi faza - mai uitam la filmuletzul in care radea in hohote, si Sanziana era in landou langa mine, cu spatarul ridicat. Cand a auzit rasul, si-a incordat gatul ca si cum ar vrea sa se ridice. Mai facea ea asa, dar acum s-a ridicat singura foarte mult!!! Trebuia doar sa vada cine rane, nu? ![]()
Am apucat sa citesc doar pana la pagina 5. Acum tre sa fug, ca pleaca cumnata inapoi in Canada, si mergem si noi la aeroport sa spunem la revedere...

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
kya,baga putin suc de para. dar atentie! e laxativ...si pepenele la fel stiam....si prunele...teoretic nu se dau din motivul asta, dar pt un scop nobil, cred ca e ok:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
nicol_conte spune:
Neata!
Ariel super Alexutza cu "mararul" 

!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
Simo27 spune:
Nicol,am ras de m-am cocosit

!auzi,sa aiba Barosanelul meu cercei![]()
![]()
!esti tare!
M-am delectat si cu pozele de :Andreea
,Andrei
si cele 2 fete cucuiete:Alexa
si Antonia
ale lui Nicol!
Ma bucur ca v-a placut filmuletul cu balonasele Barosanelului
!
Pucca,Varuna si Kya-
Noi azi mergem cu plocon la o fetita a unei prietene,abia astept sa vad cum va reactiona Samuel
...
Cuscra,ok,nu ii mai dau cereale...daca zici tu ca nu il va mai placea
Teodora!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
si iar POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
Neata! noapte tragi-comica: de la ora 3 pana la 4,30 nu a mai avut somn, ci hlizeala, iar cand se plictisea de luptat pe burat se enerva si tipa suparat, nu are chef sa se intoarca singur la el in pat! ..am mai prins o problema: cum se trezeste cat de putin, mijeste ochii, in secunda 2, e pe burta, la joaca/lupta/dansat sau ce-o mai face in pozitia aia! normal ca se trezeste de tot, nu?!
![]()
multumim ptr aprecierile despre Mufa-Pufa-Razacios!:))
nicol, noi facem baita naked cu Mufa!!evident, ma spal eu ianinte, sau Liviu, care intra cu el...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mamica de ANDREI