Destinatii montane care v-au placut

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tocmai ne-am intors si noi dupa 4 zile de munte, am stat la Hotel Cota1200 aproape de 3 Brazi, langa Predeal. Am ales zona ptr. c anu vroiam sa pierdem multa vreme pe drum, avand putine zile la dispozitie, insa ne-am simtit excelent. Zona este superba,ai multe trasee de munte aproape,hotelul a fost ok, curat, liniste . Duminica am fost si la Cheile Rasnoavei si la Cheile Dambovicioarei , desi am fost de nenumarate ori tot imi place. Sunte niste peisaje superbe pe drumul Bran-Rucar-Campulung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
La Bran este complexul Vila Bran, asemanator cu Cheile Gradistei, dar mult mai frumos zic eu. Are panorama castelului Bran si mult agrement. Este super frumos. Nu ne-am cazat ca locuiesc in Brasov si oricum era arhiplin cand am fost noi (1 mai), dar am aruncat un ochi si am zis ca si fiind aproape tot merita sa petrecem 2-3 zile.
Este un complex de 11 vile, vreo 2 parca au si apartamente, vilele cu numere mai mari, parca de pe la 7 in sus, sunt cele mai cautate si dorite, motivul privelistea. Au loc de joaca pentru copii si afara si inauntru, au animale (chiar si caprioare), ponei in manej, stana, tiroliana, paintball, etc., asa ca de plictisit nu ai cum, nu mai vorbesc de peisaje.
Au si site, se numeste exact asa: vilabran

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pe locul 1,tot la bran, am gasit anul trecut,micutza si intima, cu oameni EXTRAORDINARI!!! este pensiunea "casuta cu amintiri"...daca aveti drum pe acolo, merita sa intrati. veti avea niste amintiri superbe. noi nu am ramas peste noapte, insa am luat masa la ei, cu toate ca nu aveau decat regim intern, dar noi cautam un loc unde sa putem manca si nu gaseam...in fine, a inceput o ploaie torentiala, iar doamna careia ii apartine locul, ne-a invitat la ei, ne-a servita masa, iar la sfarasit, cand am intrebat de pretz,a zis sa-i dam cat vrem noi. i-am dat cat am considerat noi ca ar face mancarea pt toti si a zis ca nu poate lua atatia bani de noi, in final a luat numai jumatate. ne-a prezentat si camerele, erau parca 4, superbe, mobilate rustic, cu mult bun gust. anul trecut costa 1 mil. pe noapte, cu mic dejun inclus. MERITA sa vedeti locul.

pe locul 2, la cheia, pensiunea casa ardeleana. la fel, niste oameni extraordinari! aici am stat de vreo 7 ori, ultimile 3 ori facanduni-se reducere, pt ca deja eram clienti fideli:). cazare excelenta, mancare buuuuna si multa, bani nu prea multi, peisaj superb!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noi mergem de patru ani la Durau. Suntem indragostiti de Ceahlau, iar daca nu reusim sa facem un traseu de fiecare data nu ne indeplinim planul Statiunea e linistita e chiar la poalele muntelui. Cazare de pe net, cam slabut stau la camerele cu baie proprie. Noi am stat regulat la Pensiunea Paulo. Nu se compara conditiile cu pensiunile din Moeciu de Sus(am fost si noi acolo anul trecut si ne-a placut extraordinar de mult), dar ni se pare cea mai ok. daca va plictisiti de urcat pe munte (noi am urcat si cu bb in port-bebe) faceti excursie in Cheile Bicazului si Lacul Rosu. Mai este un port pe malul Lacului Bicaz de unde poti inchiria hidrobiciclete sau va puteti plimba cu vaporasul.

Anul asta am fost si in Bucovina cateva zile, va recomand ca loc de cazare Popas Bucovina, in Sucevita. In Bucovina se mananca demential. eu am lucrat mult in zona si va recomand sa mergeti; oamenii sunt primitori, pensiunile sunt f bine puse la punct, aveti o gramada de manastiri de vizitat.

Mergi la inceput

Am fost weekendul trecut la lacul Sf.Ana. Fara cazare ca suntem relativ aproape. Drumul din Malnas e cam rau (o portiune e in jud. Covasna si alta in Harghita, asa ca nu stiu cand se vor hatari sa faca ceva impreuna pentru drum), dar privelistea de la lac este absolut magnifica. Se pot face plimbari pe lac cu barca, baie, apa e destul de calduta si cam ca la Mamaia (are portiune intinsa cu apa mica) am vazut ca e si loc de capare, cu corturi, parca erau si ceva vilute, dar nu bag mana in foc ca eram la volan si era cam aglomerat asa ca atentia mea spre cazari s-a diminuat.

La Cheile Bicazului intentionam sa ajungem dar nu am gasit cazare (pe net) si am zis ca nu mergem la risc si am ales o zona mai aproape de casa. Pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

La pensiunea Gainusa de Munte de la Cheia...a fost careva?
Am vazut poze pe net, dar astept si pareri de la voi.
Ma intereseaza cum e masa, cazarea etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Eli, nici nu cred ca veti gasi cazare in Cheile Bicazului! Eventual stati la Lacul Rosu; de-acolo sunt cativa km pana in Chei.

Mergi la inceput

Ioana ai drepatate ! Normal ca nu in Chei, ma refeream la zona per ansamblu, oricum am fost acum o saptamana si am fost cazati la vila Bradul de la lacul Rosu (unde nu gasisem cazare pe net ). Mi s-a parut destul de modesta camera si cam scumpa, dar avea baie proprie si era curat iar peisajul din balcon...superb!!! Cred ca pe asta se si bazeaza, are o asezare de vis. Muntele sub nas. Am facut o plimbare si la lac, din pacate am ratat plimbarea cu barca cu vasle, era deja ora inchiderii. Peisajul este atat de...linistitor, chiar infricosator as spune ca mi s-a parut lacul. A doua zi am trecut Cheile. Zona e impresionanta, magnifica, apoi am ajuns la lacul Bicaz. De data asta am reusit sa ne plimbam cu vaporasul (pe care l-am luat de la renumitul hotel Plutitor) mai mult la insistentele mezinei.
O excursie de 2 zile frumoasa care ne-a impregnat retina cu imagini nepretuite.
Ioana cum n-am vrut sa ne intoarcem la Brasov tot pe la lacul Rosu am mers mai departe, nu stiam ce ne asteapat dand ocol lacului. Am avut o tentativa sa facem o escala si la Durau, ca am tot auzit de el, dar erau totusi 12 km de la sosea si vroiam sa ajungem totusi acasa, ne-am intors pe la Borsec (o statiune moarta) si Toplita. E si alta comunicare intre Chei si Durau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o recomandare, ceva despre statiunea Tusnad!
As vrea spre sfarsitul lui septembrie sa merg la lacul Sf Ana, in apropiere am auzit ca este o rezervatie naturala cu plante rare, eventual daca imi mai puteti recomanda ceva!

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui badjoke

La pensiunea Gainusa de Munte de la Cheia...a fost careva?
Am vazut poze pe net, dar astept si pareri de la voi.
Ma intereseaza cum e masa, cazarea etc...

Mami si NiKo (24 sept 2004)

noi la Cheia am stat la Hotel Zaganu, dar am fost si am vazut pensiunea Gainusa de munte. ce pot sa-ti spun este ca mi-a placum tare mult. camerele sunt fff mari, putin cam scumpute ca pret. de mancare nu stiu ce sa-ti spun. ce mi-a placut este faptul ca este chiar lkanga padure.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput