Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 20
clabur spune:
Buna mamici si burtici,
nu am avut calculator pana astazi.
Permiteti sa raportez:
pe 31.07.2008 a aparut a doua raza de soare pentru noi ILINCA MARIA de 3170g si 52 cm.
Va sarut si revin la normal dupa ce spicuiesc din urma sa vad ce ati facut in lispa mea
Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai
turturica spune:
ruxi, felicitari pentru bebe andrei, sa creasca mare, sanatos, cuminte, iar tie refacere rapida si mult laptic. Ce de poezioare ti-au mai facut fetele!
Mai, dar ce doctorita, cum s-a apucat sa faca inducere doar ca sa poata pleca in concediu linistita, e incredibil cu doctorii astia.
loca, felicitari pentru bebe clara, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, ce repede ai nascut 
Fetelor, cred ca incep sa pierd si eu din dop, am observat ceva chestie gelatinoasa ieri, insa cum n-am nici un fel de dureri am venit la birou, ce pot sa fac? Insa miine imi iau liber orice ar fi si stau si eu acasa. Nu pot sa gindesc mai mult de miine, sper ca bebelina sa apara zilele astea ca nu mai rezist, vreau si io sa nasc.
Am vazut ca discutarati de soti, ma laud si eu cu al meu ca e piinea lui Dumnezeu, citeodata ma gindesc cit de norocoasa am fost sa-l intilnesc. Mai ales acuma cind imi dau singura seama cit de dificila sint imi rabda toate toanele, face curatenie prin casa, spala, gateste, calca, decoreaza intruna camera bebelinei si nu se plinge de nimic, desi imi dau seama ca si lui ii e greu.
narcisa, apropo de botez, incep sa fiu si eu tentata sa procedez cum se procedeaza pe la voi, de fapt si pe aici, adica sa amin botezul pina cind copilul e mare si e capabil sa inteleaga ce inseamna taina botezului. Mi se pare mai important ca botezul sa fie facut atunci cind intelegi ce inseamna Dumnezeu, cind accepti prezenta Lui si ai credinta, nu vreau sa fiu eu cea care alege, vreau sa ii las copilei alegerea botezului. Pe mine petrecerea de botez ma intereseaza mai putin, mi se pare mai importanta semnificatia in sine a botezului. Ma rog, astea sint ideile mele, insa sint convinsa ca familia o sa-mi sara in cap daca aude ca nu respect traditia. Oarecum am cercetat sa vad ce scrie in Biblie, pentru mine asta conteaza mai mult decit niste traditii inventate de preoti, asa ca eu cu siguranta n-o sa ma stresez cu molifta, iar cu botezul o sa decid dupa ce ma gindesc si informez mai bine.
Hai ca am luat-o pe aratura serios de tot, se vede ca am prea mult timp de gindire.
39s+3z