Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Turturel, Corinuk, Raluca:
LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sper ca nu m-ati uitat

Fetelor, io cand va aud cat de harnice sunteti ma intreb iar daca nu cumva e ceva in neregula cu mine. Eh nu, nu e. Is doar comoda si se vede ca imi permit (ma refer la barbatul din dotare si la femeia care face curat). Dar mie faptul ca am bebe sugar mi se pare ca trebe sa fiu scutita de alte griji (daca se poate, evident).

Pai ankalaura tu cu 2 copii din care bebe sugar stai si intinzi / ridici masa la soacra si cumnata??? Pai alea nu au venit sa te ajute? Din pct meu de vedere ar trebui ca rezultatul vizitei lor sa fie ca tie iti creste timpul de odihna. Dar scuze anticipat pt ca nu am citit muuulte capitole si poate imi scapa mie ceva.

anaxena ai toata compasiunea mea. Cum adica sa faci curat?????? Io in afara de bebe nu misc un deget. Bine ca fiind non stop cu el si singura in casa (sotul meu vine doar in we ca lucreaza in Ploiesti) nici nu am ce dezordine sa fac. Iar miercurea vine femeia la curatenie. Si as chema-o chiar de-as fi saraca. Vb cuiva de aici, timpul nostru tb investit altfel.
Asa e el sau isi revine? Si eu am avut ceva meciuri cu al meu dupa ce am nascut ... era pur si simplu artagos si deja eram in depresie: adika asta inseamna sa fii maritata si sa ai copii?? E naspa sa nu comunici bine cu consortul in perioada asta vulnerabila. Mai are si al meu faze dar momentan si-a revenit. Vine in we ... noptile sta el cu bebe si eu dorm ... mai spala o farfurie, mai face o omleta ...
Nu stiu zau ce ai sa faci cu salonul 2. Nu mai poti amana? Sau pierzi piata / oportunitatea?

Annababy eu stiu ca pana la 6 luni nu are voie mai mult de 2 ore in scoica, si asta nu in fiecare zi. Mie dr mi-a zis de fapt sa nu il tin deloc decat daca nu am ce face pt ca tb sa stea cu coloana intisa pana la 6 luni, avand oasele f moi.

Fetelor care v-ati cumparat diverse tipuri de balansoar ... sunt bune?? Ajuta la ceva?? Si daca da ... cate saptamani au bebeii vostri?

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kimmy e perfect normal sa faca kk la fiecare masa. Asa face si Filip si am intrebat dr care a zis ca e normal, ca e stimulata digestia. Daca o schimbi inainte de alaptat si apoi face kk in timp ce papa nu mai trebe schimbata pana la masa urmatoare. Nu se intampla nimic iti garantez. Daca tii mortis, o poti schimba dupa vreo juma de ora dupa ce papa da nu mai repede ca varsa.
Fetele dimineata Filip a varsat cu jet tot laptele papat Crek voia sa se screama sa faca kk si cum sugea in acelasi timp numa ce l-am vazut ca da tot afara si pe nas si pe gura. Crek s-a si speriat saracu ca a facut ochi mari si nu zicea nimic. Oricum park a inceput sa pape mai bine, acu papa din amandoua tzatzele ca pana acu nu voia. Serveste si felu 2 cum ziceau fetele, dar tot asa dupa o repriza de somn.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Corinuk, Ralu, Turturica
La muuulti ani!

Dara si Ana,
sa va traiasca bblinele!

Dara, succes la cercelusi, sa nu va doara!

Ruxandra, ce facusi maica la control?

Mada, ma duc pe iulie.august sa vaz poze acusi. Acolo chiar nu am intrat de muuuult.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI TURTURICA, RALUCA SI CORINUKA!!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi!

Bebe Victor doarme si eu profit ca sa mai citesc despre voi. Asa ma relaxeaza chestia asta.... Azi dupa injectie au inceput sa curga sanii mei si am reusit sa scot 80 ml. Tot nu e destul ca fomistul meu ar manca si 100 din biberon dar fata de cei 50 de ieri e mai bine. Eu bag lichide la greu si sper sa mai maresc productia ca sa tin pasul cu fomistul. Pana atunci il tin la san pana imi face sfarcurile cauciuc si se enerveaza ca nu mai curge si apoi ii dau completare.

pupici tutror

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kimmy, vazut poze. Imi pare rau, dar nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep...

Mada,
vazut pozele; foarte fain leaganul si Ari e o dulce .

Am mai pus si noi poze cu copiii si chiar si 2-3 cu mine si Ilinca, pe care ni le-a facut Matei . Le gasiti si la semnatura (in albumele Ilinca 1 si Ilinca si Matei)si la pepenasi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Gata, maine incepem kinetoterapia.....da Doamne sa fie bine

Cristina vad ca ai primit raspuns......vorbesti cu preotul desi nu cred ca-i bai, iti poate citi la 6 sapt.

Turtu, Ralu, Corinuk

Botezul noi il facem fix la 3 luni ale bebelusului (27 sept.).

Dia bafta la control!

Ana nu mai fi trista, toti barbatii fac la fel. Eu trebuia sa stau la pat si ii ziceam sotului sa faca curat si nu vroia. I-a scapat odata si tot el face gura. Da...te ajut, fac.... dreg dar.....
Pe urma incepe...dar ce e mizerie??? ce atata curatenie??? si decat sa-l aud asa mai bine ma chinui eu si el s-a cam invatat, pune placa si da-i bataie Florino' ce stai
In legatura cu Maria mie nu mi se pare slaba, poate asa e felul ei, cantareste-o si asa poti face deferenta. Nu toti copii iau in greutate la fel.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,mi a trimis acum prietena mea pozele cu bebe si cu necroza,ca le a descarcat la ea in calc,la mine nu merge,ca am un calc vechi.acum vreau sa le pun pe picassa,dar nu ma pricep.am dat buzz lui sun si mada,da le trimt lor pe mess,dar se pare ca nu sunt on line.adresa mea de mess e lacatusu_monica.cine ma ajuta peste vreo juma de ora,ca acum tb sa i dau sa pape lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Caprioara vazut pozele! Matei nazdravanul mai e gelos? ca in poze nu pare....
Ai coltar ca al meu E cumva pe albastru? ca nu prea vad

Kimmy cred ca are hemangiom, o sa treaca din cate stiu eu, sau cel putin nu va mai fi asa pronuntat. E o scumpete papusa ta!

Mada superb leganusul si se pare ca bebelina e incantata! Coloritul e pe masura! Cu cine seamana Ami mai mult?

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Deci...

Nati, felicitari pentru crestinul MAtei!!! Sa fie sanatos si cuminte si ascultator!!!

Fetelor, a propos de botez, voi la cat timp timp dupa nastere faceti botezul??? Pe mine toata lumea ma intreaba de botez si eu habar nu a ce sa raspund...

Struluta, bine ati revenit!!! Mie ranile de la sani , mi-au trecut la 2 zile dupa ce am inceput sa ma dau cu Bephanten...

Bujo, cu multa rabdare si calm or sa treaa toate!!!

Mona, tu deja il ridic pe Cris in brate?? NU te deranjeaza operatia???

Marina, bine ai revenit!!! Refacere rapida si asteptam poze cu bebelina.

Flo, multumesc de raspuns!!! Daca am trecut de cele 8 zile si nu am ajuns la biserica ce trebuie sa fac mai departe???

Trimit repede mesajul ca vad ca forumul iar merge prost!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

noi facem botezul pe 24 august, o sa avem 2 luni fara o saptamana.
pupam Mihaitu frumusel foc.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput