TUNS BEBE INAINTE DE TAIATUL MOTULUI
VIO26
FETELOR AM NEVOIE DE UN SFAT
LUCAS ARE 3LUNI JUMATE APROAPE SI VREAU SA-L TUND DAR TOATA LUMEA IMI ZICE DE TAIATUL MOTULUI SA ASTEPT PANA LA UN AN.......ARE PARUL LUNG SI E CALD SI II MAI CADE.....
SFATUL VOSTRU CARE E?
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Eu le-am prin parul pana la motz,nu l-am taiat,acum tu faci cum vrei,din cate stiu eu e normal sa-i cada parul,si alor mei le-a cazut.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Tala spune:
si eu l-am tuns pe David (prima data pe la 6 luni) pt ca ii cazuse aproape tot perisorul de la nastere acolo unde s-a frecat capusorul de pat, dar ii ramasese o coama pe mijlocul capului ca de cocos....si ii mai intra si in ochisori....si n-a patit nimic ca l-am tuns inainte de taierea motului - sa fim seriosi
maialu spune:
eu l-am tuns de doua ori si inca mai avem pana la mot. a avut perisor mult inca de la nastere si a trebuit sa-l tund. nu se intampla nimic. daca stai sa te gandesti cate superstitii sunt nici n-ar trebui sa mai facem nimic si sa stam in casa.
kkrrss2003 spune:
Fata mea dimpotriva nu are prea mult par acum si abia astept luna viitoare sa i tai motu' ca sa o rad in cap ..ca sa aiba parul des cum spun babele.
Oricum mai ai pana la un an deci linistita poti sa l tai..eu nu mai am ce face
Cris
Androix spune:
Pai poti s-o razi de-acum sau mai stiu eu ce obiceiuri or fi si pe la voi prin iasi? Stiam ca la fete se rupe turta nici gand de mot.
Si eu i-am luat din breton pana la mot pentru ca ii intra in ochi si nu vroia sa-i ac codite
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Stanescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kkrrss2003 Fata mea dimpotriva nu are prea mult par acum si abia astept luna viitoare sa i tai motu' ca sa o rad in cap ..ca sa aiba parul des cum spun babele. Oricum mai ai pana la un an deci linistita poti sa l tai..eu nu mai am ce face Cris |
Sper ca nu vorbesti serios - ce legatura are rasul in cap cu numarul foliculilor de par?
alexas spune:
Si eu vreau sa ii tund acum avem noua lui ,toata lumea zice ca pana la un an nu e bine dar eu nu cred in superstitii, iar la noi in bihor nu e la moda cu taiarea motului
mami de gemeni
Ashera spune:
Chris a fost tuns de 3 ori pana la taiatul motului.
A avat parul destul de lung inca de la nastere si transpira. Eu nu cred in astfel de superstitii.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Natasa spune:
Vica, tunde-l linistita, lasa superstitiile. Taiatul motului NU ARE nicio semnificatie religioasa, este un obicei pagin si atit. Noi nu numai ca l-am tuns inainte de un an, dar nici nu i-am taiat vreun mot. Nu am avut de gind sa facem un ritual in care nu credem si nici nu-i intelegel semnificatia doar ca "asa se face" .