Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Dupa ce ai ajuns la aproximativ 50g de carnita fiarta separat,asta inseamna cam o saptamana.Da,noi papam demult carnita fiarta la un loc cu legumele. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
si eu ii pregatesc carnita si legumele la un loc,de mai mult timp, le fierb in aburi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
fecian spune:
Tiii, da' ce copii mari sunt pe aici, si ce umblaciosi![]()
Si ce frumooosi sunt
Noi inca suntem la faza cand ne doare si cand tragem o basinutza, deci mai avem inca de crescut...mult![]()
Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de fiecare nazbatie pe care o fac.
Fetelor am si eu o intrebare...cam in cat timp se vindeca vergeturile? Ca la mine inca sunt rosii sau movulii si parca mi s-a luat sa le vad, ca sunt destul de urate
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pe fii-mea umblareata ati vazut-o.Dar alergareata ati vazut-o? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

super mortala piticoata ta... parca e un robotel cum isi misca piciorusele 
ERIC
pui de morosan...
eladea2005 spune:
asaaaaaaaaa.... acu sa salutam si noi fetele in graba mare, pana nu se trezeste piticlontu' meu...
ne-am intors si noi din concediu, scurt, doar de o saptamana, dar tare frumos si relaxant...
fetelor, va invit sa mergeti in Cheile Gradistei, e superb, peisaj mirific, mancqre buna, relaxare si liniste....am fost si in Poiana Brasov intr-o zi, am urcat cu telefericul, Eric a dormit rupt cand ne-am intors de acolo.. de fapt a dormit bine pe toata durata concediului... ca doar aerul de munte face minuni...
intre timp am facut si noi 8 lunite, creste puiul lui mama mic si drag...![]()
LA MULTI ANI si de la noi pentru toti cei care au mai pus o lunita la buchetelul vietii lor...
multi!
si sanantate muulta la bebeii bolnaviori! sa se faca bine repede si sa nu mai aiba probleme!
citesc putin din urma si revin!
o sa punem si pozici, sa ne vedeti!
o zi minunata!
ERIC
pui de morosan...
ancadragoman spune:
Felicia bine ca mai treci pe la noi
Despre vergeturi ce s aiti spun,astea mov se fac incet incet
albe si de trecut nu cred ca mai trec

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Am inteles Miha.... am sa raman acasa de acum |
Nuuu...tu poti sa vii...ca ai trecut testul hartoapa
Ziceam de Anca cealalta,ca numa ei nu-i place ciucalata de la mine. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
| citat din mesajul lui fecian Tiii, da' ce copii mari sunt pe aici, si ce umblaciosi Si ce frumooosi sunt ![]() Noi inca suntem la faza cand ne doare si cand tragem o basinutza, deci mai avem inca de crescut...mult Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de fiecare nazbatie pe care o fac. Fetelor am si eu o intrebare...cam in cat timp se vindeca vergeturile? Ca la mine inca sunt rosii sau movulii si parca mi s-a luat sa le vad, ca sunt destul de urate Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula Ursuletzul-pufarina Povestea nasterii M-am nascut de ziua mea Simplicity is the key to excellency |
Ale mele sunt inca rosii/mov si uraaateeee

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ancadragoman spune:
Miho mie imi place tot ce faci tu ,tocmai asta e problema
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui fecian Tiii, da' ce copii mari sunt pe aici, si ce umblaciosi Si ce frumooosi sunt ![]() |
| Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de fiecare nazbatie pe care o fac. |
Multumim la fel si voua.

| Fetelor am si eu o intrebare...cam in cat timp se vindeca vergeturile? Ca la mine inca sunt rosii sau movulii si parca mi s-a luat sa le vad, ca sunt destul de urate |
Slava Domnului,eu nu am facut vergeturi nici la prima nici la a doua sarcina.
Cu toate ca am luat destul de mult in greutate.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho mie imi place tot ce faci tu ,tocmai asta e problema ![]() |
Apai daca acu ma fugaresti cu
nici nu vreau sa ma gandesc ce mi-ai face daca nu ti-ar placea. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...