Concurs miri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giaserbu spune:

Mda...Se pare ca poza mea nu a fost acceptata din moment ce nu mai primesc nici un raspuns...si nici nu a aparut in albumul de concurs...am cautat la "gi",dar nu e...:((

Mergi la inceput

As vrea sa stiu daca mai sunt poze de postat in albumul de concurs si in primul rand daca se mai tine concursul....Poza mea inca nu a aparut,am tot trimis mailuri catre administratori,dar n-am mai primit nici un raspuns....

Mergi la inceput

Eu nu inteleg de ce mai exista zona de sugestii si probleme daca nu se oboseste nimeni sa citeasca si sa raspunda la aceste probleme...De aproape o luna sunt ignorata total si nimeni nu se oboseste sa imi dea un raspuns la intrebarea mea...Macar sa mi se spuna ca am gresit ceva si de aceea nu apare poza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Draga mea, te-ai inscris pe forumul asta doar pentru a participa la concurs? Vad ca azi ai "implinit" 11 mesaje postate, din care 8 pe topicul asta. Poate un pic de activitate nu ar strica si mai apoi sa faci reprosuri administratorilor/moderatorilor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Nu m-am inscris doar pentru concurs,daca te uiti la data inscrierii pe site o sa vezi ca este de mai bine de un an..Daca nu postez comentarii asta nu inseamna ca nu citesc subiecte postate pe forum si sunt sigura ca nu sunt singura care are cont si nu participa precum alte persoane la discutii....Intrebarea mea catre moderatori a fost una simpla si care am crezut ca merita un raspuns,cat de scurt,nu am crezut ca participarea la concurs este conditionata de numarul de postari pe forum...Si nu mi-am dat seama ca ..."problema" mea este atat de deranjanta pentru alti membri...Drept urmare,o sa o las asa si nu mai conteaza cat de serios este concursul,daca aveam dreptul sa particip sau nu....O zi buna!

Mergi la inceput