Concurs miri
Buna ziua!Am si eu o nedumerire si sper sa ma lamureasca cineva....Am incercat sa ma inscriu in concurs de 2 ori,trimitand poza la cele 2 adrese de mail diferite...cea din regulament si cea de pe pagina cu poze...Poza nu a fost postata,desi am urmat toti pasii din regulament...Prima oara am trimis poza inainte de 31 iulie,iar a 2-a oara dupa 31 ,deoarece am vazut ca nu a fost postata si am trimis un alt mail,cerand explicatii...Din pacate n-am primit nici un raspuns,astfel incat nu stiu ce s-a intamplat....si de ce n-am putut sa particip la concurs....In speranta unui raspuns,va multumesc!
17+
Raspunsuri
giaserbu spune:
Chiar nu raspunde nimeni nici la mail,nici aici pe forum??Ce trebuie sa fac pentru a primi un raspuns?
marius spune:
Preluat mesajul. Voi verifica.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
admin spune:
Dtorita numarului mare de poze suntem in urma cu adaugarea lor la album. Deci multe poze urmeaza sa fie adaugate in curand.
Din pacate noi nu ii anuntam pe toti carora le respindegm pozele. Respingem in general pozele daca:
- sunt neclare, calitate proasta
- sunt indecente
- lipseste numele membrului (obligatoriu conform regulamentului)
Oricum, urmeaza sa investigam problema ta si vei primi un raspuns clar, aici, in cadrul acesti subiect.
desprecopii spune:
Gia - mai sunt poze de pus in album. Pentru a verifica insa ce s-a intamplat - te rog sa trimiti si la mirela@desprecopii.com ca sa verific si eu.
multumesc pentru rabdare.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Morgano spune:
Voiam sa stiu si eu ce s-a intamplat cu pozele mele, acum m-am lamurit, nu a fost timp inca sa fie toate puse. Sper doar ca au ajuns.
Eu le-am denumit cumva, nu tin la denumirile respective, insa le voi gasi la E - de la titlul lor, sau la ceva de genun rip2.jpg? :) Multumesc
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
desprecopii spune:
Pozele le gasiti dupa primele litere ale nickului ;)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Morgano spune:
Mersi de raspunsuri, am citit si dincolo
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
giaserbu spune:
Buna seara!Ce se mai intampla cu pozele,ca in continuare am vazut ca in album au ramas aceleasi poze...Sau cel putin pe prima pagina...nu am inteles in ce ordine se posteaza...Eu credeam ca apar pe site in ordinea in care sunt postate,dar cand verific,apar tot aceleasi poze....Se mai tine concursul,sau nu?Cand vor putea fi votate?Multumesc!