Casnicia mea a fost o minciuna? (3)
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
Hoppe, um semn?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
ralcat spune:
Cred ca ti-e greu. Mie una mi-ar fi, as avea orgoliul usor sifonat. Ce zici, mergem sa-i stricam nunta ?
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Porumbita spune:
nemernicul.. si cate zile fripte ti-a facut si dupa ce te hotarasei sa dai divort...
sper ca macar acum sa te lase in pace si sa iti refaci viata...
hoppe spune:
Ar fi bine sa se opreasca aici.
Dar trebuie sa fiu jignita si umilita in ultimul hal.
Este omul care se razbuna, nu lasa nimic neplatit.
Obligatoriu trebuie sa taie in carne vie.
Nici nu stiu cum sa spun copiilor.
Sau mai bine sa le zica el.
A fost atat de nemernic incat mereu a dat copiilor speranta.
Asta este.
zepellina spune:
Imi pare rau ca isi varsa neputinta asupra voastra, asupra copiilor. Hope, nu are sa dureze, e ceva pripit iar casatoria cred eu, omoara relatia asta nebazata pe nimic, numai pe suferinta. Dar asta nu mai conteaza.
Cred ca ar fi bine sa nu le spui copiilor nimic. Incearca sa pastrezi echilibrul. Stiu ca este ft greu, nu renunta. Fostul tau sot e ft dezechilibrat, tu trebuie sa ai putere acum pentru familia ta.
Suntem alaturi de tine. Multa putere si noroc.
violeta69 spune:
nunta?!!!
adica cum nunta?
nu-mi vine sa cred ce citesc...
merg si eu sa le stricam nunta
oricum,tb sa crezi ca DD are gija de tine si de copii..pt ca asa e!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Miluna spune:
Si al meu ex s-a recasatorit la doua luni dupa pronuntarea divortului. Doar ca nu cred sa fii facut nunta, in orice caz, si eu si parintii lui am fost instiintati dupa consumarea evenimentului. Eu ca eu, dar va dati seama parintii ce soc. Nici acum nu-si cunosc noua nora
Hoppe, va trece si asta. Nu te necaji.
In fond, nu e asa important ce face, asta nu schimba cu nimic relatia dintre voi. E viata lui, face ce vrea cu ea. Ca e o decizie pripita sau nu, ca va merge sau nu casnicia asta, numai timpul o va spune. Si parerea mea e ca cu cit va fii mai fericit, cu atit va va lasa pe voi in pace mai mult.
aiuras spune:
Ce, cum si cand le va spune baietilor este problema lui si relatia lor. Nu te baga.
Lasa baietii sa se bucure de vacanta!
Casatoria lui nu este problema ta si nici umilinta ta, doar din acest motiv ai divortat ca avea pe cineva, nu ca sa-i dai o lectie si sa va impacati. Asa ca este doar un argument ca ai procedat bine si poate fi spus chiar si baietilor ca sa vada ca tata avea iubita.
Calmeaza-te ca va iesi soarele si pe strada voastra!
O sa aiba grija noua sa mai reduca efuziunile sentimentale ale exului asa ca macar o sa va mai lase in pace. Baietii ar trebui canalizati spre ceva activitati sportive, etc ca sa aiba si alte preocupari decat "aventurile lui tata".
Capul sus si zambeste! Ai incheiat cu el si traiesti pentru tine si baieti! Cine l-a luat sa-l stapaneasca cu placere!