Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

si mie imi place spanacul, dar numai gatit, eu il fac pilaf cu orez si-l mananc cu mujdei de usturoi amestecat cu smantana no fat. yummy.

philip&andreea



MAi pui ceva in orez in afara de spanac?

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intai calesc o ceapa mare in putin de ulei de masline, adaug spanacul inghetat si orezul, apa, bouillon si fierb acolo acoperit pt cat cere orezul (de regula 20 de minute). nu uita mujdeiul si, eventual, oua prajite alaturi.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am facut spanacul, evident ca am mincat numai eu.
Andreea, am facut si chestiile alea cu ricotta. In final au iesit cookies, nu frittata (baked). Eu am pus coaja rasa de portocala si am adaugat niste framboise "for good measure". A, si niste baking powder.
Daca o fi sa mai fac cred ca pun mai putina faina, sa fie putin mai "moist".
Mi-am amintit ca am mai facut o data, dar prajite. Au fost OK.
Cit au fost calde le-am dat cu niste miere si am pus si frisca deasupra. Restul le mincam ca pe cookies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, si mie tot ca niste cookies mi-au iesit, bien ca mi-ai amintit de ele ca am sa mai fac. acum sa dovedesc cele 4 torturi de la ikea. hahaha, am luat doua clasice cu migdale si crema de vanilie sau ce-o fi si 2 care seamana cu cheese cake si au blueberry pe deasupra. bune.
in we am facut ciuperci cu smantana si marar, aripi de pui (sotului ii palc mult, eu nu m-am putut atinge), spanac, dar fara orez pt philip, a mancat 5 guri iar sambata am luat masa la ikea, somon afumat si somon cu legume :)
azi ma apuca pofta de fasole cu carnati si muraturi asa ca am si fost la cumparaturi, mi-am luat bobi de aia mari, acu abia astept sa ajung acasa. mai nasol e ca seara ma apuca greata si cred ca termin cu gatitul. 'om vedea. pana acum numai supe/ciorbe am mancat, parca numai asta suporta organismul. cica-i bine.
poate aveti si voi sugestii de ceva mancaruri mai usoare, in afara de supe si salate?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si noi iubim aripioarele.
Ce ciudat sa-ti fie rau seara. Sper ca trece in curind. N-am prea putut minca nici eu in prima faza, mai ales la Alexandru. O vreme am mincat mamaliga cu cottage cheese, cit a tinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si mie imi era rau in primul trimestru doar seara, cand ajungeam de la serviciu. Si nici sa intru in bucatarie nu puteam, asa ca il puneam pe sot sa-mi gateasca. Mie mi-era tare pofta de ciulama de pui, ostropel de pui( cu mult sos, dar putina ceapa si usturoi), ciorbe si supe, pireu de cartofi, paste cu branza, somon la cuptor, pilaf de orez cu legume si carnacior afumat( de fapt, inca imi e pofta rau de ele, toata ziua visez cu ochii deschisi la mancare) sper sa treaca o data cu nasterea...
Apropo de somonul afumat, nu cred ca e foarte indicat in sarcina.

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA cum faci "ciuperci cu smantana si marar"?...si aripioarele de pui?..ca si la noi sotu' e fan aripioare,dar noi cumparam cand ne e pofta..mi-ar place sa le fac eu...


De mancaruri usoare eu nu prea stiu retete...la noi totul e greoi...pana ne-o palii ceva,Doamne fereste!


Trebuie sa fac si eu mancare si nu stiu ce...buna ideea cu fasolea,hmmmm....sa vad ce zice sotu',daca ii e pofta de altceva daca nu poate fac si eu fasole

Aveti si alte ideei de mancaruri gatite?!




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

V-am citit cu fasolea si am scos niste oase de la curcanul ala afumat.
Noi facem aripioare la gratar, daca vrei iti spun cum le marinez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, incearca sa pui spanacul la sfarsit dupa ce e fiert orezul..inchizi focul si pui spanacul!!! Cica isi pastreaza toate calitatile asa...cand il fierbi, nu mai are nici o valoare nutritionala!!!
David e fan spanac cu orez!!!!

Io am facut chiftele azi...dar nu stiu ce sos sa le fac...Am tocat carnea singurica...hihi...



“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sinzi eu asa fac sosul pentru chiftele : tai o ceapa medie si o pun in tigaie cu o lingura de ulei de masline, o las doar 2 minute apoi pun suc de rosii in functie de cit de mult sos vreau. Condimentez dupa gust/inspiratie (sare, piper etc)plus o foaie de dafin si las sa fiarba 10 minute. Apoi desfac 2 linguri de faina cu apa rece si adaug la sos, mai las sa fiarba 5 minute. Adaug chiftelele opresc focul si le las sa stea in sos acoperite citeva minute inainte de a le servi in virful unei farfurii cu cartofi piure. Noua ne plac la nebunie asa.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput