Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetele bucatarese, am cumparat astazi mac gata preparat, acum ce fac cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ramo, eu ti-as propune un cozonac, dar daca ti-e lene tare sa-l faci, exista o specialitate ungureasca , un fel de budinca de paine cu mac...de-a dreptul delicioasa si usor de facut(20 min), ii zice MAkos Guba. Uite aici reteta( poti inlocui painea cu franzela sau chiar bagheta):
http://hungarystartshere.blogspot.com/2008/01/mkos-guba-poppy-seed-bread-pudding.html

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Good choice, mi s-a facut foame instantaneu!
Am uitat sa va spun, am si niste spanac. Nu vreau sa-l gatesc, la noi nu-l maninca nimeni asa. Eu il amestec cu salata, dar am luat prea mult. Oare ce as putea sa fac cu el, e tare frumos si-mi pare rau sa-l arunc.
Multumesc mult Criss pentru link, cred ca gasesc multe retete interesante acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ioi Ramona, trimite spanacul incoace, ca am eu ac de cojocul lui
Ai incercat sa faci spinach dip? nu pui decat iaurt, putina zeama de lamaie, sare si spanacul fiert si maruntit( si daca tii sa-l emancipezi, pui niste ceapa caramelizata cu turmeric in compozitie)

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Suna tare yummy, dar daca-l pun crud? Am oroare de spanacul fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Crud numa la salata....altfel nu stiu.

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Ramona,

caleste spanacul intr-o craticioara cu un cubulet de unt, adauga putina apa- invarte-l vreo 3-5 min si amesteca-l intr-un sos alfredo. Parca era o reteta aici acu vreo cateva pagini!

Astfel gatit nu prea are gustul ala de "balarii fierte". Poti sa-l servesti apoi peste paste(de regula noodles), piure de cartofi sau piept de pui grilled la teflon!

Cu varianta de spanac fiert am mai multe retete, cu usturoi, cu smantana...dar nu "place la tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa suna mai bine Adriana. Calesc putin de proba, sa vedem cum iese. Crud il maninc fara probleme, dar fiert... yuck! Eu m-as mai forta cumva, dar ai mei ma scot afara din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Asa suna mai bine Adriana. Calesc putin de proba, sa vedem cum iese. Crud il maninc fara probleme, dar fiert... yuck! Eu m-as mai forta cumva, dar ai mei ma scot afara din casa.

Lume multa, oameni putini



Hmmm,spanacel,eu mancare din ala cu usturoi si lapte,fiert evident,, pana m-i se apleaca...si barbatu'meu la fel...asta mic e mai pretentios...dar si el mananca...auzi,nu va place fiert,fiecare cu pasarelele lui...la noi e tare scump si nu gasesc din ala fresh,cu radacina cu tot ma refer...doar la pungi si costa de te indoaie...ce bine de voi




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si mie imi place spanacul, dar numai gatit, eu il fac pilaf cu orez si-l mananc cu mujdei de usturoi amestecat cu smantana no fat. yummy.

philip&andreea

Mergi la inceput