Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cind e vorba de prajituri, creme si alte alea eu sint total depasita, Sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Osna, ce blog frumos ai..ieri am fost rapita de peisaj, am stat toata ziua sa ma uit la retete si la pozele frumoase. Am eu un fix cu cartile de bucate si blogurile frumoase foc...acum cateva luni citeam cartea lui Radu Anton Roman ca pe apa

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vreau sa vad si eu. Unde e?
Am folosit pina la urma steak-ul ala la paste. A iesit foarte bun. Am calit niste ceapa, am adaugat carnea maruntita si un borcan de sos. Mie imi place sa amestec sosul cu pastele si le dau la cuptor, parca se imbina mai bine asa.
Acum fac chuck roast, parca vad ca-mi ramine iarasi carne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uite aici(l-am observat la alta discutie)
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/
Si eu ieri am facut paste cu sos de salvie si shripmi. Sosul de salvie e nemaipomenit( l-am ochit tot de pe un blog, nu mai stiu care). Se taie o ceapa mare si se prajeste in unt, la fel si vreo 3-4 catei de usturoi, apoi adaugi peste putina supa de pui( o cana sau 2)si o lasi la fiert, tai salvia marunt( vreo 6-7 frunze) si o pui peste ceapa, iei mixerul ala de mana si omogenizezi compozitia, pui sare si piper si 2 linguri imense de smatana si o lasi sa dea in clocot cu restul si gata sosul...o nebunie- eu am mai pus shrimpi in el, la final. Si am presarat parmezan in farfurie.

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

uite, si blogul asta e printre preferatele mele:
http://gospodini.blogspot.com/

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru links, le studiez. Eu am salvie in curte, pentru flori. Oare e aceeasi care se foloseste si la gatit?
Imi plac pastele cu shrimps, ai mei nu prea sint amatori si fac rar. Eu cumparam legume de stir-fry si combinam cu shrimps si cu pastele fierte.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ramona, daca salvia ta arata cam asa, atunci e comestibila:
http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Salvia_officinalis_01_by_Line1.JPG

http://en.wikipedia.org/wiki/Common_sage

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Osna, felicitari pentru blog. L-am pus si eu la favorites.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

a gatit cineva yam?

din ce-am citit, inteleg ca nu e acelasi lucru cu cartoful dulce

nu am mincat niciodata, de fapt nici nu am cumparat, asa ca daca imi puteti spune si cum trebuie sa-i aleg, v-as fi recnoscatoare

multumesc,
uta_ciun


The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

E drept Uta_ciun, yams e diferit, e mai dulce si mai moale decat sweet potatoes, dar de gatit se gateste la fel. Eu nu prea il folosesc( numai la Thanksgiving)..gasesti aici retete:
http://fooddownunder.com/cgi-bin/search.cgi?q=yam

Crisss 26+

Mergi la inceput