Personalul din spital...oribil (2)
Raspunsuri
XIO spune:
Marius,esti cumva fecioara?(zodie)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
badjoke spune:
N-am stat sa citesc ce s-a scris inainte, dar uitandu-ma la titlu am considerat ca e bine sa-mi spun si eu parerea despre personalul din spital.
In martie fetita mea de doar 3 ani jumatate a facut o convulsie febrila. Am fost internata de urgenta la spitalul Budimex pe la ora 13 unde i s-a injectat antibiotic (cred)...ca nu au vrut sa-mi zica ce injectii i se face. Pana la ora 22 fetita mea isi revenise, cand deodata febra a crescut la 39,8. M-am dus repede la medicul de garda si aceasta mi-a zis pe un ton foarte sec: noi nu avem antitermice in spital decat supozitoare Nurofen. De ce nu v-ati adus d-acasa medicamente?
Am crezut ca innebunesc de furie. De ce nu mi-a zis de la inceput si ii aduceam de acasa. Eram in situatia ca fetita mea sa faca iar o convulsie din cauza nesimtirii doctorilor din acest spital. Noroc ca l-am sunat pe sotul meu si a venit el cu medicamente de casa.
Nu va mai zic ce scandal a urmat. Si degeaba.....
I-am facut reclamatie si la Ministerul Sanatatii, dar n-am primit nici un raspuns.
Asa ca.......nu mai au nici un rost comentariile.
mcm spune:
Daca ai un numar de inregistrare pentru reclamatie poti sa suni sa vezi ce se intampla cu ea.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
badjoke spune:
A fost trimisa pe mail. Sotul chiar a vrut sa ne ia atunci din spital si sa mergem la unul particular. Dar spre surprinderea noastra nu exista un spital particular pt copii in Bucuresti.
karfe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui badjoke N-am stat sa citesc ce s-a scris inainte, dar uitandu-ma la titlu am considerat ca e bine sa-mi spun si eu parerea despre personalul din spital. In martie fetita mea de doar 3 ani jumatate a facut o convulsie febrila. Am fost internata de urgenta la spitalul Budimex pe la ora 13 unde i s-a injectat antibiotic (cred)...ca nu au vrut sa-mi zica ce injectii i se face. Pana la ora 22 fetita mea isi revenise, cand deodata febra a crescut la 39,8. M-am dus repede la medicul de garda si aceasta mi-a zis pe un ton foarte sec: noi nu avem antitermice in spital decat supozitoare Nurofen. De ce nu v-ati adus d-acasa medicamente? Am crezut ca innebunesc de furie. De ce nu mi-a zis de la inceput si ii aduceam de acasa. Eram in situatia ca fetita mea sa faca iar o convulsie din cauza nesimtirii doctorilor din acest spital. Noroc ca l-am sunat pe sotul meu si a venit el cu medicamente de casa. Nu va mai zic ce scandal a urmat. Si degeaba..... I-am facut reclamatie si la Ministerul Sanatatii, dar n-am primit nici un raspuns. Asa ca.......nu mai au nici un rost comentariile. Mami si NiKo (24 sept 2004) |
Nu exista supozitoare Nurofen.
karfe spune:
Supozitoarele Novocalmin sunt de electie in cazul febrei,deci erau f. bune sa le administrati.
Lara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karfe
Nu exista supozitoare Nurofen. |
Exista supozitoare Nurofen-Junior de 125 mg.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Ancuta-Maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe Supozitoarele Novocalmin sunt de electie in cazul febrei,deci erau f. bune sa le administrati. |
asa stiu eu, ca algocalminul, novocalminul, sunt cele mai de succes antitermice. Nu stiu de ce, dar in spital primeam algocalmin pe post de antitermic si functiona perfect.
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)