Igiena intima fara sapun???
Buna fetelor! M-am hotarat sa renunt la cotraceptivele orale si sa folosesc locale...Dupa o tura pe net si prin farmacii am cumparat Contacept m, spermicide locale sub forma de ovule. Citind prospectul, am descoperit ca, aceste spermicide nu sunt compatibile cu sapunul , astfel incat nu ai voie sa folosesti sapun nici inainte si nici dupa contact...orice urma de sapun poate distruge spermicidele si implicit efectul contraceptiv. Cunoasteti solutii, lotiuni...(nu stiu ce?)...creme ....care sa poate fi folosite in igiena intima si sa nu contina sapun? Multumesc!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Raspunsuri
Deianira spune:
Din cate stiu eu, sapunul nu se foloseste deloc in spalarea zonelor intime, doar cremele si gelurile speciale, cu un ph potrivit.
flavia maria spune:
Sa inteleg ca gelurile speciale pentru igiena intima (cum sunt cele de la Avon...oriflame...carefree...etc) nu contin sapun deloc?
Multumesc!
Deianira spune:
Intrebarea asta mi-o pun si eu acum, sunt in dilema de cand am citit ce ai scris prima data . Is curioasa si eu.
Deci, stie cineva daca gelurile intime contin sapun? Eu tocmai am citit lista de ingrediente d ela cel de la Avon, dar nu m-am lamurit.
Ica 1975 spune:
si eu stiu ca sapunul nu este recomandat. Incercati apa cu bicarbonat .
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
mcm spune:
Pai si gelurile speciale cu ph neutru se folosesc doar pentru exterior (in zona intima) nu si pentru interior.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
flavia maria spune:
Ok se folosesc in exterior dar cand se introduce ovulul intra in contact cu exteriorul ...daca ma intelegi ce vreau sa spun... cam greu de explicat
in prospect scrie ca si o urma de sapun distruge efectul...mai jos prospectul:
http://www.contracept-m.ro/prospect.htm
Rall nu stiu ce fel de sapun...
alia_ro spune:
Am descoperit o spuma de baie (Bath Foam), o marca 'no name' - "CARE" (luata de la Mega Image)- scrie pe eticheta ca e fara sapun, PH neutru. Poti incerca. Eu o folosesc pe post de gel de dus, pe langa ca face multa spuma, miroase si f. frumos.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
flavia maria spune:
Mi-am gasit in sfarsit un gel super!! De la Seba Med gel dermatologic pentru igiena intima...este 100 la 100 fara sapun detalii mai jos:
http://www.centrofarm.ro/ccAX000800/detalii_produs/Sebamed---Gel-Derm.pt.igiena-Intima-Feminina-.html
Destul de scump dar merita!!Il recomand