Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Kya spune:
Bubu multam!
S-a notat.
O sa va spun ce succes am avut, desi ultima data cand amm incercat sa fac niste bulele de cartofi bagate in apa clocotita, i-am pierdut!
Eu ii asteptam sa iasa la suprafata sa-i culeg, si ei nu mai ieseau... pentru ca se unisera foarte fericiti cu apa. Probabil din cauza ca nu au avut destul ou, nu erau legati, si s-au desfacut de tot.
In orice caz, eu tot ii cautam prin oala, ca stiam ca i-am pus acolo, si ei...iok!
Dar nu ma dau batuta!
Stela si duminica putem sa ne vedem. Noi oricum mergem acolo seara! Distractie placuta la tara!
Vali drum bun maine si sa va priasca muntele!
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Io-te-ne in toata splendoarea noastra:
Enjoy!
http://community.webshots.com/album/565232534CKuwuH?start=0
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
mai ce chefuiala!
si ce randunele si randunei frumooooooooosi!!!!!!!! ![]()
Irina, mamica de Oana Teodora (27.03.2008)
ursuleata spune:
Tantannan,,,,,,,,,,,,
Naste sor-mea!!!!!!!!!!
Doamne ajuta, acum pleaca la spital.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
ii doresc surorii tale sa aiba parte de nastere usoara si un copil sanatos! iar tie, in avans, felicitari ca vei fi matusica in curand
(desi la cum apar mesajele mele, cred ca deja va fi lauza sora ta
)
Irina, mamica de Oana Teodora (27.03.2008)
mimonix spune:
CarminaDoamne ajuta, nastere usoara, sa fie bine si sa auzim vesti bune! 

Ursulica, vei fi din nou matusa!
Superbe toate pozele
Acum chiar ma culc, n-am baut decat un pahar dar maine incep de dimineata! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
buhuhu!! fetelor, vreau sa va multumesc din suflet pt seara minunata pe care am avut-o impreuna! oops! scuze, fetelor si baietilor! le multumesc randunoilor pt rabdarea si curajul de a ni se alatura:)) caci am speriat terasa cu ciripeala noastra! bietii de ei:)! dar eu cred ca le-a placut, ca erau si ei razaciosi alaturi de mamici si de bebei. teutzul meu s-a hlizit non stop, a avut o "vorba" buna si un zambet pt fiecare:), a sorbit din ochi pe cele 2 frumuseti si se facea ca nu observa ocheadele pe care i le arunca sash...dar ca si in filmul "unora le place jazz-ul", "nimeni nu e perfect!"...ce daca sash este baiat, teo l-a placut si gata! ca si mami ariel pe mamica sovi! mai sovi, ai un zambet!!! din tot sufletul!
. mi-a placut muuult randunelul tau, chiar daca nu am avut prea mult timp sa-l studiez:)
apoi, m-a dat gata mateiutz cu pulpitzele lui babanutze, m-am tot zgait toata seara si la mami si la tati, sa vad cu cine seamana si am ajuns la concluzia ca seamana si cu mami si cu tati, iar mami seamana cu tati!
apoi am admirat 2 baietei dulci ca si papanasii facutzi de mamica lor, bubulina gospodina:)
apoi, timida si blanda kya, cu zanutza ei cu volanase si cu randunoi dragutz care ne-a facut multe poze frumoase si ii multumesc pt asta:).
langa ele, elara si mihai cu cretzulina blondina mica, cu nasuc micutz si guritza dulce...
si langa, ursulica cu relu, cu vladutz cel perfect care dormea, apoi radea:) si ca sa inchei cercul mimo-nino-danonino, cu teo a ei cea cu bucle multe, cu vladutzul cel dintzos:)
am pastrat un locsor, ca sa poata bea un pepsi si fetele noastre de peste mari si tari, gecko si vio, mihutza si adriutza. 
cam asta este reportajul meu despre ciripeala din tineretului.
send si revin!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
si...
LA MULTI ANI, MIMO!!! sa ai parte de muuuulta fericire, ca meriti din plin! de multa sanatate si noroc! sa dea Doamne Doamne ca viatza sa-ti ofere in continuare numai si numai momente frumoase, sa te bucuri de puitzii tai! frumos cadou ai primit de la teo! in curand iti va oferi si vladutz unul! de fapt ti l-a dat! primul lui dintzisor!
LA MULTI ANI, VALI!!!, la fel cum i-am urat si simonei, sa ai parte de muuuulta fericire, ca meriti din plin! de multa sanatate si noroc! sa dea Doamne Doamne ca viatza sa-ti ofere in continuare numai si numai momente frumoase, sa te bucuri de puiul tau si de sotzul tau cu care semeni:))!
CARMINA!!! nastere usoara! Doamne ajuta! bebe hai la mami in bratze!
URSACHE, felicitari matushico!
maia, fugi repede si fa o baitza in mare! acush vine iarna :)
send si revin
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO