Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Cristina.Si e chiar activa bine Teo,nu pot sa o mai las singura ca sare din scoica sau face rotatii in pat..
kya.Tare mi-ar placea sa venim maine,dar numa daca ne intoarcem devreme de la tzara,ca plecam dimineata pe acolo.Daca nu,duminica.
Bey,ce bbi cuminti ati avut voi azi.Tare mi-ar fi placut sa-i vad!!
LMA Mimo,sanatate multa langa puii tai!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
sovietica spune:
Kya, deci este ursuletul imperturbabil dar pana la habibi a lui. Mai, il voi ruga pe Sash sa nu se bage, dar nu garantez nik!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
bubu05 spune:
Papanasi
- un pachet de 250 g de branza de vaci grasa(milli)
- un ou
- o lingura cu varf cu zahar pudra
- o fiola de esenta de vanilie
- 3 linguri cu gris
- o lingura cu unt, 3 de pesmet si zahar pt. tavalit
Se amesteca ingredientele cu mixerul, grisul se pune in ploaie, cat eo lingura. Se pune o oala cu apa la fiert, cu putina sare. Cand apa clocoteste se da focul mic, se fac bilutele cu mana uda si se pun in apa. Se lasa vreo 5 min, papanasii se vor ridica la suprafata. Se scot cu spumiera. Intre timp se topeste untul intr-o tigaie, se pune pesmetul, se amesteca vreo 3-4 minute, pana se rumeneste putin. Papanasii fierbinti se tavalesc prin pesmet apoi prin zahar. Si gata!
Reteta am luat-o tot de pe DC.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
multumesc de pupic Kia! uite, iti trimit si eu unul !pai despre mine.......nu stiu ce sa va mai zic; nu am inspiratie ! dar spuneti-mi ce vreti sa stiti despre mine, si va mai spun!:)
sovietica spune:
Mercic de reteta! Chiar sunt light.
M-am cam culcat pe lauri vad decand am slabit 5 kg.
Gata, acum chiar ma duc sa ma trantesc pe lauri in dormitor :))
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
a, am tot vrut sa va spun astazi, da cred ca imi moare neuronul incet incet, imbatranesc ! daca vreti sa download-ati muzica pentru copii, gratis, va pot da o adresa (cutiute muzicale si altele)
lianam spune:
aaaa, ce vis frumos! Sovi, cum ai reusit sa slabesti? eu ma tem sa mai si respir. din orice ma ingras. bine, mea culpa, recunosc ca in afar de mers pe jos si kilometrii facuti prin casa, nu fac sport!
mimonix spune:
Bey lume , sunt cu emotia in suflet, va multumesc pentru urari si va doresc si voua numai bine
Valentina La multi ani fericiti, sanatate si multa fericire!
A fost grozava seara asta,ma bucur mult ca v-am cunoscut si acum va arat doar ce am primit cadou de la copilul meu mare ca sa ma intelegeti de ce-mi sterg lacrima din coltul ochiului...
http://community.webshots.com/album/565233348zURDSc
Asadar poze impresii si cuvinte noi MAINE ca azi e ziua mea si ma duc sa ma imbat
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Ce draguuut!
Te cred ca esti emotionata sa primesti un cadou de la puiul tau!
Ai grija cu beutura ....
Noapte buna, fetelor! Si eu tot maine pun pozele.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze