Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La multi ani Vali si Mimo tot ce va doriti!
Am plimbat,spalat si hranit Vladicul apoi dusat mami si gata sunt gata de culcare caci mami trebuie sa doarma ca sa fie odihnita cat de cat maine odata cu copilutzul.Va doresc noapte buna!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Eu ii dau lui Vlad Fe Haussman 3 picaturi in timpul mesei sau dupa masa.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tocmai descarc pozele de la intalnire.
Sunt 68 (si le-am sters pe alea care sunt miscate!) V-am zis eu ca randunoiul meu cand face poze nu se incurca.

Dureaza ceva pana sunt gata, dar le pun inainte sa ma duc la nani.

Revin!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

La Multi Multi Multi Ani Vali si Mimo!!!
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite!

Lunyyyyyy pe bune daca nu aveam senzatia ca in secunda urmatoare se ridica Mufa!!! piticotul umblator.

Am vazut si poznele vecinicii Teo!
Mami de imparateasa Teodora veniti maine seara in parc la circ?

Olguta imi pare rau de unchiul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca, si voua sa va dea putere sa treceti peste asta.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Maiii ce mi-a placut la intalnire. Eeee asa parca am mai inviat... Tare cuminti au fost puiutii. Pana si al Valentinei :P
Discutie in masina acuma, dupa carciuma, cu Omu:
"stii, vulpoaica ce statea in picioare langa noi, e de o varsta cu tine!"
"da mai, mi-a placut de ea, se vede ca e data cu multe alifii!"
A nu se intelege ca nu i-a placut de celelalte vulpitze, dar in 15 minute nu prea a avut cand sa isi faca o parere :)

Bubulina, sar'na pentru Galactogil! Mai, la mine galactogilul +tinctura de marar chiar functioneaza! Sashone se linge pe bot.

Deci Teo de Ariel nu si-a deranjat mama deloc! Stea in carut in spatele ei si se hlizea singurel in treaba lui acolo... Eu cu sashu Avionu, fluturasu, alea alea, lui Teo nik nu ii trebuia! Mai ales ca maica-sa trecea prin momente grele cu pitzoiul si inghetzatoiul!

Monixa s-a scos si ea, a venit cu o "dadaca" sarmanta si in plus bb nu vroia decat sa "vorbeasca".
Bubulina, calma ca de obicei, n-are nici o treaba cu un Vladut ascultator si Stefanutz-in-carutz!
Ursuletul imperturbabil! a dormit in treaba lui.
Sash acum zambeste in somn, sigur viseaza 2 domnisoare superbe, una de Kya si una de Elara. Da i-a fost jena sa se dea la vreuna, ca sa nu o jigneasca pe cealalta! Se stiu toti 3 de cand erau in burtici!

Mai Gecko, mi s-au facut ochii ca la veveritoiul ala din "ice Age" de la cafeaua de dimineata concentrata, fara garnitura.

MaryB, heheee ce garsoniera de garson ai tu acolo! Abia astept sa iti vad Garsonul. Si daca iese fata sa stii ca tot vreau sa o vad
LianaM, bine ai venit la noi!
Olgutz, condoleante.
Luny, moamaaa i-am aratat si randunoiului ce poate Mufi! aveti admiratia noastra!

Vali, acum am citit ca maine nu esti acasa! n-am apucat sa iti urez La Multi Aaaaani! sa ai parte de tot ce iti doresti!

Gata, cedeaza neuronul. Noapte Buna!

A,PESEU!
si pentru ca de fapt e 12 noaptea,
Monixa, Zile senineee si fericireee, laaa multi aaaani iti doreeesc (adica cant

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna randunici!

Suuuper a fost la intalneala, mi-a placut mult! Am papat pizza, am admirat puiutii, niste frumosi toti si f.f.f cumintei!
M-am dus cu Vali si m-am intors cu Sovi , multumim mult!

Vali, ai ratat papanasii

Abia astept pozele de la Kya!

La multi ani Valentina si Mimonix! Sa fiti sanatoase, iubite si tot ce va doriti voi!
F. buna tratatia, Vali, multumim! Azi am exagerat cu mancarea...

Azi n-am avut timp sa deschid calculatorul, dimineata am fost prin Mall, o gramada de reduceri, mi-am luat de la Debenham's bluzite si 2 treninguri cu 70% reduse, f.f dragute, niste cadouri pt. alti sarbatoriti din familie...apoi am facut papanasi si una-alta...am stat la joaca cu Stefan...
A cazut rupt la datorie, dupa kk de rigoare, a baut si tot lapticul si sper sa doarma si el toata noaptea...nu stiu ce tot are de se scoala pe la 3-4 dimineata...si papa 120 de laptic si apoi doarme pana la 9.

Si acum o mica scrisorea, din capitolul trecut:

Olga, sincere condoleante si din partea mea!

Kya, f. frumos ai scris…avem amintiri f. frumoase…pacat ca nu mai suntem toate pe-o crenguta…

La fel si mie imi sunt dragi toate fetele, indiferent unde posteaza si nici eu nu vreau sa aleg unde sa scriu…oricum am simtit si eu ca am deranjat cu posturile mele, poate nu va interesa bucatareala mea sau ce a mai facut bubulina-gospodina…

Mimo, Vio, Ariel, aveti si de la mine o floricica pt. ce ati scris!

Lianam, bine ai venit pe crenguta!

Cristina, am zis de prune ca e prea devreme. De ulei de masline nu, e ok sa fie pus in piure. Stiu ca eu i-am pus de la inceput lui Vlad la sfatul pediatrei. Cam o lingurita mica.

Simo de Bv, chiar imi pare rau ca nu mai scrii pe crenguta asta…ma bucur sa aud ca Barosanelul e bine!

Wow, Mimo, dintisor!! Bravo lui Vladut! Si Vladutu meu a avut primul dintisor la 6 luni. N-am stiut, ca il felicitam si eu in direct!
Aaa, chiar, vorba Maiei, cine a vazut dintisorul trebuie sa-i cumpere un cadou si sa fie alb! De ex. ceva de imbracat.

Maia, sa aveti vreme frumoasa la mare!

Gecko, l-am vazut pe Labus-micut, un scump, nu alta! Si lasa ca o sa bea el si suculet…poate s-a obisnuit deja cu ardeiul umplut
Ce super ca te coafezezi. Si eu ma programez saptamana viitoare, sa fiu mumoasa la schimbarea prefixului

Maryb! Nu te-am uitat! Mai ai putinel, ma bucur tare pt. tine! Sarcina usoara in continuare!

Luny, super tare Mufarina, cum danseaza pe genunchi! O sa plece in repede la plimbare in patru labute!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Mimo si Valentina, imi cer scuze, nu am stiut ca azi a fost ziua voastra (adica deja pot sa spun ieri)! Va doresc sa fiti sanatoase sisa aveti parte de tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Aaa, mai vroiam sa o pup pe Liana si sa-i urez bun venit printre noi! Mai spune-ne despre tine!

Bubu au fost nemaipomeniti papanasii! Vali nici nu stii ce ai pierdut.
Gospodinutza model, imi dai si mie reteta, please? Ca pana creste Sanziana sa-i fac ei, randunoiul cica "auzi, nu faci si tu niste papanshi d-aia?"

Sovi pai o visa Sash la fete frumoase, dar nu ai vazut ce s-a dat la ea Vladut de Mimo? Imediat a venit ursuletul sa-si apere aleasa

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Da maiiii am uitat sa mentionez ca "cineva" nu spui cine , ne-a regalat cu niste super-papanasi productie proprie! miam miam. Oare cine, oare cine?

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Cristina, e cuminte Teo, dar noaptea cand doarme ! Ziua ...e cam plangacioasa de o vreme. uneori ma iau si de griji, ca plangeeee, de nu stiu ce sa ii mai fac. si nu e ca sa o iau in brate, ca si daca o iau la fel plange. nu-i e foame, nu-i e somn, are chilotei curati........ma gandesc ca poate o doare ceva, dar.... . ei, daca o tin de subtiori si o las sa atinga cu picoarele, sa faca ea pasi, e in culmea fericirii. cum o pun in pat, pe spate, e de rau. ii trece repede si de jucarii... . ma gandesc ca poate e doar o varsta critica cand descopera ca ar putea multe, dar nu e inca in stare, si se enerveaza ! e destul de capoasa, nu vreau sa ma gandesc mai tarziu ! as vrea sa ii iau un centru de joaca. chiar asa, fetelor, ce fel de centru de joaca imi recomandati? le-ati luat puiutilor? sunt atractive pentru ei? eu ii mai pun lui Teo o jucarie de lemn cu clopotei, bilute, stelute pe care le atinge cu manutele si piciorusele, si vad ca ii place, dar renunta sa se joace cu ea in favoarea unui tarait pe burta!

Mergi la inceput