Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
mmmmmm, tiramisu!!!buuuuuun!!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp uite ca incep sa ajunga invitatii... Sanziana, Teo, Matei si Vlad, cu mamici lor Kya, Irina, Ursu si Luny haideti haideti ca e loc pentru toata lumea! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si bineinteles, tort tiramisu Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 luna 3 http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH |
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
acum am venit, si imi e asa fomicaaaa!!! azi nu am mancat nimic, doar 2 capucino, asa ca trag fuga sa pap, ca apoi urmeaza laptic, baite, treburi serioase
!
mimo, eu sunt carnivora taaaare, asa ca ....! admir pe cina papa sanatos, si vegetarienii pentru taria lor...! ai dreptate, aia si ziceam, ca poti trai foarte bine si sanatos si fara carne. dar mai depinde si de organism. evident, mai putina carne, mai ales de porc, mai sanatos!!! si noi incercam sa papam mai mult pui, peste, vita..., ar nici purcelusu' nu-mi displace
! care e mailu comun, de nu pot vedea "intrusii"? in caz ca mai am cate ceva de "comentat" ![]()
gata, fug, ca chitaie soricelu. revin mai pe seara.
ariel_7000 spune:
hai ca eu raspund printre pauze de teo, papa, kk...
liana, ti-am trimis mail cu adresa de la mailul comun si parola. activeaza-ti si tu pm-ul de aici, de pe dc. poat eva folosi la ceva. mesajul pe care ti l-am trimis eu acum iti va ajunge la adresa de mail pe care ai dat-o la inregistrarea pe DC.
cat despre intrusi pe mailul comun...acolo s-au trimis anumite informatii, cum ar fi nr. de telefon, poze, etc. la care nu ar fi bine sa aibe acces chiar toata lumea care intra pe net. nu stii cu cine te trezesti ca te suna! sau poza pe care tu ai vrut sa o arati doar la anumite persoane, poate sa apara pe tot netul sau in reviste, pe undeva...sper ca nu par paranoica, dar eu am fost patita cu o poza a alexutzei mele:). alt motiv este ca poate intra oricine sa sterga sau sa modifice ceva pe acolo....ca de ex. parola, asa cum s-a intamplat acum mult timp pe sectiunea de forum ale montignaceleor...si asa am ramas toate cu ochii in soare si cu informatiile pierdute.
mey,scuze dar nu mai stiu cine intreba, cred ca bubu, daca poate sa bage cerealele de 4 luni, cu cateva zile inainte de a face bb aceasta varsta. da, se poate! cel putin asa a zis dr lui teo. eu i le-am bagat de acum vreo 10 zile...si teo face 4 luni abia maine.nu am avut probleme.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Dragi randunici,
Impresionanta atmosfera de azi...
N-as fi putut sa nu raspund mesajelor pline de caldura scrise azi aici. Ma bucur ca toata lumea e din nou vesela si reunita. Toate aveti un merit in asta dar cel mai mult le-o datorati lui Ariel si Olgutzei.
Poate ca e minunat cel ce renaste din cenusa proprie, Ariel...daca insa nu reuseste sa inteleaga de ce si pentru ce a fost "ars" e putin mai greu sa o faca...
S-a sugerat aici ca, atunci cand nu ne intelegem cu X, sa-i ignoram mesajele si gata. Minunata solutie in aceasta lume virtuala...pe care eu am facut greseala sa o traiesc cu aceeasi intensitate ca pe lumea reala, inclusiv sa sufar, sa ma enervez si sa ma doara sufletul. De ce am ajuns atat de implicata? Poate daca recititi postarea de ieri a Kyei, rememorand prima intalnire a randunicilor, veti intelege...Ei, si daca tot ma port ca in lumea reala, eu nu pot ignora oameni. Traiesc alaturi de ei sau, daca nu ma vor, ma despart de ei. Refuz sa stau alaturi de persoane care contabilizeaza fiecare polemica de idei pe care o am, catalogandu-ma ca "una si aceeasi persoana jignitoare care, etc etc". Dar nu am intrat acum ca sa mai port dispute...
Am vrut doar sa va spun ca aleg sa fac o adanca retrospectie, sa vad ce anume n-a mai mers, ce s-a intamplat de, ca prin vraja, toata lumea a parut sa uite cine sunt si sa nu ma mai inteleaga. sa devin "reaua". Si nu o pot face decat concentrandu-ma mai mult pe viata mea; fiica mea, casa mea, casnicia mea, reinserarea mea profesionala, etc. Tot ceea ce, din fericire, nu se schimba dand un click pe mouse sau tastand niste litere pe ecran, ci se construieste zi de zi cu mult mai multa truda.
Imi vor lipsi enorm diminetile in care ma repezeam la calculator sa vad ce ati mai scris, sa va povestesc "ispravele" Iuliei mele, imi vor lipsi intalnirile...
Oricum insa, pentru tot ceea ce ati adus minunat in viata mea din ultimul an

VA MULTUMESC!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:
sa va fie de bine intalneala! f frumos v-ati distrat! sper ca v-ati gandit si la mine cand papati papanasi ca stiti ca sunt 

eu incerc sa fiu optimista, desi imi e greu. mai ales ca mama si cu al meu se contreaza cu orice ocazie si nu au de gand sa renunte, nici de dragul meu. asta e, o sa ma fac eu bine!
nu pot sa stau prea mult pe scaun d-aia va citesc cam pe diagonala.
pana nu uit:
LA MULTI ANI MIMO SI VALENTINA!
Amira e innebunita dupa ta-so la greu, cum il vede face niste ochi mari si rade toata! am inceput si noi cu diversificarea, adik cu suc de morcov. nu e data pe spate dar nici nu-i displace. azi i l-am pus in bibe si l-a primit mai bine. de sapt viitoare vreau sa o trec pe supica, sa ajungem la piure ca poate i-o place mai mult.
aaahh, si i-am luat si jumper dar cred ca e cam lenesa ca ea prefera sa o topaie ta-so si ea sa stea!
cam atat deocamdata ca am obosit, ma duc sa stau la orizontala!
va pupic pe toate si nu uitati sa fiti fericite in fiecare zi ca sunteti sanatoase si puteti sa va cresteti copiii! restul mai putin conteaza!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
lianam spune:
nu pari deloc paranoica, cel putin pentru mine! daca e asa, crede-ma ca eu sunt mai rau
! sa va zic de ce? da sa nu radeti...prea tare
!!! am vrut sa va arat poze cu mititica mea, si m-a tentat sa pun in album, dar exact la ce ziceai tu Ariel m-am gandit: ce stiu eu cine mai intra pe aici, si ma trezesc ca imi vad odrasla te miri unde!? ei? te-am intrecut la paranoia? detasat, nu?![]()
am sa incerc sa vad daca bunghesc sa activez PM-ul, si acus verific si mail-ul. ca in curand trecem la ce ne place
si apoi papam, si gata, incheiem activitatea pana pe la 5 dimineata la urmatoarea papica!![]()
| citat din mesajul lui ariel_7000 hai ca eu raspund printre pauze de teo, papa, kk... liana, ti-am trimis mail cu adresa de la mailul comun si parola. activeaza-ti si tu pm-ul de aici, de pe dc. poat eva folosi la ceva. mesajul pe care ti l-am trimis eu acum iti va ajunge la adresa de mail pe care ai dat-o la inregistrarea pe DC. cat despre intrusi pe mailul comun...acolo s-au trimis anumite informatii, cum ar fi nr. de telefon, poze, etc. la care nu ar fi bine sa aibe acces chiar toata lumea care intra pe net. nu stii cu cine te trezesti ca te suna! sau poza pe care tu ai vrut sa o arati doar la anumite persoane, poate sa apara pe tot netul sau in reviste, pe undeva...sper ca nu par paranoica, dar eu am fost patita cu o poza a alexutzei mele:). alt motiv este ca poate intra oricine sa sterga sau sa modifice ceva pe acolo....ca de ex. parola, asa cum s-a intamplat acum mult timp pe sectiunea de forum ale montignaceleor...si asa am ramas toate cu ochii in soare si cu informatiile pierdute. mey,scuze dar nu mai stiu cine intreba, cred ca bubu, daca poate sa bage cerealele de 4 luni, cu cateva zile inainte de a face bb aceasta varsta. da, se poate! cel putin asa a zis dr lui teo. eu i le-am bagat de acum vreo 10 zile...si teo face 4 luni abia maine.nu am avut probleme. mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)POZE ALEX SI TEO: ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007 povestea lui TEO |
ursuleata spune:
Nu a nascut inca. Azi am stat cu Mihnea, nepotul si il intrebam: -unde e carmen?
-camen e la pital
-Si ce face carmen acolo?
-camen nate
-pe cine?
-pe china:)))))))))
-irina, ma...nu china
-ichina:))))))
au fost nasii pe la noi si apoi am fost in tineretului.
Fug sa citesc din urma
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
fecian spune:
| citat din mesajul lui natynic Dragi randunici, Impresionanta atmosfera de azi... N-as fi putut sa nu raspund mesajelor pline de caldura scrise azi aici. Ma bucur ca toata lumea e din nou vesela si reunita. Toate aveti un merit in asta dar cel mai mult le-o datorati lui Ariel si Olgutzei. Poate ca e minunat cel ce renaste din cenusa proprie, Ariel...daca insa nu reuseste sa inteleaga de ce si pentru ce a fost "ars" e putin mai greu sa o faca... S-a sugerat aici ca, atunci cand nu ne intelegem cu X, sa-i ignoram mesajele si gata. Minunata solutie in aceasta lume virtuala...pe care eu am facut greseala sa o traiesc cu aceeasi intensitate ca pe lumea reala, inclusiv sa sufar, sa ma enervez si sa ma doara sufletul. De ce am ajuns atat de implicata? Poate daca recititi postarea de ieri a Kyei, rememorand prima intalnire a randunicilor, veti intelege...Ei, si daca tot ma port ca in lumea reala, eu nu pot ignora oameni. Traiesc alaturi de ei sau, daca nu ma vor, ma despart de ei. Refuz sa stau alaturi de persoane care contabilizeaza fiecare polemica de idei pe care o am, catalogandu-ma ca "una si aceeasi persoana jignitoare care, etc etc". Dar nu am intrat acum ca sa mai port dispute... Am vrut doar sa va spun ca aleg sa fac o adanca retrospectie, sa vad ce anume n-a mai mers, ce s-a intamplat de, ca prin vraja, toata lumea a parut sa uite cine sunt si sa nu ma mai inteleaga. sa devin "reaua". Si nu o pot face decat concentrandu-ma mai mult pe viata mea; fiica mea, casa mea, casnicia mea, reinserarea mea profesionala, etc. Tot ceea ce, din fericire, nu se schimba dand un click pe mouse sau tastand niste litere pe ecran, ci se construieste zi de zi cu mult mai multa truda. Imi vor lipsi enorm diminetile in care ma repezeam la calculator sa vad ce ati mai scris, sa va povestesc "ispravele" Iuliei mele, imi vor lipsi intalnirile... Oricum insa, pentru tot ceea ce ati adus minunat in viata mea din ultimul an ![]() ![]() VA MULTUMESC!![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Draga natync nu stiu ce s-a intamplat aici si ma doare sa vad ca acest grup, pe care l-am considerat un adevarat exemplu de prietenie si uniune are parte de asa ceva. Nu imi vine sa cred!
Eu fac parte din urmatoarea generatie de mamici(mai- iunie) si sincer ma regaseam mai mult aici, pentru ca voi mi-ati fost tare dragi, tot timpul. Am suferit alaturi de voi cand ati avut probleme si m-am bucurat nespus cu fiecare veste buna, nastere, puiut sanatos. Inca nu inteleg ce s-a intamplat si imi pare tare rau.
Mie mi-ai fost( si inca imi mai esti
Dar mai ales e pacat sa se aleaga ignorarea.
Din pacate, asta doare cel mai rau si imi pare tare rau sa se ajunga la asa ceva. Uneori e mai placut sa ti se zica un du-te mai incolo(cel putin stii ca esti auzit) decat sa fii o fantoma.
Imi pare tare rau ca s-a ajuns la asa ceva, repet si mai ales ma doare sa vad ca nu exista cale de inbunare.
Te pup si iti urez numai bine si sper ca ne vom auzi pe orice alt subiect.
Pacat...
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
Kya spune:
Sara buna!
Ne-am intors din parc, i-am facut baie, am hranit-o, si am culcat-o. Cred ca-i plac foarte mult cerealele cu mar de la Humana, ca rade tot bibele foarte rapid! 
Acum sa vedem la cat s-o trezi maine...
Naty eu tot mai sper ca vor mai fi dimineti in care sa ne citesti, si... poate... cine stie... intr-o buna zi...
si 
Roxana ma bucur ca esti bine!
Si Sanziana e topita dupa taica-su! Parca e Dumnezeu pe pamant, cand il vede, s-a terminat cu altceva... tati, tati si doar tati! Dar cred ca asa sunt fetele. Las ca-mi fac eu un baiat!
![]()
Sper, pentru binele tau, sa se termine repede tensiunile intre randunoi si mama ta (cam stiu ce inseamna si cu ce se mananca...
)
Vio camera este un Sony DSLR, ai retinut bine. Vad ca devine si al el un hobby chestia asta cu pozatul. Oricum ii iesea mai bine decat mine si inainte de aparatul asta.
Bubulina esti sigura ca nu mai faci tu acolo un sosulet mic?
Oricum, meriti si tu putina relaxare si pauza la gatit din plin! Sper ca stiu baietii tai sa aprecieze ce comoara au acasa, nu?
Ursulic
ce-am mai ras cu China!!! Mortal pustiul!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
naty 
bey, ce credeti ca daca am baiat e altfel? nu, frate, cand apare ta-su, se da lumea peste cap, e un ras, un zambet si-o veselie de nemaipomenit!!

cred ca din cauza ca nu e langa el non-stop asa cum sunt eu..poate-l plictisesc si eu..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!