Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gecko uite aici e Vali, cu randunoiul si cu Mateiut-falcutz:

http://good-times.webshots.com/photo/2108175070101922855IjXhDn

nu, kia nu-i masina. Nick-ul vine dintr-o lunga poveste intetosata de vreme (era Kyahh de fapt)
Si cum la intalnire mi-am dat seama ca era destul de greu sa te adresezi cuiva cu nick-ul, am zis ca-mi "dau arama pe fata"

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aici Coana Chirita sarbatorita! Aia cu umbrela portocalie ! Gecko Vezi tu coafor cand oi veni in Romania !
Si ca cireasa de pe tort, si-a ales Kya prima cadoul cel mai frumos de parca ar fi ziua ei Si mai capata si un "fardutz" maine.Pai e corect?
Mai mananc , mai beau, mai citesc aci 3 randuri (cat oi mai putea deslusi ceva)
Edit ca sa raspund si la a doua intrebare:
Teo de Mimo are simturile ascutite si i-a mirosit de departe a pizza, pepsi si inghetata , trufandale de mult iesite din meniul familiei...nimic n-o sperie si n-o impresioneaza daca e vorba de mancare! Oare cu cine o semana?
Semnat:cetateanul turmentat (pentru consecventa)

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ie-te Coana Chirita, ce mare pocinog facut-am la matale... Vai di mini si di mini!D-apai stiut-am bre ca e pentru sarbatoarea lu' matale di la soparlita? Ca io am zis ca sunt florili seli de le zice tulipe, care n-o fo da gasit!

Auzi, da' daca viu eu mani la mataluta cu nescaiva "fardutze" primesti?
haide zi, ma ierti, ma ierti, ma ierti?

P.S.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

am pierdut mesajul (recunoasteti cuvintele?)si l-am scris si greu, cu o mana, cu copil in brate

Acum am pus copilul jos, asa ca mai facem o incercare:

Mimo si Valentina, La Multi Ani! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!

La multi ani si puiutilor nascuti intr-o zi de 9!

Am vazut poze multe de la intalneala! Sunteti frumoase si pline de viata! Imi pare foarte rau ca nu pot sa vin si eu la intalneli...Poate intr-o zi. Oricum, Ariel multam mult de Pepsi :)

Ursulica, a nascut sora ta? Daca nu, sunt si eu in galerie!
Imi amintesc cu emotie de vremurile cand le oboseam in fiecare zi pe majoretele astea...

Irina (Lianam) bine ai venit! Am salvat si eu linkul cu muzica, multumiri.

Kya, am vazut pozele tale de la munte si pozele de la intalneala facute de randunoiul tau. M-am uitat atent la ele ca retinusem ca si-a luat DSLR, si cum fotografia este hobbyul meu, le-am studiat si am concluzionat: foarte frumoase!

Gecko, ai pus poza cu tunsoarea si n-am vazut eu? daca nu, vreau si eu sa te vad!
Si eu trebuie musai sa fac ceva in sensul asta ca in curand o sa inot prin par in casa. oops, poate ar trebui sa ma las de inot, ca vad ca e sport periculos - a fost gluma bre, radeti!!! Serios vorbind, imi cade parul atat de mult incat daca nu-l adun de pe jos zilnic, in baie se face un fel de "covoras"! Asta in conditiile in care il tin mereu prins si nu-l desfac decat seara. Acum cred ca intelege si sotul meu de ce se tund femeile dupa ce se marita si fac copii.

Poate mai revin. daca nu, inseamna ca m-a acaparat sotul.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey chritelor, ce scris aveti, ca mi-am mijit ochii ca sa pricep si eu ceva!

gecko, cum sa ma recunosti mai? ca eu sunt intr-o continuua schimbare! in speranta ca poate intr-o zi...voi arata si eu cat de cat mai uman! acum george michael cu parul rosu:)

kya, asta facea randunoiul tau cand ma punea pe mine sa stau stana de piatra??? isi regla aparatul:)

vio, tare te-as vrea la o intalneala:) si cum sperante nu am sa ma invite unchiul meu in florida (el sta in miami)...sper ca vei veni tu p-aci laun moment dat. eu oricum, m-am "programat" sa ies din circuit pe la 100 de ani, asa ca mai avem timp:)

mimo, nu-i asa ca sarbatoresti in stil monti??? hahahahaha! ce gluma am facut!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Kyaghini ghini ti iert pi tini da' pi soparliti nu ! Vreau sa vad si de la ea plecaciuni, nu ma las!
te primesc maine cu fardutzu', chiar ma gandeam ca de nu era ziua mea azi veneam eu in parc la circ s-o prinda Vladut pe Sanziana fara husband s-o mai pipaie un pic
Am vazut pozele de la munte, foarte frumoase bre...ati fost la noi in tara? Sau aparatul bengos face solul mai frumos?
Auzi, ia sa-l intrebi matale pe randunoi, cu aparatul ala nu poate sa ma scoata si pe mine mai tanara si mai slaba olecuta?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mihasa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!Pot sa-l trimit si eu pe Vladutz la party ,sa se joace cu copiii, ca sa-mi "mearga" si mie tortul?
Arieldaca Monti asta cuprinde intreg universul culinar al unui gurmand cu acte in regula, atunci Monti serbez
Lianaeu zic ca poti sa nu-i dai carne toata viata ...doar cresc asa toti copiii de vegetarieni ! Ideea e sa fie in traditia familiei, nu voi sa "bagati" ceafa de porc si copilul naut si nuci Si mai e o chestiune de responsabilitate, pentru ca el va creste ALTFEL datorita voua...daca v-o asumati, ok! Stau eu asa si ma gandesc in aburii betiei, ce analize or iesi la carne la igiena alimentatiei acolo de te bate gandul pe tine sa nu-i dai copilului?
Sovidraguta poezia, mie mi-a placut insa cum reciti tu , asa cu toata inimioara
Ursuam vazut postarea ta "mititica " si am crezut ca gata, a nascut Carmina si ai pus si poze ...si hop top direct in pozele matale m-am ratacit vreo ora piana m-am prins eu cine era mititica Ce face bre Irina, ne da teapa, nu iese in zi de sarbatoare?
Si acum ghiciti va rog ce face familia mea de stau eu aci cu voi la taclale? DADA...sarbatoreste prin somn, in stil Tao-Mao-Zen...unde o incapea atat omn nu stiu
Si in incheiere inca o data multumesc tuturor pentru urari, ca am mai vazut cateva de cand am multumit ultima oara!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La mine iar a "chicat" nitel netul

Kya, am primit toate pozele si le analizez si sunt f.f. frumoase!

M-am distrat si eu citind chiritele

Mimo, cum sa te arata mai slaba si mai tanara? ca doar asa si esti!

Vlad n-a mai vrut clatite si nici randunoiul, asa ca am scapat de data asta...diseara comandam ceva la chinezi , va vine sa credeti ca nu mai gatesc?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey mimo, eu eram aia care intreba de carnita!!! si sunt "supi" pe tine ca iar ai cumparat toata inghetata diet din cora!!! abia a gasit al meu o cutie de la nestle....sau asa m-a pacalit el pe mine...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi iesim la plimbareala.

Cand vin o sa pun o poza cu Vlad cand era mic, pe la 6 luni sa vedeti ca semana cu Vlad de Mimo
Am avut o nostalgie cand l-am vazut ieri pe dintos!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput