Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Kya, f. frumoase si pozele de la munte! Abia astept si eu sa mergem, cam in 10 zile plecam!
Fetelor, are ceva daca incerc si eu cereale?? Mai sunt 9 zile pana face 4 luni si parca i-as da si eu seara....ce ziceti?
Azi i-am crestat putin o tetina, ca avea gaurica din aia mica-mica si a lins imediat biberonul. Si m-am hotarat sa-i dau la 4 ore sa pape, si mananca 170 ml. O fi prea putin??
Ursulico, esti matusica?
Bai, am niste vecini super nesimtiti...astia care stau deasupra mea isi renoveaza casa de cateva saptamani...mai, si exact pe la 3-4 ii apuca bocanitul si gauritul
Si m-am luat de ei si degeaba....nesimtiti!!!! 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Poze de la intalneala
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
La multe lunisoare si Thea de Alice! 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Dupa ce am zis ca plec la Ikea, dialogul a fost cam asa:
El: Auzi, mie mi-e cam lene!
Eu: Pai iar stam si facem purici in casa?
El: Niste mancare pentru azi avem, asa ca...
Eu: Bine, mergem maine dimineata, ca e mai putin aglomerat
El: Mai bine asa. Si ai si tu timp sa te uiti prin magazine dupa un fardutz ![]()
------------------------
La el "un fardutz" inseamna ceva ce imi cumpar eu cand el nu are chef sa stea dupa fundul meu prin magazin. Asta inseamna orice de la ruj, parfum, pana la lenjerie... Deci cand vrea sa ma imbuneze, merge sa-mi iau un "fardutz" ![]()
Luny diseara mergem in parc la Circ. Vii?
Ariel eu zic sa-i dai totusi carnita. Pentru ca sunt anumite proteine pe care doar din carne le ia, indiferent cata soia si baga tu in el. Si un copilas cand creste are nevoie de tot. Mai tarziu, daca alege el sa se faca veggie, foarte bine. Dar nu cand e in crestere.
Ca doar banuiesc ca nu vrei sa-i dai direct oaie si slana de porc, nu? 
Bubu, da, a dormit bine. Totusi asta nu e programul ei. Si eu tot astept sa-si revina... ![]()
Scumpa alea sunt toate cele 67 de pozici. Cele care erau miscate, le-am sters pentru ca erau miscate rau. Adica au fost facute cu aparatul setat pentru noapte (modificarea la luminozitate se observa in pozele facute cand era deja intuneric). Ies mult mai misto, dar asta inseamna un timp de expunere mai lung, si daca subiectul nu sta nemiscat, poza nu iese bine.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
inca nu am terminat de citit...e varza in capul meu...ca citesc paginile in ferestre diferite si numa nu inteleg care la care raspunde...pana la urma ma lamuresc eu...
asa ca...dimineata ora 10...ne infiintam la tunsator...baga foarfeca...invarte resturile pe o perie...(inainte de atsea a fost spalat cu mine plasata pe un scaun cu vibratii...SUPERRRRRRRRRRR...mai aveam un pic si ii spuneam la aia...lasa cucoana tunsul ca eu raman pe scaunul asta)...dupa cum spuneam...taiat..aranjat un pic...nimic sofisticat...si BANGGGGGGGG...arat ca o liceeana...si pe bune ca arat ca in poza de pe diploma de bacalaureat.
dupa care ma gandesc...de aranjat sunt aranjata...ce ar fi sa ma duc eu pe ospat la mimo si vali....ca doar azi se petrece...asa ca ma gandesc ca nu ma pot duce cu mana goala...baremi niste flori la doamne
...ma uit in pormoneu...cam bate vantul...asa ca ma loveste revelatia ca e sezonul lalelelor si ca e plin de ele la Araluen...iau bursucul si sotul (si geanta de picnic plina cu goodies) si plecam intr-acolo...din pacate sezonul e cam la inceput si cam putine tulipe pentru gustul meu...eu mi-am imaginat ca sunt dealuri intregi...cand colo doar cateva rondouri cam ca in Pta Avram Iancu din Cluj...asa ca fetelor...nu am mai cules tulipe pentru voi...ci am adunat soare, verdeata, lume relaxata, copii zglobii jucandu-se in voie, viata fara griji si vi le dau in dar...
bubu05 spune:
Kya, pai da le vreau si eu, toate pozele si pe mess merg mult mai repede ![]()
Iti dau PM.
Super faza cu fardutzul 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Bubu nu merg mai repede nici pe mess, pentru ca au 10 mega si ceva (deh, pozne de Sony...) Cat am incercat eu sa trimit pozele de la botez cumnatei in Canada... si mai rau ne-am enervat, pentru ca se blocheaza mereu.
Gecko eu imi aleg cadoul ala cu viata fara griji. sa-ti fie de bine tunsoarea 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
v-am vazut si invidiat pentru intalnirea de ieri...frumos va sade voua cu masa plina de pitzeuri colesteroloase si de pepsiuri bulbucosi...da' e bine ca ati scos boabele de porumb din hrana...
ca si parere personala...arati mai relaxate...mai stapane pe situatie...decat la intalnirile precedente...la primele parca pe fata fiecareia se citea o intrebare legata de copil...bai, asta de ce plange???...bai, asta de ce fornaie???...bai, asta nu are butonul de oprire??...etc etc...intrebari pe care ni le-am pus toate la un moment dat...plus ca mi se par doamnele din ce in ce mai aranjate, mai odihnite si mult mai zambitoare.
pentru a doua oara nu am recunoscut-o pe Ariel...ca si la cealalta intalnire (parca din IOR) m-am intrebat...oare cine e mamica?????
. Mi-am dat seama ca eu nu am mai vazut poze cu printezuca Elarei pana acum...mea culpa...stau cu ochii pe tine sa prind un link de poze...mi-a placut la nebunie umbreluta portocalie
nu stiu de ce m-a dus cu gandul la Coana Chirita...vazut pe Sanziana cu mami (mai ce i se potriveste numele) si Bubu cu flacaii (Bubu IAR SI IAR atat de relaxata arati ca stau cu impresia ca stai toata ziua cu picioarele sus si masca de castraveti pe fata)...ursuletii zambilind ca de obicei...oare Teo de mimo cum s-o fi simtit intre atatea mamici si discutii despre kk/papa/somn...si banui monti...mimo...cu ce ai platit-o??? si eu nu cred ca am vazut-o pe valentina in pozele de la kya ce am aflat ca nu e kya (kya e masina???????) dar mai caut...dar am vazut-o pe sovi
cu ochii ei cu tot...si iar m-a apucat invidia...
si trimit si plec sa imi verific barbateiii
bubu05 spune:
Gecko, multumesc pt. complimente! Chiar sunt relaxata acum si ma simt super, chiar daca sunt in priza toata ziua... in primele doua luni dupa nastere am fost cam zombi...dar acum e chiar fff bine!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gecko spune:

Hai cu contractia dureroasa!!! Hai cu nasterea rapida!!! Hai cu bb mancacios, cacacios si necolicos!!!