Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Asa. hai ca a plecat doar randunoiul la piata sa spal eu chipurile, vasele

Liana, cu placere. Materialele despre dieta au ajuns la noi datorita altruismului Arielei, care vrea sa ne traga pe toate prin inel.
Tare interesant suna meseria ta, cu sigurantza alimentelor! Daca ai ceva tips, tricks, hints and clues despre alimentele de pe piatza pentru publicul larg, ciulim urechile. Daca nu poti zice in gura mare, avem si un mail comun ;)
Aaa si multam pt link!

Ariel, felicitari pentru cele 4 kile date jos! Vezi, bre, si tu ziceai ca merge greu la tine! 4 kile intr-o luna si ceva e suuuper!
da de ce zici ca ma destrabalez?
Imi pare rau pentru prietena ta :((( trist, da, triiist...
Si noua ne-a placut despre voi!
Nu-mi mai dai tu suc, da ma scot maine la unchiu la curte, unde iar se pune de o crapelnitza, biata de mine...

Monixa, ma bucur ca ti-a placut poezia noastra. Hai sa o scriu si aici, e poezia favorita a lui Sash, chiar reactioneaza la ea, poate datorita faprului ca poate fi spusa cu intonatie.

Gaza, gazulita, stai pe-o frunzulita!
Gaza, nazdravana, spune-mi, cum te cheama?
Nu vrei? bine, lasa...tie ce iti pasa?
Soarele-Bunic, nu spune nimic!
Iti da raze moi, si foi de trifoi!

Mai, va asigur ca mimo a baut pecsi pentru toata lumea! am vazut eu!

Mihatp& Luca, la multe luni si la multi ani! M-ai spart cu tiramisu ala

Kya, am vazut pozici de la munte! maiii ce bine v-a fost voua acolo! Moamaaa ce m-as mai duce...
Kya, iti multam mult pentru link, sigur il voi studia! ca si mie mi-e ciuda de scorurile de la noi.

Pai mai Olgutz, si filmuletul despre "primii pasi" la cereale uni-i? Si sash se tot uita in gura noastra cu o spranceana rificata cand mancam, da i-am zis sa isi bage mintile in cap ca la noi chiar nu e cazu inca!

Ursulica, tare aia cu stalpul in casa!

Kya, imi pare bine de cunostinta, sper sa tin minte numele cand ne-om mai intalni!
Mi-am amintit la intalnirea trecuta, o strigam vo 3 randunici pe Luny care nu era departe, dar nu ii stiam nici una numele real si luny nu reactiona :))

pup!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, superbe poze!!! sa nu mai certi randunoiul ca a dat 20 mil. pe aparat! merita! mi-au placut muuult pozele cu zanutza mica cu sapca:) si de tine cu cerul albastru! poza aia te caracterizeaza, liniste si pace! dar sa nu-mi mai zici mie de "gandacelul" de elena farago ca incep sa bazai si dau in depresie!

sov, merci de poezie! ziceam ca-ti faci de cap ca stai pe forum in loc sa te ocupi de familion:)) ai grija ce faci maine la unchiu'! data trecuta ai vazut ce ai patzit! fa si tu cum faceam eu aseara, da la o parte boabele de porumb ca ingrasa...hahhhaa! chiar ca monti tampeste (asta nu e o ironie in contextul asta, e o realitate, in cazul meu, in acel moment - fac precizarea ca sa nu se supere cea din care am citat )! eu mancam ditai pizza, apoi o inghetata enormaaaa, dar aveam o mare problema, sa scot bobitele de porumb din pizza, ca ma ingrasa:)
si ca tot m-ai laudat tu la liana (am vrut sa zic lianei...dar suna cam aiurea) ca sunt altruista :)) voi trimite inapoi pe mailul comun mesajele referitoare la dieta monti, caci in valtoarea evenimentelor, m-am infuriat si le-am sters.

liana, buna sugestia lui sov, de a ne spune si noua din culisele "alimentatiei" . voi trimite, deasemenea, again, pe mailul comun filmuletul cu "alimentatia viitorului"

ursulica, frumoasa mana intinsa de catre tine! mor de ras cand va aud cu penele alea jumulite. imi imaginez gaini d-alea cu gatul golash :)))

am si eu o strigare, tot din phoenix:

Fie sa renasca numai cel ce har
are de-a renaste, curatit prin jar,
din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,
astazi ca si mâine, pururi si acum.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, bine ai rugat-o pe liana sa ne dezvaluie si noua din secrete!
eu am zis, tot Anca raman!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

La multi ani VALI SI MIMO!
sa fiti sanatoase si sa aveti noroc in viata!

Mergi la inceput

care pe unde iesiti dupa-masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Scriu repede...inchipuiti-va cum fug prin casa
Baietii au fost la plimbare, toti trei
Acum astept sa se raceasca ciorbita sa papa si pana una alta, o mica scrisorica:

Olgutza, felicitari pt. diversificare! Deja e mare Sofia! Sigur ca i le poti ingrosa, dar dupa cateva zile, sa se obisnuiasca cu lingurita.

Mihatp, tooort ….LMA lui Luca!

Kya, pai de la 10 la 6 e super bine cu somnul. Tu vrei sa se scoale direct la 10???
Si Stefan a dormit de la 10 la 7, apoi pana la 10. Cred ca le-a priit la intalneala.

Mai, data aviatoare cand ne mai intalnim cred ca-l las pe Vlad cu bunicii…hi,hi…eu cu okii ca pe butelie am stat pe el, mi-era frica sa nu se apropie de marginea terasei sin u prea am apucat sa vorbesc cu voi.

Kya, n-am mai ajuns azi in Carol, poate maine…tati a fost afara cu baietii si s-au plimbat in zona si eu am facut curat si papica. Sa-mi dai si mie id-ul tau de mess, ca eu vreau toate pozele! Fff frumoase le-a facut randunoiul-fotograf!
Ralu, mie mi-a fost rusine sa te intreb ieri “cum te cheama?”

Mihutza, esti tare cu deochiul…dar eu nu stiu cum se face ce-ai zis tu acolo

Fetelor, apropos de pepsi…eu am uitat sa beau si taaaare mi-e poftaaaaa!

Ariel, ce-am ras cu kilu’ pus in plus! Eu nu te-am parat, pe cuvant!! Eu zic sa-i dai carnita pt. ca e f. importanta si mai tarziu sa aleaga el daca va fi vegetarian sau nu…parerea mea!

Liana, multumim de link. Noi avem deja toooate cutiutele

Sovi, ce frumoasa peoziuta! Eu nu te-am auzit!

Si cu astea fiind zise, ma duc sa mananc ceva pe ziua de azi...am baut doar un fresh de portocale dimineata.

Aaaaa

Hai Carmina cu bebita!

Ps: Ati auzit cum a zis Vlad ieri? "eu ma duc la Ursi!"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

AVEM PRIMA MEDALIE DE AUR LA OLIMPIADA!!

Mergi la inceput

Da, Luny, super!
Eu am ratat si deschiderea olimpiadei , nu stiu ce naiba faceam......cred ca stateam pe forum

Tuchiii, cum merge cu invatatul?

Ai mei dorm toti...desi Stefan ar trebui sa se cam scoale...am terminat si eu agitatia prin casa, am papat...Vlad cica vrea sa-i fac niste clatite ...o sa mi se ia si de bucatareala intr-o zi...deja sunt obosita...

Gecko, apopo de cafeul de dimineata, n-ai mai bagat si tu un nesquic de mult

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Incarc si eu acum pozele de ieri. Ce super era acolo, la terasa, cu aburii aia reci! Nici eu n-am mai vazut pana acum si era chiar racoritor! Neaparat trebuie sa ne intalnim o data pe saptamana! Toate randunicile, daaaa?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...sau o fi amiaza...sau dupaamiaza...nu mai stiu...

si cu inceputul....

LA MULTI ANI, VALENTINA!!!!

LA MULTI ANI, MIMO!!!!

Sa fiti sanatoase, iubite, fericite, implinite!!!

Mergi la inceput