Minunea noastra iubita -DENISA MARIA-

Minunea noastra iubita -DENISA MARIA- | Autor: dara_d

Link direct la acest mesaj

Povestea noastra a inceput la doi ani dupa casatorie, in 2007 cand ne doream un bebe foarte mult, dar nu aparea minunea, si asa am inceput sa consultam diferiti medici pe probleme de fertilitate, ca in final sa gasim medicul potrivit, care mi-a dat tratamentul" minune" in urma caruia mi-a aparut in octombrie 2007 primul test de ovulatie pozitiv.
In jurul datei de 20 octombrie facand testul de ovulatie din saliva am vazut multe ferigi pe microscop si asa s-au mentinut cateva zile , semn clar ca ovulasem , deci se intrezarea si la noi speranta.
Apoi am asteptat sa treaca luna octombrie si a venit luna noiembrie 2007 si odata cu ea dorinta noastra parea sa se implineasca , nu imi venise menstruatia, dar imi era foarte frica sa fac test de sarcina de dezamagirile pe care le avusesem pana atunci la fiecare rezultat negativ.
Dar surpriza intr-o zi de marti 6 noiembrie 2007, citeam pe forum ca ramasese o fata gravida si ma gandesc ca totusi dupa 36 de zile de intarziere ar trebui sa fac un test de sarcina, asa ca ma apuc de treaba si fac testul, si minune , am vazut pentru prima data in viata mea 2 liniute la un test de sarcina, am bufnit in plans de fericire , nu imi venea sa cred ca s-a intamplat minunea. Apoi am mers la medic si ne-a confirmat ca eram gravida in 5 saptamani.
Perioada de sarcina a fost frumoasa si fara probleme, nu am avut greturi , nu am vomat, m-am bucurat de fiecare moment si am asteptat fiecare ecografie cu mare emotie sa ne vedem puiul inca odata.Am mers la bioru pana in saptamna 36, apoi am ramas totusi acasa ca nu mai era cazul sa conduc si imi era deja si greu sa ma mai misc si sa mai stau atata pe scaun, asa ca am rams acasa si am urmarit si am scrispe forum la pepenasi de iulie august 2008, ceea ce m-a ajutat foarte mult , a fost frumos sa vorbesti cu persoane care au aceleasi preocupari ca si tine .
Povestea continua cu cea mai frumoasa parte, nasterea puiului nostru iubit , care s-a produs prin operatie cezariana intr-o zi de vineri,imediat dupa ce implinisem cele 40 de saptamani. Imi era frica de operatie, dar ma gandeam ca asa aveam sa imi cunosc minunea , deci am ajuns in sala de operatie cu inima cat un purice , cu anestezia epidurala pusa si apoi dupa cateva minute ma anunta medicul ca a venit pe lume fetita,o aud cum plange , cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata. Dupa cateva minute o asistenta o ia in brate si mi-o arata , o fetita superba cu par negru, ochii mari, care dadea din manute si picioruse, m-au cuprins niste emotii mari de tot, si fara sa realizez imi curgeau lacrimile pe obraji , mi-am dat seama ca plangeam de fericire abia cand o asistenta m-a intrebat acum de ce mai plang ca am nascut o fetita frumoasa.
Apoi a urmat o saptamana foarte grea pentru noi si mai ales pentru ea, care s-a dovedit a fi o mare luptatoare desi era asa de mica. Au fost probleme de ritm respirator de a doua zi si a durat ceva pana au stabilizat-o si a depasit toate acestea , asta numai ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca nu se putea altfel , doar El ne daruise asa o fiinta minunata si ne-a ajutat si pe noi si pe ea sa depasim aceste probleme.
Dupa 10 zile foarte grele atat pentru noi cat si pentru micuta noastra, am reusit si am ajuns acasa. Acum avem aproape o luna , ne-am adaptat cu mediul exterior cat de bine putem la aceasta varsta si scriem si pe forum(stau cu ea in brate acum si scriu si se pare ca ii place ca deja a adormit).
Asta a fost povestea noastra si abia asteptam sa scriem si la scutece de pepenasi de iulie august 2008.

Andreea de Denisa(11.07.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dara, frumoasa povestea! Sa fie sanatoasa si va aduca numai bucurii Denisa!

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei si poze Ilinca
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Foarte frumos! Sa va traiasca Denisa Maria, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita37+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dara, felicitari inca o data!!!
Denisa sa va aduca multa fericire si implinire!!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Felicitari pentru micuta! Sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumim de aprecieri.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput