Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
Salutare
Adi, felicitari, e minunat cind vezi ca acul cintarului o ia in jos, nu-i asa?
Tzuni, tot batalionul de ginduri bune se indreapta acum spre tine.
Anky, Crys, EftimieC,
Zuzi, ce mai zici?
Carmen, sa inteleg ca esti la dieta de dulciuri?
Gabi, felicitari pentru plimbare, o ora de mers este excelent, chiar daca n-a fost asa de confortabil ca o plimbare in parc. Vorba antrenorului de pilates de la sala unde merg eu: no pain, no gain (zicea asta in timp ce eu ma strimbam din cauza efortului ).
Raportez - 1 kg! Ce bine ma simt!
Va astept la raport cu un brat de .
Am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Hopes, multa fericire, sanatate si petrecere frumoasa!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna dimineata!
carmen asa este, ieri am avut iar o zi plina. Am fost chiar singura mi-a intrat inca o colega in concediu, in plus mi-a venit si seful.
Delia binenteles ca m-am dat si eu cu rolele. Chiar am observat ca acum, cu 20 kg mai putin sunt mai usoara si nici nu ma mai dor picioarele.
La Multi Ani! Hopes, sa fi sanatoasa, fericita si plina de noroc alaturi de cei dragi!
Va las acum, dar nu inainte de a da raportul: stagnare . Nu stiu ce-i cu mine, nu ma pot mobiliza, dar nici de mancat nu pot sa spun ca mananc prea mult. Probabil am intrat in perioada in care stagnez. Sper sa fie doar asta si sa nu o iau in sus. Oricum o sa am grija.
Ale mele surori pleaca maine in concediu, cu toata trupa.
Azi nepoata noastra, Bianca, implineste 14 ani, asa ca diseara merg pe la ai mei. Bine ca este post, ca nu pot da iama in dulciuri.
Va pup pe toate, fara exceptie, si va urez o zi frumoasa. Revin, poate, de la servici.
Felicitari fetelor care au slabit: Delia, Adi_dalma si celelalte care inca nu au dat raportul.
mephala30 spune:
inca o dimineatza cu soare si ceai verde, alaturi de voi, .
Violeta, Biancai, sanatate si tot ce-si doreste.
Delia, offfff, da, sunt la cura de dulciuri....e tragica situatia, caci peste doua zile plecam la mare.
Felicitari pentru kg. de care ai scapat, .
raport: 60 de kile.
Tzuni, ma rog sa fie bine pentru tine si pentru Meri, Doamne ajuta, .
Anky, azi ma opresc la farmacie si-mi cumpar crom, voi lua 400mcg/zilnic. 600mcg e doza maxima admisa pe zi si mi se pare prea mult. Multumesc ca mi-ai reamintit.
La multi ani cu sanatate si fericire, Hopes!
Carmen, Iustin & Teodor
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase si slabute!
La Multi Ani, Hopes! Numai bine, sa fii sanatoasa si fericita si la fel si ai tai!
Tzuni, toate gandurile bune pentru tine. Pot ajuta cumva? Cat despre cainii din parc (strazi), trebuie sa recunosc ca mie mi-e mai frica de oameni.... De mult nu am mers pe jos, singura, prin Bucuresti si ieri am constatat ceva ce banuiam deja - ca ma simt ciudat, mi-e teama de oamenii cu care ma intalnesc. Rau...
Carmen, multumesc de intrebare, Mara face bine. Saptamana trecuta a fost la Ploiesti, la ai mei, saptamana asta e in Bucuresti si merge la gradi. Creste si e nazdravana. Ce frumos ca plecati la mare!!!
Delia, asa e, no pain no gain! Stiu, dar ma dor talpile acum de abia calc :((
Violeta, Nu pleci si tu cu surorile in vacanta? La Multi Ani nepotelei tale si petrecere frumoasa diseara. Si nepoata mea tot 14 ani are... cand ma uit la ea, nu imi vine sa cred cum a trecut timpul.
Raport - 63,7 ceea ce nu e foarte rau, tinand cont ca incepusem sa cresc si nu sa scad....
Va doresc o zi buna si minunata!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
mi-am amintit de Tlaura, de regula era matinala, dar de cateva zile a disparut din peisaj...stiti ceva de ea?
ma duc sa coc vinete, doar 4 kg am de copt tura asta,
Carmen, Iustin & Teodor
CRISCOSTY spune:
Neata! Imi beau cafeaua alaturi de voi si apoi ma apuc de curatenie, prima pe lista este bucataria.
Raport stagnare
Hopes la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita
Violeta la multi ani nepoatei
Tzuni toate gandurile bune se indreapta catre tine, tinem pumnii.
Delia felicitari ptr. kg in minus
Carmen spor la copt vinete..le coci pe aragaz sau in cuptor? De Laura parca am citit in urma ca pleaca din Bucuresti, sper sa nu ma insel.
Stiti careva cand se intoarce Marilena? Imi este dor de cuscra mea
Crys si Dany
hcclara spune:
'neata!
Hopes, la multi ani sa fii fericita si iubita!
Violeta, la multi ani nepoticii tale!
Carmen,spor la copt vinete, ce faci cu ele? le pui in conge? sau zacusca? distractie placuta la mare, sa aveti un timp frumos si sa veniti bronzati!
Tzuni, sa dea Domnul sa se termine cu bine, ma gandesc la voi!
pt raport: 64.6!
o zi buna tuturor!
eu ma pun sa calc ca iar s-au strans o gramada!
Qamar spune:
neatza, fetelor!
multumim pentru aprecierile legate de poze
La multi ani, Hopes si multa iubire
Tzuni, si de la noi multa multa energie pozitiva catre tine si printesa frumoasa daca putem ajuta cu ceva, da un semn
dupa weekend-ul in deplasare kilogramele mele au inceput iar sa urce putin, ies la raport cu 64.3
meniul de ieri: cafea, perle de branzica, niste lapte praf (am innebunit, dar sunt topita dupa el), pepene rosu muuult de tot...
am fugit la joaca, sa aveti o zi frumoasa de tot
louisea spune:
Tzuni sunt si eu cu gandul alaturi de voi. Sa dea DD sa fie bine pt voi
Delia ba da Am vazut ca au schimbat si intructorul si o fi avut si asta influenta. Si mi-a parut rau c-au schimbat-o pe Evelyn (intelesesem ca ea n-a mai vrut sau...), da Jonathan la fel de comic a ramas. Nu ti s-a parut ca Alex (fiul lor) n-are accent englezesc? desi cica a crescut in Anglia.. Insa e dragutel
Apropos.. cum simti ca-ti lucreaza corpul Pilates? Se vede vre-o diferenta? Ma gandeam sa ma inscriu si eu (n-am mai incercat pana acum) da pana la urma m-am inscris la aerobic pt moment, dar n-am renuntat la gandul cu Pilates..
La multi ani Hopes!!!
Claudia spor la calcat.. Am calcat si eu niste camasi ieri cand am ajuns acasa da nu-mi place deloc sa calc
Carmen spor la copt vinete. Eu as fi vrut sa coc cateva si sa le pun in borcan pt iarna, dar pe gratar.. Insa de la un timp ploua mai tot timpul si n-am avut chef sa-l aprind.
Tu le pui pt iarna? Cum?
Eu am pus acum vre-o 2 ai pt iarna in congelator dar nu mi-au placut cand le-am scos si ma gandeam sa le pun in borcan c-am citit ca se poate..
Violeta tu nu pleci cu ele la mare? Cred ca va distrati de minune toate trei nu?
Sa va scriu si meniul de ieri:
Mc: omleta dintr-un ou cu rosii si ardei si o felie de paine de secara
G: 2 prune
P: tagliatele facute cu spanac cu somon si brocoli (ramas de ieri)
G: pepene rosu
C: snitel de pui dat prin susan cu cartofi la tigaie si salata de rosii si castraveti
G: struguri
Plus jogging 45 min.
la toate fetele
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci