Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 18
hcclara spune:
Salutare!
La multi ani tuturor Mariilor!
larissa_79 bine ai venit! ai o fetita tare dulce!
Violeta concediu placut!
Tzunica esti mai bine cu mucii? sanatate multa! si nu-ti fa probleme cu toaleta la nunta ca orice ai imbraca iti va sta tare bine!
Delia esti de admirat cu sportul, eu dupa 3 ceasuri cred ca as fi lesinata!
la noi timp nasol, tipic pt deutschland!
va pup, sa aveti o zi frumoasa!
tlaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 tlaura, din cate stiu eu mephela e la mare Am inceput sa ma uit si eu prin poze...am inceput cu tlaura. Laura cine-i Zomo?? Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Zomo e un fost coleg de-al sotului si actual prieten al nostru. Nu eu i-am pus poza in album, sotul se ocupa cu astea, drept pentru care am sa-i propun sa-si faca propriul album!
De ce ma intrebi, il cunosti?
CRISCOSTY spune:
La multi ani tuturor Mariilor!
l_carmen la multi ani pt Alex, sa fie sanatos si norocos.
larissa bine ai venit alaturi de noi si bafta Am vazut pozele tale, ai o fetita tare frumoasa cu niste ochi
Zuzi ai dreptate ca port haine lalai, si sotul meu imi spune la fel, ca arat ca o baba Sunt tare complexata, sper sa scap de "boala" asta, imi dau toata silinta.
Violeta concediu placut. Felicitari Dordiei pt. condus
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna
Crys si Dany
Gabrielama spune:
Buna dimineata doamne frumoase!
La multi ani celor sarbatoriti! Numai bine pentru toti!
Eu sunt cam pleostita si ne-sociala azi, desi n-am un motiv anume. Dar nu puteam sa nu va salut si sa vad ce faceti.
Raportez ca, intrucat azi ne sarbatorim si eu si Mara, voi manca tort!
Sper sa ma binedispun mai tarziu; revin!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
La multi ani Gabrielama cu Mara, Zuzilici, Mara de Gusta, la multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!
Sa-mi traiesti, Meri scumpa, sa fii fericita si sa te bucuri de viata langa mine. Promit sa ti-o fac cat de frumoasa pot eu!
Gabrielama, papa mai repede din tort, sa revii la starea buna!
Spre seara o duc pe Meri la Mall s-o fericesc cu o jucarie si o pereche de sandalutze noi. Am primit de curand de la niste prieteni o multime de hainutze frumoase, cumparate special pt Meri din Italia si Tenerife. Acum trebuie sa le asortam incaltari!
Hcclara, stau bine cu productia de "nuci", nu stiu cum pana mea produc atata....
tlaura, ma duc sa-ti mai frunzaresc si io albumul. Te-ai reobisnuit cu Bucurestiul? Sper sa ne vedem intr-o zi in parc!
Revin.
Tzuni-Maria
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Salutare!
Am revenit si eu de pe meleaguri sportive.
Azi am facut asa:
- 1 ora ex. cu usoare si ex la saltea cu minge
- 1 ora ex. pentru abdomen cu minge (dupa care ma dor toti muschii fesieri)
- 1 ora mers rapid pe banda de alergat (-403 calorii)
Claudia, si eu sint cam lesinata dupa 3 ore dar vin acasa maninc, ma odihnesc, o iau usurel. O sa-mi lipseasca sala asta...
Gabi, am mincat si eu 2-3 linguri de inghetata de cioco, n-a fost mult dar a fost exact ceea ce aveam nevoie.
Tzuni, vad ca a inceput sa-ti placa la cumparaturi.
Va pup, ma duc sa fac un pic de curatenie...ce-mi place mie...
Un site dragut cu teste de personalitate.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Draga Zuzilici,
cand o fi sa-ti reinnoiesti juraminte fata de F, m-am gandit sa imbraci din nou rocia de mireasa. Si cel mai frumos model ma gandesc ca ar fi ASTA. Nu daaaaa!
Si www.youtube.com/watch?v=kTVSygNKAsg" target="_blank">AICI aveti un clip de milioane. Astept parerea voastra!
!!!! Gabrielama, tu sa te uiti la clip maine, cand vei fi mai vesela!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Si www.youtube.com/watch?v=kTVSygNKAsg" target="_blank">AICI aveti un clip de milioane. Astept parerea voastra! Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
nastad spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru