Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
niatsa fetelor. Si
ua de rigoare.
Am sms de la MissP, sunt in austria, au ajuns cu bine, pe drum David s-a comportat exemplar (manca-l-ar mama pe puiul de neamts!! face totul ca la carte ! ), si spera ca aerul de multe sa ii priiasca.
Si ne pupa!!!
Ma inscriu si io in clubul copiilor plangaciosi seara! Io zic ca de oboseala, ca dupa ce adoarme 1 ora, e de o veselie fantastica.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Ina, scuze pentru intrebarea cu CMU.
Dar Iasminutei ii mai vin hainutele de 0-3 luni? Ca la grasul meu i-am dat deja din acelea de 3-6 luni, si n-as zice ca ii sunt prea mari.
Deja am facut o sacosica de lucrusoare ramase de la bebe, si n-a apucat sa le imbrace pe fiecare decat de 2-3 ori, spalate tot asa doar de 2-3 ori.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
Buna dimineata!
Am intrat doar sa va salut si sa va raspund. Trebuie sa-mi intru in mana si sa-mi exersez talentul de bucatareasa
. Dupa atata timp plecata am gasit in frigider doar crivat si vant. Asa ca am facut ceva cumparaturi ieri si azi o fac pe gospodina
.
Ne punem pe papat bine-bine, sa aiba puiul mik papa bun
.
Vreau sa va multumeasc din inima pt mesaje si pt sustinere. Intradevar ne-a fost greu dar sper sa trecem repede peste asta si Andra sa-si revina. Deja a mai prins ceva culoare in obraji si azi la proba cantarului sper ca o sa-mi dea ceva sperante. Sper sa ia frumos in greutate, sa recupereze ce a pierdut.
Cel mai greu mi-a fost sa o vad in
perfuzii, chinuita si de foame iar eu nici macar nu puteam sa o iau in brate sa o consolez
. Plus ca incertitudinea te omoara. Sa nu stii exact ce are puiul tau,lumea sa-ti zica sa stai linistita...de parca poti sta linistit cand vezi ca-i curge sange din gurita? sau are eruptii uffff
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip MsBB, off, draga de tine prin ce ai trecut, sanatate sa va recuperati rapid amindoua si lucrurile sa meaarga inspre rezolvare completa...Dar de unde rana respectiva? Ti-au dat medicii vreo explicatie??OOof.. in continuaresi ne rugam si noi pentru voi, ca uite Dumnezeu e mare si ai vazut puterea lui![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Medicii au zis ca rana a fost provocata chiar de regurgitatii. Avand muschiul de la stomacel imatur tot ii venea inapoi si ii forta esofagul. Acum regurgitand intretine rana de pe esofag...deci bine ar fi sa nu mai regurgiteze. Deja vad imbunatatiri,ori datorita medicamentatiei ori datorita pozitiei, dar nu mai regurgiteaza asa de des.
Acum,intre noi fie vorba, tot timpul am simtit ca medicii nu mi=au spus 100% tot. Mereu am simtit ca undeva acolo mai e ceva de zis ...dar deh, sper sa fie doar paranoia mea .
De ex. legat de eruptii nu mi=au dat nici un raspuns clar. Au zis ca AR PUTEA fi o reactie de la microbul gasit in scaun.
De asta ziceam ieri ca a fost foarte bine ca am luat hainutele patate de sange si le-am dus la spital sa le vada medicii. Am avut impresia ca prima data cand le-am zis nu m=au crezut. Si la final o doctorita mi=a confirmat asta. Mai mult- cand s-a intamplat in spital iar erau toti pe fuga sa vina sa vada, parca era a 8-a minune a lumii
. Nu o mai lungesc ca iar ma loveste plansul
Ma duc sa ma apuc de treaba , am o groaza de lucruri de rezolvat azi dar sper sa va citesc iar cat de curand.

Adriana mami
de
Andra
noastra!
Poze Andra (20.05.08)http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
Reallaura spune:
Bine v-am regasit!
Am venit aseara de la Bran, a fost suuper.
La mare nu stiu cum m-as fi descurcat, dar la munte a fost relativ ok.
Pe drum, 5-6 ore nu a inchis un oki si in toata excursia nu a vrut decat san cu chiu cu vai i-am dat 2 bibe pt ca voiam sa fie mancat pe traseu – Cetatea Rasnov si a doua zi, la Bran
... Poate am avut si mai mult lapte, ceea ce ma bucura enorm. Al meu e un fomist si nu ar sta fara papa!
Leeloo f misto rochita si iti sta bine cu ea! Si super pręt…
Ylari, Lorich felicitari pt bbici mari la controale! Lorich, sper sa fie ok la Galati, drumul, botezul, plimbarile!!
Ylari, super culoarea si asa, la prima mana!
Miss sper ca ai un concediu bun si bb David e cuminte si papa bine! Sis a va relaxati si voi nitel…
Doloress, tare misto balansoarul lui Patrick, imi vine sa ma sui si eu in el!
Inais, du-te in Cora Pantelimon, la Obaibi, acolo am gasit multe chestii misto pt 3 luni…sper sa mai aiba…
Ioana-Daria, lasa-I pe ai tai cu puii, du-te la epilat intr-o zi si apoi la fel sedinta 2, stau bunicii cu copii si mami face o baie si o plaja 2 ore…fara mobil…
e pacat san u profiti sit e relaxezi sit u…
Melly, fff haioasa Amelia ta in rochita. Super ti-a iesit blondul, se potriveste bine cu tenul tau!
OOoof vreau si eu sa-mi uniformizez culoarea la par sin u stiu cum sa fac…ca pe varfuri nu prinde nimic…
Alysh, ca ma bucur ca a fost bine la mare si Vladi s-a adaptat! Sa stii ca si noua ne e dor de voi si chiar mai mult, sper sa ne vedem cat mai repede!
Asept pozicile!
Dana H eeei, felicitari pentru intoarcerea completa burts-spate a Teodorei!
Ms BB, ooof, ce rau imi pare sa aud ca ati stat 3 sapt in spital. Acum sper sa fie totul ok si sa recuperati cu greutatea si cu tot…sper
sa se vindece cu tratament, fara sa ajungeti la operatie Doamne –ajuta! Ce frumoasa e Andra in patut, numai san u te uiti la piocioare sa vezi perfuziile, ca ti se face rau!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
DanaH spune:
'neatza fetele!
va invit la o cafea cu sau fara cofeina.
Vreau sa transmit in primul rand multi pupici lui MsBB si puiutzului Andra, o scumpete de fetitza. mare putere ai adriana. pe mine m-a terminat vazand-o pe andra cu perfuziile acelea. nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost pt tine. dar sper din tot sufletul ca Domnul sa aiba grija de scumpica ta si sa fie totul bine.
Fetele care v-ati intors din concediu, ma bucur tare mult ca bebelushii au fost cumintzei si le-a fost bine. eu eram sigura ca asa o sa fie. v-am spus ca acum este cea mai buna perioada de mers in concediu cu copilul. sa vedeti la anu' cum o sa alergati printre mese la restaurant dupa ei... cand avea alex un an jumate, intr-o saptamana am mancat numai intr-o seara fatza in fatza la restaurant; in rest, pe schimburi: unul manca, celalalt alerga printre mese dupa pui. dar tot a fost frumos.
Miss, ce bine ca ai ajuns cu bine si ca David a fost cumintzel pe drum. ai sa vezi tu ca asa va fi si acolo. aerul de munte o sa il dea gata.
pt celelalte fete, curaj, luati-ii pe bebei si cu riscul de a cara jumatate din casa cu voi (oricum nu veti folosi nici jumatate din lucrurile pe care le veti lua, asa cum am facut si eu acum, in frantza), plecati. nu stiu copiii cat de mult o sa simta schimabrea, ca ei oricum au acelasi program, dar voi sigur o sa va simtiti bine si asta o sa se transmita si la bebeluszi.
inais spune:
neatza!
Scriu pe fuga pentru ca azi am de facut o multime...pentru plecarea de miercuri.
Da gabitzam Iasminei ii mai vin hainutzele de 0-3 luni. Iti reamintesc ca s-a nascut mica, mititica...asa ca atunci cand aud de ai vostrii bebei si greutatile lor...mi se par giganti pe langa noi.
Touchy subject...sorry!
Reallaura merci de pont. O sa tin minte! Pana miercuri nu mai e timp de ajuns, dar poate reusesc dupa.
Noi suntem extrem de cuminti...adormim singurele in bouncer sau leagan...spre uimirea lui mami si a lui tati! Asa incep si eu sa-mi revin cu mijlocul...efectiv m-a rupt. Si asta in conditiile in care nu a fost (si nu este) un bb mare. Nu stiu ce m-as fi facut daca avea greutatile pe care le aud pe aici!
Desi nici nu mi-ar fi displacut...
Fug sa pap ceva, sa pun cateva masini la spalat si apoi sa fac lista de bagaje.
Alysh utila listutza ta!...cu un bb mic trebuie sa cam iei toata casa dupa tine.
Am comandat si noi o caditza gonflabila si astept azi si saltelutza de joaca...a propos de cine spunea ca bb e fascinat de ea. Astept cu maaaaaare interes reactia Iasminei!
Va
si intru mai tarziu!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
DanaH spune:
scuze, cleo, nu am vazut caai dat tu deja cafelutza. dar, oricum, eu nu o refuz pe a doua.
imi pare rau de bebe plangacios. si a mea face cam la fel, mai ales seara, cum zicea si maitreyi. de pe la 6-7 pana pe la 9. sunt sigura ca este din cauza oboselei. dimineatza, ziua, este un copil exemplar, numai rasete, zambete, uiti ca ai copil in casa. dar seara.... vrea numai in bratze, si nu oricum, ci cu fatza la tv, sa vada ea ce este acolo. ma inebuneste cu tv-ul asta.
ieri am fost sa vizitam rotterdam-ul, dar am facut-o mai mult din masina, ca batea un vant.... ne-am oprit numai la euromast, un turn de vreo 185m. super faina privelistea de acolo, am vazut tot rotterdam-ul, portul, ba chair si delft-ul, unde stam noi si care este la vreo 15 km de rotterdam. bine, din delft am vazut mare cladire a universitatii si turnul bnisericii din centru. oricum, a fost frumos, dar un vant.... un vant fetelor de sa ne darame si mai multe nu. bine, vantul a fost numai la 100m, si cateva minute, cat am asteptat liftul. mi-a fost cam teama cu teodora ca patzeste ceva, dar se pare ca e mai "tare" ca mine. pe mine ma cam dor urechile acum, ea nu apre a avea nimic.
in rest, am stat pe langa casa. vremea asta ma omoara. ploua, e frig. tare mi-e teama ca trebuie sa ne cam luam adio de la vara pe anul asta. offff.
mai fetelor, iar am nebunii in cap. fata mea a mancat ieri pe la 9 si a adormit. dormea asa de frumos, linistit. apoi am imbracat-o si am plecat in rotterdam. vreau sa spun ca pana la ora 15 ea nu a cerut de mancare. si atunci, i-am bagat eu tzatza in gura, ca ea nu dadea nici un semn de foame.
azi dimineatza la fel. a mancat pe la 4 destul de bine, din ambii sani, dar nu ff mult. la ora 8:30 ea se juca in pat, nu schitza nimic. la fel, am luat-o si am puso la san. mai mult s-a jucat, mai sugea de doua ori, se mai oprea, imi maitragea cate un zambet. numai mancare nu a fost aia.
acum am sunat-o pe mama si mi-a zis ca se freaca la ochisori, deci ii este somn, dar nu da semne de foame. probail ca o sa adoarme.
nu inteleg de ce nu mananca. ma inebuneste asta. ea pare vioaie, zambeste, rade in hohote, dar nu vrea sa manance. bine, si cand ii este foame, mananca si cu urechile, dar asta se intampla foarte rar.
abia astept sa merg al control sapt viitoare, sper sa ma lamureasca doctora si sa imi iasa toti gargaunii din cap, ca nu va povestesc la ce imi fug gandurile acum.
Doloress spune:
Am vazut o Andra vanjoasa si curajoasa,
pupici din partea naostra si recuperare cat mai rapida! Stiu din proprie experienta ce inseamna sa iti vezi puiul conectat la aparate si perfuzii in spital. Mai am si acum cosmaruri in care il vad pe Patrick cu perfuzia in capusor si mana varza de intepaturi.
Dar Adriana, sa stii ca vor trece toate cu dragoste, rabdare si credinta in Dumnezeu!
DanaH asa imi zice toata lumea, cel mai bine e sa mergi cu bebe mic in concediu, eu am sa merg cand va avea el in jur de 1 an, dupa cum da din picioare de pe acuma, cred ca va merge repede, si eu am mers de la 9 luni, cred ca o sa fie vai de noi.
Cum mai stai cu programul pe care ti l-ai propus, l-ai respectat? Stiu ca mi-a placut ideea ta cu o zi dedicata doar copiilor, fara treburi, fara nimic altceva.
Inais stai linistita ca mai sunt din categoria usoara pe aici!
Al meu o sa mai intre mult si bine in hainute de 0-3 luni si deja are 3 luni jumate si e si baiat. Si eu cateodata ma mai intristez ca e mic si pricajit, insa imi zic ca o sa recupereze el, sanatatea e cea mai importanta. Deja imi rupe mainile si din pacate numai in brate vrea smecherul.
Deja azi avem bebei care sarbatoresc 4 luni, nu imi vine sa cred!
Va las la cafea, eu ma duc la somnic, e abia 4.30 la mine.
Alysh spune:
MAitreyi, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si vladut a avut in saptamana de dinaintea plecarii la mare , crize de plans in fiecare seara dupa baie. DAr plans, nu gluma, nu-l impacai niccium. NU stiu nici pana in ziua de azi daca a fost de la vaccin sau da la faptul ca am mancat eu ciocolata in saptamana respectiva. Cert e ca trece!!! Asa ca fii optimista!
LAurita, iubita si noua ne e dor de voi. Ce zici, vii saptamana asta la chinezesc, fac o rezervare, intr-o zi pe la pranz (in jur de 12 sa zicem?)
si bineinteles cine mai doreste dintre fetele noastre.......fac rezervare cu mare placere!
Inais, iti recomand si eu pt lucrusoare mici si dragute site-ul laredoute.fr , doar ca-ti vin lucrusoarele cam in 10 zile. Si pt noi bouncerul e o minune!!!! De cand il avem eu sunt mult mai linistita si mai pot sa fac si trebute fara grija ca cine stie ce se intampla cu VLad cat intind eu rufe sau mestec intr-o ciorba.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh LAurita, iubita si noua ne e dor de voi. Ce zici, vii saptamana asta la chinezesc, fac o rezervare, intr-o zi pe la pranz (in jur de 12 sa zicem?) si bineinteles cine mai doreste dintre fetele noastre.......fac rezervare cu mare placere! Inais, iti recomand si eu pt lucrusoare mici si dragute site-ul laredoute.fr , doar ca-ti vin lucrusoarele cam in 10 zile. Si pt noi bouncerul e o minune!!!! De cand il avem eu sunt mult mai linistita si mai pot sa fac si trebute fara grija ca cine stie ce se intampla cu VLad cat intind eu rufe sau mestec intr-o ciorba. Alina cu iubirea noastra, Vlad |
10 zile?? 20 !!! sau am prins io reducerile....
chinezarii?? yamy. Ia sa vaz, ma primesc astia in taxi cu caruts?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii