Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MsBB, off, draga de tine prin ce ai trecut, sanatate sa va recuperati rapid amindoua si lucrurile sa meaarga inspre rezolvare completa...Dar de unde rana respectiva? Ti-au dat medicii vreo explicatie??OOof.. in continuaresi ne rugam si noi pentru voi, ca uite Dumnezeu e mare si ai vazut puterea lui

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ms bb offf! prin cate ai trecu! Multi pupici si multa multa sanatate Andrei, refacere rapida si tie si ei! Nu e nimic mai cumplit decat sa iti vezi copilul in spital bolnavior, mai ales asa de mic si neajutorat.
Si al meu regurgiteaza dupa fiecare masa, ca intreba si Inais in ultima vreme din ce in ce mai putin totusi. Problema e de cand s-a nascut. Doctorul in schimb mi-a zis sa stau linistita cat timp ia in greutate. Adica sa il tin in sus jumate de ora dupa masa (cateodata il tineam si o ora, ca vomita si la o ora dupa), sa ii ridic patutul, sa ii dau de mancare ridicat. Pana nu i se matureaza sistemul digestiv nu prea e mare lucru de facut.

Inais ca ma intrebai de laptic, eu sper sa am mai mult. A inceput sa manance din ce in ce mai putina formula, eu sper din cauza ca trage mai mult de la mine, desi o perioada m-am temut ca e ceva cu gatutzul lui (daca a fost racit). Ca lua o gura de formula si plangea si se arcuia de spate. Insa la tzatza la inceput statea calm, manca tare bine. Deci pana la urma mi-am zis ca poate se satura. Abia astept sa merg la cantar cam intr-o saptamana asa sa vedem daca intr-adevar am destul laptic. Pentru ca formula mai papa doar 50-60, nu 100 ca inainte.
Ieri insa nu stiu ce a patit, nu a tras decat dintr-un san si papa formula apoi, al doilea san nici sa nu il vada. Asa ca am ajuns sa le fac pe toate ieri: pus la san, dat biberon si muls dupa aceea.

Daria am fost anul trecut in tara, insa tot ma emotioneaza delegatia Romaniei, sau atletii romani . Mai planuiesc sa merg si la anul in aprilie, sa ii fac cunostina lui Patrick cu rudele lui.

Alysh ai dreptate cu Costinestiul, am fost anul trecut, si nu aveam bebe si m-a disperat poluarea fonica. Cand am ajuns in Mamaia parca iesisem dintr-o discoteca. Nu inteleg de ce trebuie sa fie atata zgomot si muzica tare non-stop. Parca pe vremea cand eram tinerica si mergeam acolo, adica acuma 15-10 ani, nu era asa. Ai mei au incercat sa ne averitzeze cu Costinestiul, ca nu mai e ce a fost, insa nu i-am crezut. Oricum data viitoare nu ma mai prind pe acolo, cred ca am sa prefer Mamaia, mai ales daca merg cu bebe. Desi la noi aici excursiile in Cuba si Republica Domninicana sunt tare ieftine. Dar am zis si eu ca si Chinabulina ca la marea mea nu mai e nicaieri. Apoi mi-am dat seama ca tanjeam dupa niste amintiri si niste vremuri care oricum nu se mai intorc, mai mult decat dupa marea in sine.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetili cred ca am scapat de bubite : am schimbat chilotii cu huggies si chiar si atunci cand e plin de pipi nu e ud la suprafata

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mairteyi, noi tot Huggies folosim, din cei cu Winnie pe ei, si sunt f. multumita.

Alysh, m-ai intrebat la ce pediatru am fost la CMU. Am fost la dr. Taropa Daniela, si ne-a trimis la ecografie la dr. Mariana Coman.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mairteyi, noi tot Huggies folosim, din cei cu Winnie pe ei, si sunt f. multumita.

Alysh, m-ai intrebat la ce pediatru am fost la CMU. Am fost la dr. Taropa Daniela, si ne-a trimis la ecografie la dr. Mariana Coman.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

si noi Huggies!!!
de cand ne-a innebunit reclama la Pampers pe site

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

din aia cu winnie, da. am incercat si happy da ramanea ud si ca ca avea si pe langa ca sunt mari ca niste caciuli [:P]. si am descoperit si servetele de la huggies cu 98% apa

-------

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

nu stiu ce sa mai zic...cam de o saptamana, cred ca din perioada cand a inceput sa i se activeze bcg-ul - nu stiu daca e coincidenta sau nu - alexandra are zilnic, pe la 7-8 (la ora fixa aproximativ) o criza de plans cu lacrimi si cu nimic nu reusesc sa o calmez. nu ii e foame, nu are colici, e curata, e plimbata...si nu stiu ce sa ii mai fac. posibil sa faca asa de la oboseala da' sub nicio forma nu reusesc sa o fac sa se relaxeze...dupa ora asta de plans ma tarai prin casa si ma simt o mama incapabila si denaturata...oare ce are?

-------

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

va multumim mult ptr aprecieri tuturor!

Nu stiu ce are bubulina mea ca tot plange...nici ei nu i-a puroiat bcg-ul desi la un moment dat se inrosise si ma gandeam ca se va intampla...totusi vad ca a inceput sa se usuce..

Scutece happy am luat si eu si nu imi plac...tot Pampers sunt mai bune...Huggies nu am folosit...poate o sa iau la bucata sa incerc...nu mai iau pachete mari ca raman cu ele
Servetelele le-am schumbat si noi ca aici Sanosan costa 20 ron data de 13 cat dau in Tm...si am luat Nivea Sensitive cu 10 ron...eu nu prea suport mirosul servetelelor...mi se pare prea intepator...numai Nivea asta si Sanosan mi se par acceptabile

Cleo felicitari ptr rochita...ce de modele faine are Aelita acolo...eu sunt paralela cu chestiile astea.

Imi lipseste Miss...mai ales cand i-as fi plans pe umar ca Eli e agitata...ea m-ar fi inteles cel mai bine! Sper ca nu au probleme si petrec bine in Austria porumbeii si Daviducul.

Va pup ca-s rupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

MsBB multa sanatate Andrei! Imi pare rau ca ati trecut prin atatea si ea a suferit asa mult saracuta. Si eu ma intreb cum naiba a aparut rana aia pe esofag...Pune mana si papa bine ca sa alaptezi printesa...Da-o naibii de silueta...Nemancat=lapte lipsa iti spun din proprie experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna...eu pe la ore din astea scriu, v-ati obisnuit da?

Vroiam doar sa-i dau un Andrei si mamicii ei curajoase! MsBB bine ca ati trecut cu bine peste toate problemele. Curaj mult si sanatate! M-a impresionat cum ai zis ca pur si simplu te-ai ridicat si ai pus mana pe ea...si avea febra! Este clar ca nimic nu se compara cu mama! Si eu am observat ca puiul meu se calmeaza imediat cand sunt cu ea. Ma simte, ma recunoaste!

Doloress bravo pt laptic...eu nu ma pot lauda cu asemenea performante (de redus cantitatea din bibe), ci pe dos.

Gabitzam eu te intrebasem de medicul de la CMU, nu Alysh.

Am fost azi in Mall Vitan...haos de-a dreptul...disperare dupa reduceri.
Cel mai rau ma supara cu hainutzele de bebe. Ii caut ceva dragutz pentru botez. Cu care sa o imbrac eu. Nasa e cu treaba ei...am maaaaaaaare incredere in ea. E matusi-mea si ma consulta in tot ce face. Plus ca are gust! Asa ca am noroc cu chestia asta...
Insa, revenind, nu gasesc hainutze! Cand ceri ceva de 0-3 luni parca ceri luna de pe cer! Toti se uita la tine si spun "NU AVEM!"
Nu inteleg de ce?? Numai marimi mari.
In Debenhams erau niste chestii dar din cele pentru botezul catolic...rochitzele lungi si albe. Eu nu vreau asa ceva! Uoooooooffffffffffff!
Rochitza pt mine nu am gasit...si tot asa!

Merg la somn!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput