Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Iar pozici, sa vedeti cat am crescut ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Iar pozici, sa vedeti cat am crescut Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Mama, dar chiar ca e un ochios frumos!! Gabitza sa-ti traiasca -
!Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Lilly79 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Iar pozici, sa vedeti cat am crescut Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Wow, ce-a crescut si ce bulanase are Raducu

Ai niste baieti tare frumosi, ai de ce sa fi mandra. Sa-ti traiasca!
Poze
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)
inais spune:
gabitzam s crescut, a crescut! Taare dulcic este! 
Cautam o poza cu el mai mic si cu ursul mai mare
si am dat peste niste poze cu cei doi baieti in masina...imi place mult scaunul lui Raducu. Ce marca este? Pare foarte comod...
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
DanaH spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Iar pozici, sa vedeti cat am crescut |
gabitza, da' frumosi mai sunt si puii tai. sa iti traiasca.
m-am uitat si pe poze mai vechi si am vazut albumul cu amandoi. ce frumos il pupa andrei pe raducu... si alexandru face la fel cu teodora. ma topesc cand ii vad.
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Am venit si noi azi in Buc pt controlul de 3 luni. E asa cald aici!!!!...ufff..
Vreau sa-i urez lui Doloress LA MULTI ANI !! si multe, multe bucurii!!
Am vazut poze cu bebei dulci si mamici frumoase
Am pus cateva poze noi, sa vedeti ce i-au crescut genele!! E o poza in care o alaptez- sa va uitati la degetul ei..!
Mai sunt cateva poze facute dimineata, in timp ce gangurea cu mine.
Nu prea mai am timp sa intru, dar ma gandesc mereu la voi si va citesc aproape zilnic. Noi ziua stam mai mult pe afara, in curte , Sara doarme, iar eu citesc si manana inghetata
. Si cum am putin timp, imi fac treburile: spalat, calcat, gatit etc...
Acum, in weekend am avut o gramada de musafiri si m-au cam obosit. Si Sara a fost agitata sambata noaptea, abia am reusit s-o adorm la 12 noaptea (ma chinuiam de la 9.30)...
Intru maine sa va spun ce-am facut la dr.
Va pup pe toate
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
inais spune:
| citat din mesajul lui alina_anto Buna fetelor! Am venit si noi azi in Buc pt controlul de 3 luni. E asa cald aici!!!!...ufff.. Vreau sa-i urez lui Doloress LA MULTI ANI !! si multe, multe bucurii!! ![]() Am vazut poze cu bebei dulci si mamici frumoase ![]() Am pus cateva poze noi, sa vedeti ce i-au crescut genele!! E o poza in care o alaptez- sa va uitati la degetul ei..! Nu prea mai am timp sa intru, dar ma gandesc mereu la voi si va citesc aproape zilnic. Noi ziua stam mai mult pe afara, in curte , Sara doarme, iar eu citesc si manana inghetata Acum, in weekend am avut o gramada de musafiri si m-au cam obosit. Si Sara a fost agitata sambata noaptea, abia am reusit s-o adorm la 12 noaptea (ma chinuiam de la 9.30)... Intru maine sa va spun ce-am facut la dr. Va pup pe toate ![]() Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria |
Alina vazut poze, placut poze...si degetzel delicat si degetzel smecher
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tatiPovestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
gabitzam spune:
Multumesc de aprecieri pentru grasul meu, Leeloo, Lilly, Inais si DanaH ![]()
Ina, scaunul-scoica este pereche cu caruciorul, si este de la Graco. Se poate fixa si pe carucior. Mi se pare ca sta foarte bine Raduc in el, adoarme aproape instant de cum plecam cu masina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Gabitzam, Alina, frumosi copilasi, ce mari au crescut amindoi. Pupici de la Mateias.
Alina, sa ne spui ce ai facut la control, succes mult!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Aelita, am admirat si eu rochitele, ce talentata esti.. SI ce bine arati, Dumnezeule, dupa 2 nasteri la distanta asa mica!! Chiar ca o printesa, cum spunea Dana H si in plus, ai niste puiuti minunati!!!
Alysh, ce mica e lumea! Da, noi am inteles…ne plac piesele absurde ![]()
A ramas pe joi la 12,noi 4???

Inais concediu de vis, bb cuminte si linistita!
Si noi am trecut prin inlocuire de borduri. Eram in luna de miere si agentia anulase concediul in Grecia. Si, in plus erau inundatii in toata tara, asa ca nici la munte nu puteam merge. Am ascultat 2 saptamani picamerul!! Bine ca plecati.
Si la noi in bloc s-au renovat vara asta, pana acum, 4 apartamente.
Nu am stiut ce e liniste
Gabitzule, daaa, v-ati facut mari si frumosi!
Alina_anto foarte frumoase gene are Scortisoara! Chiar ca i-au crescutr mai lungi! Si lui Mircea abiaa acum i-au crescut…si sunt si ale lui lungi, darn u chiar ca la Sara, ea le are si intoarse, ca o domnisoara ce se respecta…
Al meu e cam intors pe dos de la munte, cam agitat. Ii e foame sin u accepta biberonul, nu stiu ce sa ma fac cu el, sper sa-I treaca repede.
Si noi mergm maine la Controlul de 3 luni – cu 2 zile in avans – si facem si prevenarul…
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA