Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eeeiii Doloress, La Multi ANi, iubito, sa fii fericita mereu cum esti in aceasta zi in care stai cu puiultau scump si te bucuri de el!

Cleo, e super rochita. Eu zic ca intr-o luna doua numai bine o sa-i vina...si cu un dres..

Fetelor, pe bune ca nu va mint, uitati aicisi aici e imbracat cu hainute de 18 luni, si cele portocalii sunt luate de la Z, iar aici uitati cum ii vine cel de 6 luni(cadou de la Sis, si super, profitam acum de el..Ii este bun, dar se ridica imediat pe burtica lui, mereu trebuie sa trag de el.

Interesant e ca am pus 2 tricouri de la Z unul langa altul, unul de 6 luni si unul de 18 luni...Diferenta e doar in lungime (cel putin asa am apreciat eu, dar si aia e f. mica, aproape 2 degete in lungime!! cam asta e ideea.

Lily, eu comparam de ex pe Matei cu Mircea. Mircea a avut mereu un cm sau 2 mai mult ca Matei, iar el e mai mic cu 3 saptamini ca noi, iar Lizuca (de Elenuca) are cam cit Matei, desi e si ea mai mica cu o luna..si e si fetitza..Dar ma rog, fiecare creste in felul lui, nu ar trebui sa facem comparatii.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dolores Cum ne-a scapat ziua ta??? La multi ani si muuulta sanatate pt tine si puiul Patrick!!
Cleo F misto rochita. felicitari!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

o seara fara frichineli prea mari/ multe

a reusit si a atipit de la 6 la 7, la 7 biberon cu un tipat la 2-3 inghitituri ca, deh, aia era ora cand avea ea ceva de zis si dupa vreo 5 minute de biberon s-a calmat. eu reusisem sa trag repede 2-3 fumuri asa ca eram pregatita de atac da' n-a mai fost nevoie baby acum se straduieste sa adoarma animalutele din carusel...sa videm care pe care

Slava Domnului!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, si eu tot de miine intru in CIC, astept declaratia completata de angajator, se ciciie la ea de 2 saptamini

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani frumosi si buni doloress

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, Doloress!!! SA fii sanatoasa, fericita, iubita!

Fetelor, multumim de aprecieri asupra pozicilor de la mare!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Cleo, si eu tot de miine intru in CIC, astept declaratia completata de angajator, se ciciie la ea de 2 saptamini

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

ehe, miine dim. ma apuc de studiat ce si cum si unde tre dus. Dar pana miine, pot sa ma ca inca sunt angajata. Am bani... cica

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La multi ani, Dolores! sa fii fericita si sanatoasa si iubita!
Si iarta mintea ramolita si uituca. adevarul este ca intru ff repde, sa vad ce ati mai facut, sa va zic ce mai facem noi, pe scurt, si nu prea apuc sa ma uit pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, Cleo, Alysh, Simona, Laura, Dana, Maitreyi multumesc mult de urari! Si voua la fel, multa sanatate in primul rand, nici nu stiti cat e de importanta! Restul vine de la sine.

Of, azi cadou de ziua mea m-a adus la disperare puiul mic. A plans continuu, a vrut numai in brate si plimbat. Am avut numai dimineata un moment de respiro, dupa care de jale. Si cu mesele e de groaza. Mananca san, apoi scuipa biberonul cat colo. NU cred ca se satura ca dupa o ora incepe scandalul si trebuie sa ii dau biberon, ca normal in san nu mai am nimic. Atata se agita ca si dupa doua ore dupa masa vomita, probabil si din cauza ca nu e bine totusi sa manance asa la o ora. Si la san suge maxim 5 minute dupa care incepe sa planga si sa se arcuiasca! Nu mai stiu ce sa ma fac, de cand a racit asa se intampla, mananca haotic, cu plansete. Ma gandesc ca poate sunt secretiile, desi de doua ori pe zi ii aspir mucisorii cu batista bebelusului. Abia astept seara ca atunci se linisteste si papa corect apoi doarme linistit , noaptea la fel se trezeste la 3 ore si papa corect apoi se culca iar. Dar ziua e de cosmar cu mesele.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cateva www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">poze .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput