Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
inais spune:
Multumim Simonacip, Alysh si Simonix pentru aprecieri! Fiecare bb e dulce in felul lui...asa ca va intorc si eu laudele.
Am umplut cosul pe la redoute...imi astept sotul cu card-ul...hihihi! Am comandat 2 pantalonasi si 2 geci...ca in rest si acolo e lipsa mare de marimi mici! A propos de marimi...Simonacip m-ai socat rau de tot. 1,6 ani?!!!!!!!!! 
Merg sa continui smotrul...
Alysh vazut poze cu Vladutz la mare..in prima poza m-a dat gata...asa pune si Iasminutza buza! Ala e plans de alint la noi! 
Edit: DanaH exact acelasi lucru i-l spuneam eu sotzului meu...ca as face-o sa planga pentru buza aia! hihihi...deci nu sunt singura! Nici noi nu am reusit inca o "poza cu buzitza". Perseveram!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Reallaura spune:
Alysh ce frumosi sunteeeti!
Mor dupa buzita lui Vladut, asa face si Mircea!
Leeloo, wow, ce par mare avea Stefan la un anisor!! un dulcel, ca si TUdor
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
mihaser spune:
Salut!
Aruncai un oki pe la voi...Azi sunt happy...a dormit mandra toata noaptea...a papat pe la 5 dimieata si la 9 jumate...si io am dormit cu ea...Ce-o fi avut ieri de a fost agitata? Dumnezeu stie!
Am vazut flacau frumos de Leeloo si pe minunea de Inais...De ce nu ii iei hainute mai mari Iasminei daca nu gasesti 0-3 luni? Si asa din cele 0/3 iese f repede...noi deja am trecut la 62 ca sa fim lejere.
Fetele si io am comandat pe laredoute haine cu disponibilitate imediata inaite sa nasc si au venit repede in 2 sapt...Poate ati comandat ceva disponibil in 12 sapt.
Cleo ati facut Rotarix la 3 luni? Ce schema are? Se da pe gura? L-as cumpara si io.
Va pupacim!
Simonix spune:
Moooamaaaa ce buzitza scumpa !!!!!!!
Nu mai pot dupa Vladutz ! Si are niste ochi wooow (am vazut si de la cine ii mosteneste
)
Dana - ai dreptate, si mie imi plac buzitzele de Robert de nu mai pot - din maternitate am ramas cu chestia asta ! Mi se parea ca bble meu plange ... asa de frumos
Si imi place si vocea aia ragushita ... grrr mame denaturate
Ah, si al meu papa mai putin cantitativ si MAI RAR
noaptea doarme cate 8 ore, se scoala, mananca si apoi mai doarmeinca 5 ore ! Asta in conditiile in care a mancat doar vreo 160 ml. Se scoala si daca nu ii bag io bibe in gura ar sta mult si bine ! IN timpul zilei ii dau eu la 4 ore de mancare, altfel... In weekend i-am dat si la 5 ore, caci am fost plecati. Si tot putin a mancat ... nu stiu ce o fi si asta ... oricum, ideea e ca laptele meu se duce ... pe tzeava de la chiuveta grrr... Dar avem 6 100 gr (pe burtica goala) ![]()
Simona - pai ma abtin de la scoici pt ca stiam ca sunt cam interzise pe perioada sarcinii si a alaptarii... nu stiu ce sa zic, nici nu am studiat problema dar asa mi-am propus, nu sunt pofticioasa de felul meu... Adica familionul hapaia de zir scoici si io nik, bagam in mine paste... asta este :) lAsa ca am eu timp mai incolo. Doar de asta m-am mutat in Belgia
caci in PL le-am cam dus dorul scoicilor cu care ma obisnuisem in Fr.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lilly79 spune:
Doloress La multi ani!
, multa sanatate tie si puiului tau.
mihaser intarzierile la pachetele de laredoute se datoreaza reducerilor care s-au incheiat.Toate produsele comandate de mine erau disponibile atunci.Eu sper sa-mi vina pachetul.
Alysh si inais super pozicile si super copilasi.
simonacip si te "plangeai" ca Matei nu e lungan.Pai cum nu e daca-l imbraci cu hainute de 1.6 ani
?
Julia are cate-o zi agitata in care nu poate dormi si-alta in care doarme de numa.Astazi e ziua in care doarme
Ma duc sa mai fac cate ceva prin casa pana nu se trezeste.
Poze
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
si acu fetelor, tam tam, tam tam tam

si bagam poze cu rochitsa facuta de mami care este ... care este.... MUUULT MAI MAAARE decat a calculat mami.
Dar nu e bai, in decembrie cu body si strampi va face furori. Sper.
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/3Lunitse/photo#5233260111224714226
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
alysh, super pozele la mare!!!!
ce tare e puiutsul vostru...!!!
mihaser, da, oral, schema propusa de dr a fo: 3 luni+ 5 luni. Cost: 310 prima doza, rapelul posibil sa fie la fel.
inais, si tu redutista?? Hihihi. SI io. Cred ca suntem toate 3 (noi doua si Socrate) la acelasi oficiu postal. Asha ca.,.. care si cum asteapta, poa intreba acolo de e vreun colet, ca pana ajung avizele in cutia postala...
A, si io tot cu cardu' lui tati am platit
. Nu m-am simtit la buzunar ca am cheltuit
.
o
povestea nashterii
aelita spune:
MSBB-imi pare rau ca ati fost in spital...Multa sanatate !!
Cumetria,eu as fi amanat totul pana cand era ea recuperata complet.cat de resvrans ar fi,tot e obositor pt amandoua.
citesc ce ati patit in spital..cum te-ai trezit exact cand avea febra...of..dar asistentele sunt obligate sa vina noaptea si sa ia temperatura la cateva ore ,mai ales la un copil care nu se stie ce are...Ca nu e mare lucru,nici nu trebuie sa il trezeasca.
de microbul ala ce au zis?
cred ca te-ai speriat groaznic !! multa sanatate !!! sa va refaceti repede !!
of,mititica de ea,ce dulcica e in poze,mori de mila ei cu perfuzia !!!
INAIS-multa lume nu cumpara hainute de 0-3 luni ca cica bebe creste prea repede si raman mici
si probabil de-asta nu aduc multe ...Ce pateam si eu sa le explic sa nu mai cumpere nimic Sofiei ,ca imi cumparau numai lucruri mari,si imi spuneau ca nu are nimic,creste,sau ca mai bine mari decat mici...pai nu ar fi mai bine sa fie EXACt BUNE? nici mari nici mici? ca eu nu dau lalai ..in plus,ca sa astept sa ii fie bune,intram in alt anotimp ...Pana la urma ii facusem pe toti sa nu mai cumpere ,ca le adunam degeaba in casa...mai dadeau si banii. eu cumpar cel mai bine pt copiii mei,pt ca ii am mereu cu mine ,si le stiu si masurile..mai si probez asa pe deasupra ..
Sofiei ii veneau hainele exact pt varsta ei.Lui Andrés acum ii vin intr-adevar cele mai mari decat varsva lui,cele de 6 luni.
dar muream cand vedeam la copil nou nascut haine de 6 luni ,si de anotimp actual ..pai in 6 luni e zapada !
sau la Sofia primeam costum din ala cosmonaut- vatuit,in ianuarie,de 6 luni !! si ziceau ca nu are nimic,il ia cand e mai mare ! adica fix in iulie !!!!! nu aveam nevoie de nimic,dar de ce sa umplu dulapul cu lucruri nefolosite...
ALISH-bine ati venit de la mare ! v-ati descurcat bine !
tare bine aratati aici !
DANAH-poate are zile in care nu mananca de la caldura..si al meu a avut asa vreo 3 zile.
CLEO-a iesiv bine rochita! eu am cam facut la ochi..
la final am calcat-o ,si se schimba mult dupa calcat si i-am pus ca o jupa dintr-o panza bleu,prinsa pe dedesupt la mijloc ,cusuta asa larg...cam in doi clini .te orientezi dupa cum e de larga rochita in jos si cam asa faci si jupa asta. sa fie o panza subtire,buna pt pielicica.mai ales daca i-o dai la toamna,ii prinde mai bine cu jupa,sa nu fie gaurita.
daca te mai apuci de alta,acum stii cat de cat sa fie mai putine ochiuri,si mai ales ,daca ai inceput cu partea de sus ca mine,acolo pui pe langa gat si vezi daca e sau nu larga de la inceput si desiri.eu am mers pe rotund la gat,si faceam un rand si probam pe langa gat,si cand vedeam ca se largeste,cresteam mai putin.
eu le calc apoi,le presez,ca sa iasa mai finute .
uitasem ca am poze la flickr
noroc cu tine ca asa le-am descoperit
ca iar nu mai stiam unde sa va pun poze..
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Doloress spune:
Lily multumesc frumos!
Cred ca e cea mai frumoasa zi a mea, nu facem nimic deosebit decat stau cu piticul in casuta (se anunta ploaie si e intunecat deci nici la plimbare nu pot iesi) insa e frumos asa, nu imi pot dori nimic mai mult, decat sa petrec langa bulina mea. El se da in leagan, gangureste si zambeste si eu calc rufe si vorbesc cu el !
Credeam ca am sa ma simt aiurea ca schimb prefixul, insa nu, ma simt bine si abia astept urmatoriul deceniu, cred ca va fi cel mai frumos din viata mea, a inceput tare bine, cu scutecele si gangureli, cu primele desoperiri, cu iubire multa si tandrete.
Poate cand vine sotul diseara mergem la un restaurant, asta daca ne lasa. Dar de obicei seara nu am probleme. Vad ca fetele se plang ca bebeii sunt plangaciosi seara insa al meu e cel mai cuminte atunci. Toata ziua se agita si apoi de pe la 7-8 asa doarme tun.
Cleo tare faina a iesit rochita, bravo! te pricepi. Lasa ca o sa o poarte mai incolo, are tot timpul.
Simonix, Leeloo si Dana asa imi zice si mie mereu medicul, sa nu ma cramponez cat mananca sau cat nu mananca, atata cat ia in greutate. Mi-a zis ca ce, eu mananc in fiecare zi si la fiecare masa la fel? Cateodata simt nevoia sa mananc mai putin, alteori mai mult, ca nu sunt robotel. Am uitat insa sa ii zic la doctor ca eu simt nevoia mereu sa mananc cat incape! 
Alysh,Laura, Simona si la mine a inceput procesul uracios de cadere a parului, intrerupt cand am ramas insarcinata, mai ales acuma dupa ce m-am vopsit. Mie mereu mi-a cazut mult asa ca cele 7 luni de sarcina au fost o adevarata incantare, mai ales sotului care se ocupa de curatenie, nu ii venea sa cread ca nu mai strange par prin casa dupa mine. Din pacate, iata ca nu a durat prea mult.
Am vazut niste poze bestiale cu Iasmina si Tudor-Andrei, avem niste bebei tare frumusei la odiseea noastra. Inais si mie imi pace mult bouncerul asa colorat.
Simonix am observat ca hainutele in Europa sunt mai mici decat cele de pe continentul nord-american, dar aici totul e la puterea n-spea. Ca imi trimite socrela din Germania hainute de 0-3 luni care abia ii vin perfect pe cand cele de aici inca ii sunt mari. Mult timp de la prematuri ne-am imbracat, de fapt el e prematur, ce sa ii cer. ![]()
cleo78 spune:
aelita, de la tine, experta... un adevarat compliment!!
Io am inceput de sub brats, in jos, apoi am facut partea de sus.
Si da, data aviatoare o sa stiu sa aproximez mai bine.
Ma gandeam sa nu pun jupa, ci cu un body + strampi, dar ideea ta cu o jupa in 2 clini, e super, material mai am, cos la mana repede.
Uite, www.flickr.com/photos/darktrico/693230058/in/set-72157602757493136/" target="_blank">aici, si alte modele, dar tricotate, nu crosetate. Mai incerc
. Hai ca am dat de gust. Sa videm cand m-oi plictisi si de asta...
Tare drag imi ie sa fac ceva pt fifitsa, ma simt si io... mamica
. Cat timp o pun pe burtica, la exercitii, sau ma uit la olimpiada, dau batai, din aripioare.
Despre haine, si marimi, concluzia mea e ca difera de la firma la firma. Am body pe care scrie 67cm, si deja ne e mic, si unul pe care scrie 62cm, si care e bun, desi noi avem 63 cm...
Fetelor, azi e ultima zi de concediu. ADIOOOOOO fericire, incepe viatsa pe 600 roni + 200- alocatia fetei. Sa vedeti voi ce diversificare ii fac repede sa ma intorc la job....
Mai fetelor, acum m-am trezit. E ziua lui doloress!!!!. La muulti multi ani, multa sanatate, si tie si la pitic, si la toti cei dragi tie,
alaturi de cei dragi. Si putere sa treci peste toate, si sa te bucuri de puiul mic!!!
o
povestea nashterii