Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
leeloo, si io am ciorba!!
dreasa cu multa smanatna.
mai fetelor, despre chinezarit... deci io ar trebui sa ma urc in taxi cu bebe in marsupiu, cu carutsu - sa il pun in porbagaju taxiului, si cu tsoashca de chestii pt bebe in umar. Oi fi io femeia barbata, care le face pe toate, da' pe asta nu ma vad capabila facand... dar sa ma apuc de asha ceva, ma duce mintea!!
inais, si io am fo la redute din cauza de cealalta vecina a noastra, socrate!! Si...am tot comandat! HAC. Cand vin, iti arat si tie ce am luat si mai ales sa studiem calitatea. Cand vin....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
leeloo2004 spune:
Si Tudor cheleste - de altfel si Stefan cind era mic avea o chelie mica la spate - unde se freca cind statea culcat - dar ala a fost singurul par de bebe care i-a cazut - restul a continuat sa creasca, astfel incit la mot am avut ce taia - uite cam cum arata inainte de taierea motului: http://family.webshots.com/photo/1392090565050279906YkTGBu?vhost=family
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face micul dejun si il ia de mana sa-l duca la gradinitza. la gradinitza educatoarea ii ii spune tatalui ca ascest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinitza si la a treia. Cand ies de la a patra gradinitza, copilul ii spune : - Taticule, inca o gradinitza si gata ca intarzii la scoala !!!;))
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face micul dejun si il ia de mana sa-l duca la gradinitza. la gradinitza educatoarea ii ii spune tatalui ca ascest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinitza si la a treia. Cand ies de la a patra gradinitza, copilul ii spune : - Taticule, inca o gradinitza si gata ca intarzii la scoala !!!;)) o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |

Super!!!Si eu am ciorbica tot dreasa cu smintina...
...ciorbica de pui!Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Simonix spune:
Buna ziua fete dragi 
Sunt un pic pe fuga, caci am mult de lucru dar voiam sa va salut pe toate, asa, de inceput de saptamana
Noi venim dupa un weekend frumos, cu o excursie la Bruges si apoi la mare; dupa cum zicea si Dana a fost cam capricioasa vremea, iar la mare am stat cu gecile pe noi
cred ca erau 15 grade si batea vantul de mai aveam nitel si zburam si noi
Dar ma rog, am profitat sa bagam in noi cate o oala de scoici
i-am uimit pe bunici, care, desi sunt de la Mangalia, nu mancasera pana acum asa ceva. Eu am fost cuminte si doar am gustat vreo doua scoici... moaaama de-abia astept sa ma intarc, sa vedeto ce fac io atunci: bag scoici la greu, apoi bag niste vodka, niste RedBull, vin si ce tarii oi mai gavea prin casa (eu de la bere nu ma abtin
asa ca si acum dau un paharel in fiecare seara).
Bebele meu a fost un ingerash, a dormit in masina si in rest s-a jucat singur in landou cu girafa lui. Am luat si prima masa in masina, lapte praf, evident - e super comod, zau ! Drept si prin urmare, saptamana aviatoare mergem la Paris, acum ne-am facut proba, stiu exact ce si cum sa fac si suntem gata de drum mai lung. Sper sa termin eu cu laptele, deja constat imbunatariri, am ajuns la performanta de a trage lapte doar de 3 ori pe zi yupiiiiiiiiiiii !!! Si sanii nu mai sunt asa de durerosi.
Dana - si al meu are febra somaleza
mananca ce mananca si apoi incepe sa scuipe bibe... imi ia cam 160 ml pe masa
asta dupa ce a avut perioade de 200 - 220 ml ! Astfel ii raspun si lui Leeloo. Si nu conteaza ca e lapte matern sau lapte praf: se comporta la fel. I-am schimbat si tetinele, si bibe, si tot nu vrea mai mult. Sa ma vezi in ce pozitii stau ca sa ii mai bag pe gat o picatura
In fine, doctorul imi zice ca mananca putin, dar deocamdata ia in greutate, e plin de energie si e bine, ce sa zic. Mi-a zis ca o sa ne ingrijoram din momentul in care nu ia in greutate. Insa eu il trec pe formula si de la 5 luni incepem si diversificarea, cred ca o sa ne grasham noi binishor :) Mai incet, dar bine :)
Eu pe al meu il imbrac deja in hainute de 6 luni, mai, dar ii sunt aproape fixe ! Nu inteleg cum fac astia hainele, caci al meu bb are de-abia 6 kile si nici un lungan nu este. Ma intreb cu ce il imbraca Simona pe al ei Mateiash ??
Inais - tare frumu e Iasminutza !!!
Leeloo - eu nu prea am remarcat puseul de 3 luni... in curand facem 4
Ma rog, parca a mancat mai mult la un moment dat, si parca s-a trezit mai des noaptea (el doarme de pe la 10 la 6 in general) dar in rest bb a fost cuminte. Am inteles ca oricum, puseul asta de 3 luni e mai ... slabutz :D
Cleo si mamicile cu bebi plangaciosi seara - ma inscriu si eu in club :) Clar e de la oboseala de peste zi. Daca mai este si o zi in care nu prea a dormit - aoleo ce ne cearta
Eu am remarcat ca o baitza buna il mai relaxeaza, e super incantat de cand i-am luat caditza. Dupa baie, pe la sfarsitul masajului incepe sa dea semne de oboseala, maraie si plange, dar ii bag bibe in gura si dupa lupte seculare adoarme... aproape instant !
Dimineata se trezeste in hohote
Am remarcat ca de fapt incepe sa zambeasca in somn, asta e primul semn ca se trezeste... apoi cu ochii inchisi da niste picioare, trage un chiuit si apoi deschide ochii, ma vede si incepe sa se fastaceasca si sa rada :) MA TOPESTE !!!!
Chinabulina si eu sunt fan covorashe de activitati

Fecian -
lui Gabriel - hai sa nu ii mai stresam pe pitici cu mancatul asta (of asa zic eu dar si pe mine ma apuca toate alea cand ii pun bibe de 200 de ml si el se opreste pe la 120 ml ... si tre sa arunc laptele !) In fine, am mai spus: atata vreme cat iau in greutate si sunt veseli, nu putem nici sa ii fortam. Si pe mine ma complexeaza unele greutati de pe aici [;D} dar imi dau seama ca sunt copilashi care s-au nascut cu aproape 4 kile, deci e si normal sa fie mai mari. Fiecare are ritmul lui. Mda... si welcome in clubul fetelor cu mame dificile ![]()
Am lasat la urma poveste lui MsBB - m-a impresionat si mi-au dat lacrimile, caci stiu f bine cum este sa ai piticotul inztepat peste tot (aproape... sa nu exagerez). Si Robert a avut piciorushul ca al Andrei... si mai avea si cateterul pe manutza. Desi bebe se va face bin, o sa iti treaca tie foarte greu durerea ...uite, eu nu ma pot gandi la clipele cand l-am vazut pe Robert in incubator - si imi dau seama ca nu a fost o problema asa de grava ce a avut el. Nu stiu cum a facut fatza [red[Dolores[/red], cred ca e mai puternica decat mine
Iti urez din toata inima multa sanatate, atat tie, caci iti trebuie pentru a face laptic, cat si fetitzei !
Nu stiu, nu ma pot concentra... cand ma gandesc cum iti plangea in brate atunci cand ii dadeai sa manance si credeai ca e de la colici, iar pe ea de fapt o ardea pe gat !!! Groaznic ! Mai fetelor, cred ca cea mai grea perioada din viata unui om este inceputul vietii, nasterea si perioada imediat urmatoare... Of, mult curaj, ai grija de scumpica de bebelusha ! 
In fine, m-am luuuuungiiiiit cat o zi de post :) Fug la ale mele. Va pup pe toate si ne mai auzim !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
maitreyi spune:
multumim fetele de raspunsuri
sper sa treaca cat mai repede perioada de plans necontrolat/ neconsolat...
bai da de ce cantitati vorbiti voi acolo...noi cu chiu cu vai trecem de 600 ml/ zi si asta de cand am fost cu ea la munte si maine avem 8 saptamani ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
simonacip spune:
Buna fetele...
Inais, Leeloo, tare scumpi sunt puiutii vostri, chiar remarcam ce mult s-a schimbat Iasmi, s-a facut frumusica tare.., iar Tudorica are un par...mare si frumos.
Mateiut cheleste si el si eu am inceput de asemenea, asa ca am renuntat la ideea de decolorare, am sa merg la coafor sa vad cat ma poate deschide din vopsea si gata..
Fetelor cu chinezariile, imi pare tare rau dar nu voi putea veni
...Ce sa fac, mi-e imposibil, la mine la 4 vine si David acasa trebuie sa vad si de el, dar ciocniti o bere si pt mine
Sis, iubita, cum sa vin?? Mai mare daraua pentru mine![]()
Inais, Sis (si io desigur) tot pe 7 avem botezul, si nu am luat inca camasuta pt Mirci si nici rochie pt mine...Si barbate-miu pleaca we urmatoare, nu va fi acasa, asa ca vai de mine, nu stiu cu ce ma imbrac...
Simonix, eu il imbrac pe Mateiut si cu tricouri si pantaloni de 1,6 ani
. De la Z de ex hainutele sunt dupa un model mai mic, asa ca luam muuult mai mari sa incapa copanele si funduletul cu pampers cu tot..
De ce ai mincat doar 2 scoici ma rog??Crezi ca nu-i placeau lui Robertzel? la cum s-a obisnuit el, dragul de el cu drumurile si plimbarile voastre, cu siguranta s-ar adapta bine si la scoici.
Edit: uitasem sa-ti spun, nu tb sa-i faci direct 200 la bibe, fa-i 120 apoi ii mai faci 30, in acelasi biberon, doar il folosesti imediat. Si in felul asta nu arunci atita lapte, vezi exact cam cit maninca si te orientezi la fata locului ..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Fetelor, in afara perioadelor de solduri, laredoute vine si intr-o saptamana uneori. mie mi-a ajuns coletul de cele mai multe ori cam in 10 zile. la solduri am asteptat si peste o luna. dar eu sunt f multumita de produse si preturi.
am vazut-o pe Iasminutza, scumpa foc!!! O dulceata de fetita!
POZE MARE: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/
Alina cu iubirea noastra, Vlad
simonacip spune:
Alysh, foarte misto pozicile de la mare, se vede ca v-ati simtit bine. Imi place de Vladi ca mereu e imbracat de la pantofi la sepcutza, din cap pana in picioare
Bunicii sunt parintii tai? Ma uitam la bunica cu Vladi pe plaja ce talie are...si cind ma uit la mine![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
DanaH spune:
mai fetelor, nu ca as fi modesta, dar avem niste copii la odiseea noastra.... numai unul si unul. m-am delectat cu pozele iasminutzei, ale lui tudorel si ale vladutz. niste scumpi toti.
alina, buzitza aceea pe care o face vlad cand incepe sa planga imi este asa de cunoscuta... si teodora face absolut la fel, de imi vine sa o mananc de drag. v-am zis eu ca sunt mama denaturata, as face-o sa planga numai pt buzitza aceea. pana acum nu am reusit sa o pozez, dar trebuie sa fac asta cat mai curand.
maitreyi, nu stiu exact cum este la o luan jumate cat aveti voi, dar cica la 3 luni ar trebui sa manance 150ml/kg corp. cum mandra mea are +-6 kg, ar trebui sa ne invartim pe la 900ml pe zi. eu cred ca nici macar 700 nu insumam.
simonix, teodora mananca 160 la o masa fff buna. de obicei ca 100-120. si sa nu crezi ca mananca mai des. v-am zis numai ca in weekend-ul asta nu a cerut de macnare nici dupa 4-5 ore de la ultima masa, care, e drept, a fost la san, deci nu pot sa stiu cat o fi fost.
in fine, si ea este vesela, a luat in greutate pana acum, deci sper sa fie numai nazuri de fetitza rasfatzata si nimic altceva.