Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Of, of,of MsBB cat ai patimit.Dar ce printesa frumoasa ai, si vorba Laurei numai sa nu te uiti la piciorusul cu perfuzie ca ti se face rau.Multa sanatate Andrei 
chinabulina si Julia are pe-un piciorus 2 cute,si pe celalalt doar o cuta, dar nu mi-am pus problema ca ar avea ceva.La 1 luna jumate ne-a zis ortopedul ca e ok, dar sa mergem la 4 luni jumate la radiografie ca asa ii trimite pe toti copiii.
cleo ti-a recomandat medicul de familie sa faci Rotarixul, sau l-ai facut ca asa ai vrut? Felicitari pt cele 200 g puse de Mara si kilul dat jos de tine.Vai, si puseul ala de 3 luni de care povestesti il vom prinde chiar cand o vom boteza pe Julia 
RealLaura bine-ai revenit.Ma bucur ca v-a priit concediul.
Si eu am comandat hainute pt Julia de pe laredoute.Pt ca au fost reduceri dureaza mai mult pana ajung; eu astept un pachet din 9 iulie
, dar inca mai am rabdare.Anul trecut mi-au venit cam in 12 zile.Noi am trecut la hainute de 3 luni, si...am constatat ieri cu stupoare ca is bune salopetele nr 62.Eu eram convinsa ca alea ii vor fi bune peste vreo luna.Sper sa reuseasca sa le imbrace macar de vreo 2-3 ori inainte de-ai ramane mici.
S-a trezit.
Pa....
Poze
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)
Reallaura spune:
Alysh, sa stii ca m-as baga! Acum nu stiu, cred ca nu are rost sa iau taxi ca nu ma ia pe dist asa mica...ar trebui sa vin pe jos si eventual sa ne ia tati la intoarcere, pe la 2 jumate. Sa vorbesc cu el cand e liber dupa amiaza si te anunt. 
Cleo, vad ca iti sclipesc okisorii, asa ca te asteptam frumusetea de Maruta!
Dana H, de ce te stresezi atata cu mancarea? Eu, cat mananca, atat ii dau, arata bine baiatul, are cutele de rigoare pe manute si la picioruse, nu ma stresez!
Pentru ca a fost tracasat la munte - v-am spus ca a facut scandal si la baita, i-a fost somnic si nu a putut dormi in masina - azi i-am dat biberon si dimineata si la 12 si vad ca doarme dus. Il recuperez. Altfel insa, eu nici nu ii bag biberon, insist cu tzatza, desi e evident ca nu am destul.
Saracul a papat san si 120 ml la fiecare masa azi.
Vad ca vorbiti de masuri.
Eu abia acum incep sa renunt la hainutele de 0-3 luni(Mircea face 3 luni pe 15). Inca inotam in cele de 3-6 luni, ingrata perioada! Iar asteptam sa crestem ca sa ne vina bine hainutele.
Lily, astepti hainute din 9 iulie??? Eu am facut comanda pe 31 august si am si ceva pentru Mircea, pentru botez care e pe 7 septembrie...Sper sa ajunga...daca nu, oricum i-am luat de la obaibi o salopeta scurta de blugi si un tricou fistichiu...dar nu vor fi noi, ca vreau sa le poarte pana atunci.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
leeloo2004 spune:
Buna fetele!! Vad ca
s-a dat de dimineata...eu va invit la o ciorba ca tocmai ce am terminat-o...![]()
MsBB - Doamne, prin ce ati trecut...dar bine ca sunteti ok acum...stiu cum e prin spitalele romanesti, mai ales cu copilul...multa sanatate!!!
Simonix - multumesc mult - l-am vazut si eu pe Robertzel al tau - chiar ca seamana piticii nostri!
Fetelor care plecati in concedii (inclusiv Miss - vacanta placuta!!) sau sunteti in concedii - ce va invidiez!! Abia astept sa vina 20 septembrie sa plecam si noi la mare - imi vine sa dau zilele din calendar mai repede ca sa plecam...
Am tot citit pe aici de puseul de la 3 luni - nu am inteles despre ce e vorba - ma lamureste si pe mine cineva? Probabil s-a discutat si mie mi-a scapat...
Edit ca am uitat - vroiam sa va arat cum dormea Tudor de dimineata: http://good-times.webshots.com/photo/2694038020050279906DYqzWM - face adevarate "excursii" prin pat noaptea - se roteste, se impinge...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
Doloress sa-ti povestesc putin cum adoarme fiica-mea in bouncer.
Deeeci...bouncer-ul e in fatza canapelei. Eu stau pe canapea, ea in bouncer cu fata la mine. Ne jucam radem cu gura pana la urechi ( iata )si pana la urma incep sa ni se inchida ochii. Ei si atunci fie adormim pur si simplu, fie ne cautam manutza sa o indesam in guritza putin. Si atunci sare mami cu suzeta (da, in sfarsit am invatat-o si cu suzeta si chiar o tine singurica...nu mult). Si adoarme bebe...si mami vigilenta ii scoate suzi ca sa nu o scape bebe si sa izbucneasca in plans, ducandu-se pe apa sambatei tot somnul.
Cam asta fac eu si functioneaza...nu intotdeauna insa!![]()
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Doloress sa-ti povestesc putin cum adoarme fiica-mea in bouncer. Deeeci...bouncer-ul e in fatza canapelei. Eu stau pe canapea, ea in bouncer cu fata la mine. Ne jucam radem cu gura pana la urechi ( iata )si pana la urma incep sa ni se inchida ochii. Ei si atunci fie adormim pur si simplu, fie ne cautam manutza sa o indesam in guritza putin. Si atunci sare mami cu suzeta (da, in sfarsit am invatat-o si cu suzeta si chiar o tine singurica...nu mult). Si adoarme bebe...si mami vigilenta ii scoate suzi ca sa nu o scape bebe si sa izbucneasca in plans, ducandu-se pe apa sambatei tot somnul. ![]() Cam asta fac eu si functioneaza...nu intotdeauna insa! mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tatiPovestea nasterii Cat de maaaare sunt!! |
tiii, uite poze cu Iasmina!! Nu ne-am maivazut de vreo 1-2 sapt, si ce gusha a facut

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
inais spune:
Cleo !! Ne vedem noi...cand ne-om intoarce si noi de la munte sigur recuperam!
Alysh pentru raspunsul cu La redoute. Sa vedem...botezul o sa fie pe 07.09 deci nu stiu cat timp mai am...daca ziceti ca dureaza si 20 de zile.
Fug sa intind rufele...![]()
Aaaa...vazut Tudor...placut muuuuult!
Leeloo!
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Alysh spune:
Cleo, hai ca sigur te accepta in taxi!!!! FAc o rezervare pt joi pe la 12? Ce ziceti?
Cine mai vine?
LAurita, eu zic ca n-are rost sa iei taxi...........eu am venit cu Vladut pana la tine acolo, la Happy BAby. Poti insa veni un pic mai devreme ca sa nu prinzi caldurile mari si vii la mine. ce zici?
Maaaaaa, ce podoaba capilara are Tudor! BRavo! Vlad al meu cheleste pe zi ce trece. NU mai zic ca si eu am inceput sa chelesc. Imi cade parul la greu iar ce ma enerveaza cel mai tare e ca-l gasesc mereu pe hainele lui bebe, pe cutele de la gatut, langa gurita...off. tre sa incep un tratament. Probabil e de la sarcina, nastere, carenta vitamine.
Inais, nu vad poza
Alina cu iubirea noastra, Vlad
leeloo2004 spune:
Inais - ce frumos e bouncer-ul vostru! Si noi avem unul, dar nu e chiar asa de viu colorat - Tudor sta in el si studiaza animalutzele atirnate, mai da si cu minutza prin ele (din greseala..) si uneori si adoarme in el, ca si Iasmina. Acum daca am deschis poz aia, am vazut tot albumul - e o bomboana fata ta - cel mai mult mi-a placut poza in care e in fustitza de blugi - e mortala!!!
Am mai vazut o bomboana de fata imbracata intr-o rochita superba - Amelia de Melly!
Eu am inceput sa ma agit putin pentru ca mi se pare ca Tudor maninca cam putin - in jur de 650-750 ml/zi...acum daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe cutia de lapte, ar trebui sa manince cam 200 ml la o masa si asta ar insemna circa 1l/zi...totusi eu zic ca a luat bine in greutate - 2300 g de la scaderea fiziologica si pina saptmina trecuta cind a facut 2,5 luni. Bebeii care maninca tot biberon, cam cit lapte beau pe zi?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
Haoleu ce mi-ati facut...pai am mai fost eu pe laredoute da' nu prea atenta si nici prea interesata! Acum uitandu-ma atent sa mor...o mie si una de chestii dulci de fetitze!
In faliment intram!...si rufele vor zace in masina de spalat!...si tot asa!
Daca zice sotzu' ceva ii zic ca voi m-ati corupt!
Edit: Alysh mergi la albumul meu din semnatura. E ultima de acolo...
Leeloo te
pentru aprecieri! Stii cat am bantuit pe net sa-i gasesc bouncer-ul ala?!! Hihi! Si Tudor e din gasca Iasminei..bebei cu plete! Iasmina papa cam 750 pe zi + ceva san de la mine...sa zic ca ajunge la 850. Mai mult nu...mai putin da
..ca mai varsa pe ici pe colo.
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Reallaura spune:
Leeloo, Inais am vazut dulceii vostri dormind... tre sa-l fotografiez si eu mai mult pe Mircea si sa-l filmez, cum se scoala, cum papa, cum pleoscaie gurita dupa ce papa, cum rade...etc.
Alysh, da, vedem cum facem OK pt joi la 12, sa vb si cu B, sper sa nu aiba cabinet joi
Yeeeee! Chinezarim iar!
Sa stii ca si Mircea cheleste...si eu de cand m-am vopsit iar blond.ce sa fac...brunet nu-mi place!
Sis ce as vrea sa vii si tu! IL pui pe bb in marsupiu si vii la mine de dimi....cred ca exagerez!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA