Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 9

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Ioana, eu am DPN pe 6 sept dar dr a zis ca o scoatem pe 29-30 august. (de fapt eu l-am convins, sper sa nu se razgandeasca  )
)
Ufff, fetelor ce tare as vrea sa ma laud si eu ca s-a bucalat Alexandra...sunt inca cu nervii prastie ca nu a mai luat un gram de mai bine de 6 luni, nu reusim deloc sa ajungem la 13 kile. De doua luni de cand a venit vara mananca si mai putin decat inainte, d-aia o dau la gradi, de bine de rau acolo mai gusta ceva, in weekend, acasa, e dezastru. Sambata a mancat 150 ml lapte dimineata si pana la 18.00 nu a vrut nimic nimic...Am incercat tot felul de mancaruri pe ea, ii tot propuneam. pana la urma pe la 17.00 mi-a zis ca vrea supa. Si m-am apucat sa fac supa, la 18.00 a mancat o farfurioara cu taitei si carnita. La 21.00 150 de ml de lapte si asta a fost tot. Nimic intre mese, nimic de rontait, doar-doar i se face foame. Dar nu...poate sa treaca toata ziua si nu cere de mancare. Mancam in fata ei, o punem la masa cu noi, rade de noi si ne hraneste cu furculita. Uof!
Am reinceput in forta Cavitul (cu gust de cioco), parca sa zic ca la un moment dat avea un efect (adica in afara de masa de pranz mai manca si seara ceva, pe la 18.00 tot era un castig).
Hai ca m-am plans destul.
Mary, cand zici de stocul de suzeta ma apuca rasul. Alexandra iubeste farmaciile...pentru ca acolo gaseste suzete. Si sta in fata raftului de la Nuk si juma de ora pana isi alege o suzeta noua. O las in pace deocamdata, la Craciun avem deadline de suzeta (i-o dam Mosului), deja am inceput sa o pregatesc.
SI cu bibe, are dreptate Miflore, mai bine bea din bibe lapte decat deloc.
Mifloricico, ce gospodina!!!! Poti sa mai vinzi din borcanele alea, eu iau, cu cat le dai (hai ca ai destule)
 bb2 

nanadana spune:
nanadana spune:
 salutare piticodrom festiv 
Codruta La multi ani!!! lui Petra  pt cei 3 frumosii anisorii
 pt cei 3 frumosii anisorii 
Dana La multi ani!!! lui Alberto  pt cei 3 frumosii anisorii
 pt cei 3 frumosii anisorii 
Locca felicitari mamica de Clara 
 ,sa ii dea d-zeu multa ,multa,multa sanatate
,sa ii dea d-zeu multa ,multa,multa sanatate

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 Of, l-am sarit pe Alberto?
La multi ani, Alberto!!!! Sa fii sanatos si norocos!
Kid, nici Dinu n-a ajuns la 13 kg, mai e si baiat...Ce sa mai zic...Cu toate astea, mie tot nu mi se pare slab, e adevarat ca nu e nici prea inalt. Lasa, ca=i dam la sport!

medica spune:
medica spune:
 Pupici la fete !
Am fost foarte ocupata in ultima vreme dar asta nu inseamna ca v-am uitat. Am intrat in mod constant pe forum si am fost la curent cu evenimentele.
O luna de zile am fost plecati in Australia, tara de care m-am indragostit realmente.
Concediu cu copiii, mare si munte iar acum suntem pe cale de a incepe renovarea apartamentului.
Alex este intr-o tabara la Bacau (tabara de engleza) iar David se pregateste intens pt gradinita. Am reusit si noi sa scapam de pampers acum aproape 2 luni. In rest, eu am niste probleme de sanatate pe care sper sa le rezolv in curand.
La multi ani pt toti piticlontii lunii august, sa fie sanatosi si plini de idei geniale 
Miflore poate ne intalnim la o supa de rosii 
Kid mai ti minte socoteala pt bb2 ?
Ioana sa ne povestesti de concediu si astept si pozele promise pt saptamana viitoare. Apropos super tare site-ul mamei tale, total implicata in munca cu copiii. Smaranda seamana foarte bine cu Miruna, cand am vazut cat a crescut nu imi venea sa cred.
Promit sa intru mai des mai ales ca trebuie sustinuta galeria pt viitoarea mamica de bb2:Kid.
 PUPICI

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Oops, Medica, nu mai stiu la care socoteala te referi 

Ca eu mi-am facut multe socoteli cu privire la bb2 si pana acum nu mi-au iesit Prima socoteala si cea mai importanta a fost aia cu retzeta de facut baiat...am respectat instructiunile de pe net si tot cu pasarica mi-a iesit
 Prima socoteala si cea mai importanta a fost aia cu retzeta de facut baiat...am respectat instructiunile de pe net si tot cu pasarica mi-a iesit  Multumesc de pe-acum pt galerie. Sincera sa fiu, nu am mari emotii pentru nastere, muuult, infinit mai multe am pentru dupa nastere.
 Multumesc de pe-acum pt galerie. Sincera sa fiu, nu am mari emotii pentru nastere, muuult, infinit mai multe am pentru dupa nastere.
Mamici cu bb2 , ar fi bine sa o trimit pe Alex la munte cu bunica vreo 10 zile atunci cand nasc? Sa ma duc la spital, sa ma intorc si sa ma refac cat de cat? Sotul meu insista pentru varianta asta, ar vrea sa ne acomodam noi doi intai cu bebe + sa imi revin eu putin de la operatie si apoi sa o aducem pe Alex acasa intr-un program cat de cat mai ok si care sa o poata include si pe ea. Ii e frica ca vom fi bezmetici si nu ne vom ocupa bine de nicio fata...
Eu sincer nu stiu ce sa zic...pe 1 sept incepe si gradi cea noua si sa o trimit la munte chiar atunci...Plus faza ca nu as vrea sa o trimit de-acasa fix in perioada asta...
Tonnia, ia uite, nu stiam ca Dinu e tot la categoria pana...Sa iti zic una tare cu Alex: si-a luat ta-su o bara de tractiuni (e o bara de inox pe care a fixat-o sus, intr-o arcada (intre bucatarie si sufragerie unde am desfiintat usa). Acolo cica (zice el) va face tractiuni pentru brate, cate 15 in fiecare dimineata sa faca bicepsul tare  Ta-su face ce face (cam la 3 zile hi hi), dar Alex m-a disperat. Vrea non stop sa stea agatata de bara aia, sufla in palme ca asa am invatat-o sa isi usuce palmele si sta atarnata, ba chiar ridica picioarele suus, pana la frunte...E fenomenala, eu n-as putea nici sa stau spanzurata acolo 3 secunde, d-apoi sa mai ridic si picioarele.
 Ta-su face ce face (cam la 3 zile hi hi), dar Alex m-a disperat. Vrea non stop sa stea agatata de bara aia, sufla in palme ca asa am invatat-o sa isi usuce palmele si sta atarnata, ba chiar ridica picioarele suus, pana la frunte...E fenomenala, eu n-as putea nici sa stau spanzurata acolo 3 secunde, d-apoi sa mai ridic si picioarele.
Asa ca...e clara treaba, gimnasta o facem!
 bb2 

miflore spune:
miflore spune:
 Si eu, repede.
Pe cine credeti c-am vazut eu azi??? Ei???
Pe Clara!!! Frumoasa foc si cuminte, dormea si plescaia.

Si Ruxi arata f. bine tinand cont c-a nascut ieri!
 Si Ruxi arata f. bine tinand cont c-a nascut ieri!
Tonnia, asa-i, am rezolvat rapid biberoanele dar n-am vazut inca nici o imbunatatire sau poate una mica mica... adica am revenit la ce aveam inainte ca in ultima saptamana se inrautatise situatia... Eu inca sper. In fond a trecut o singura saptamana fara lapte. Chiar, intrebare, oare Anei ii ajung 3 iaurturi pe zi tinand cont ca inainte halea 600ml de lapte + 2 iaurturi zilnic? Sau e trecerea prea brusca?
 Eu inca sper. In fond a trecut o singura saptamana fara lapte. Chiar, intrebare, oare Anei ii ajung 3 iaurturi pe zi tinand cont ca inainte halea 600ml de lapte + 2 iaurturi zilnic? Sau e trecerea prea brusca?
Kidut, nu dau nici un borcan!!! Am muncit de mi-au venit spumele! Mda, Ana a luat-o pe Alex, are 13.5kg aproximativ! Dar tot asa, n-a mai luat nimic de vreo 6 luni! Si mananca!
 Mda, Ana a luat-o pe Alex, are 13.5kg aproximativ! Dar tot asa, n-a mai luat nimic de vreo 6 luni! Si mananca! Ce sa mai zic, Alex e fenomenala cu gimnastica, ea de mica avea veleitati, tin minte cand ziceai ca face podul de sus!
 Ce sa mai zic, Alex e fenomenala cu gimnastica, ea de mica avea veleitati, tin minte cand ziceai ca face podul de sus!
Nanadana, bine-ai revenit! Haide, spune-ne! Ce face Antoine?
 Haide, spune-ne! Ce face Antoine?
Medeea,  o supa de rosii oricand! Wow, cred c-a fost super in Australia, si eu vreau s-ajung pe-acolo vreodata! La canguri! Arata-ne poze, nu ne lasa asa!
 o supa de rosii oricand! Wow, cred c-a fost super in Australia, si eu vreau s-ajung pe-acolo vreodata! La canguri! Arata-ne poze, nu ne lasa asa! Si sanatate multa, sper ca n-ai probleme mari.
 Si sanatate multa, sper ca n-ai probleme mari.
Hai ca mai vorbim si maine, adica azi!
Va pup, noapte buna!
Mihaela si  Ana Maria
 Ana Maria 
Poze AICI

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 cum se simtea Locca?
Kid, nu stiu ce sa zic de treaba cu Alex si plecatul la munte. Daca ai face cumva sa nu se prinda deloc deloc, poate ar fi mai bine. Eu am nascut a 2-a oara pe 18 ianuarie  (noaptea) si pe 19 am venit acasa ca mi-era gandul la Dinu, de abia mergeam si l-am luat in brate, etc incercam sa para totul ca si cand nimic nu s-a intamplat. A fost ingrozitor de greu, sunt sigura ca am exagerat si ma simteam la capatul puterilor, chiar credeam ca nu mai am mult, haha. 
Alex e teribila cu gimnastica, la anul poate te gandesti s-o inscrii la ceva.
Medica, ce concediu frumos ai avut! Sa ne mai povestesti despre copii!

miflore spune:
miflore spune:
 Eu zic ca nu-i o idee f.rea asta cu plecatul la munte. Si cu siguranta ti-ar fi si tie mai usor. Si cand se intoarce Alexandra ii spui ca tocmai atunci a sosit si surioara ei ca sa nu creada c-a ratat ceva.  Bafta!
 Bafta!
Ruxandra se simte bine, sigur, nu ca in zilele forte. Cu siguranta ca-n zilele urmatoare isi va recapata forta! Spera ca astazi sa plece acasa!

Mihaela si  Ana Maria
 Ana Maria 
Poze AICI

tangerine spune:
tangerine spune:
 la noi e si mai complicat cand o sa vina bebe2; noi stam in afara bucurestiului, asa ca sincer mi-e mai ok sa merg la serviciu pana nasc, decat sa stau acasa; ca acolo tb sa il astept pe sot prin traficul bucurestiului sa vina sa ma ia; asta daca nu vreau sa ma conduc singura la spital:); de fapt, eu inca muncesc si cred ca o s-o tin asa pana pe 8-10 sep:)
nici eu n-am meditat foarte tare ce sa fac cu MAria; cred ca pur si simplu o s-o duc la bunici sau o sa stea acasa cu bona in zilele respective; si mi se pare normal sa fie acasa cand vine bebe; dar eu o sa am probabil ceva ajutoare, nu o sa fiu complet singura, asa ca merge varianta asta; eu nu imi amintesc mai nimic din copilaria mea, dar ziua in care au adus-o pe sora-mea acasa mi-e foarte clara; 
sa va zic muzica preferata a Mariei: muzicantii saltareti:) cine se baga sa ghiceasca ce gen e?
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Diana30 spune:
Diana30 spune:
 Tonnia,ca logoped nu pot decat sa te felicit pentru exercitiile logopedice.Zau,nu-i cazul sa te stresezi ca Sa spune doar cate ceva;dar poti continua cu "joaca",e clar bine venita.