MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

ymca, bun venit

abia sunt si eu in a 3 zi de monti consecutiv, sper sa nu ma laud degeaba

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Dana, nu te demoraliza, poate fi doar retentie de apa

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, anca_b Multumesc pentru primirea calduroasa!

Datele problemei sunt urmatoarele:

Greutate initiala - 94kg
Inaltime - 1.80
IMC = 29.01
Greutate tinta = 69 kg
Data inceperii 06/04/2008
Greutate actuala = 82.1 kg
deci mai am 13.1 kg de dat jos.
ca sa ajung la un IMC = 21.29

Nu doresc sa obtin rezultate rapide si nici nu pot pentru ca inca o alaptez pe fetita cea mica (7 luni). Dar imi plac principiile de baza enuntate de Montignac si sunt convinsa ca daca le respect (de exemplu nu ma abat de la chestia cu nemancatul fructelor imediat dupa masa, sau treaba cu apa cand si cum trebuie bauta) voi putea sa merg inainte si cu slabitul si cu alaptatul. Deci nu voi pica in extrema slabitului in detrimentul copilului.

Mentionez ca din aprilie de cand am inceput si pana in prezent nu a fost Montignac pur ci diverse combinatii facute de mine + principiile de mai sus si inca alte cateva chestii (carne + cartofi = erezie, deci NU).

De-abia de azi, de cand declar deschise discutiile cu voi, ii apartin lui Montignac cu totul. Am recitit - rapid, in diagonala, cartea lui si intru in Faza I.

Care este ziua de raportare a kg date jos? In fiecare joi? Sau alt interval?

In ce priveste scrisul nu sunt convinsa ca sunt cel mai potrivit partener. Sunt membru DC de 2 ani jumate si se poate vedea cu ochiul liber cate mesaje am scris pana acum! Dar promit sa fiu activa de-acum inainte.

Sper ca n-am uitat nimio informatie relevanta dar ma bazez pe vigilenta voastra.

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Bine ai venit Ymca(mi s-a incurcat limba in gura,pardon degetele pe tastatura...glumesc)Hai pune mana si scrie ca ai de recuperat...
Fetelor ,eu sunt bine dar am trecut pe South beach pentru vreo doua saptamani ,e un pic mai restrictiva...ca nu mai scap nici cum de 2kg..

Mergi la inceput

Am terminat si a 3-a zi cu bine, daca reusesc sa ajung pana la 2 sapt imi va fi mai usor ... sper ...

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

zi de raport feteleeeeeee

eu nimic ... raportez depresie

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BUNA DIMINEATA!!!
ZI DE RAPORT!!!

Cred ca iar sint prima. Dar azi am cu ce sa ma laud: cintarul meu arata un incredibil 81,7 kg. deci un minus de 1,8 kg fata de saptamina trecuta.

faptul ca am tinut un monti strict si fara fructe s-a vazut imediat. si la cantitati am umbla, bineinteles, ca altfel...stagnare.
mai am un pic pina la 80 kg...sper sa reusesc in doua saptamini, ca altfel merg la nunta in dresuri...rochia nu ma incape inca si buget pentru alta nu este.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Eu raportez cateva sute de grame care nu justifica modificarea tabelului

Bravo Anca !

Dana,

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu raportez numai o pofta enorma de dulciuri..mai precis amandine...si o lipsa acuta de chef de munca.

in rest, stilul nou de viata ma prinde foarte bine...kg sunt tot cele mentionate in mesajul de prezentare...

ma tin tare si astept sa plec de la birou ca sa servesc un pomelo ratacit prin bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pai nu ma mai joc asa!!!!!
nici azi, in zi de raport nu dati cu vii???
vin de la plimbare si va gasesc pe pagina doi!!!
ma supar tare de tot pe voi, sa stiti!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput