MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Ele, m-am uitat pe pozele tale si le-am vazut pe cele de la urlatoarea si imprejurimi si m-a luat nostalgia, acolo am fost noi in saptamana de miere , locuiesti intr-o zona de vis, nu mai zic de casuta frumoasa Noi Ce spui sa si infaptuiesti ! |
Merci de aprecieri.
Nu stiu daca ai prins cand am zis..locuiesc doar de un an in BV (pe langa mai exact ). Iubim muntele si inca mai cautam trasee si locuri pe care sa le vedem. In we am facut din nou Transfagarasanul. Jale mare la sfarsit de saptamana. Nu am putut urca cu masina pana sus si am luat-o la pas pe munte cu tot cu copil. Greuu dar frumos.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Sint si eu pe aci.....dar nimic ...nu am cu ce ma lauda....
Incerc sa intru pe calea cea buna si abia dupa aceea sa mai scad si eu cate putin.
Andanitzo pe unde esti?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
anca.b spune:
Salutare!
Pai chiar asa? toata lumea e in pauza???? numai eu ma mai lupt aici?
si mai am numai doua saptamini jumate pt tergetul intermediar...pai cu cine ma mai "incurajez" eu?
haideti, mobilizarea!!!!
n-a trecut inca vara!!!! inca mai avem de aratat cite ceva, nu?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
melany72 spune:
Anca...io ma plec in fata ta...nu pot frate fara inghetata...si am facut o burta...numai cand se intoarce copilul de la tara reiau serios...pana atunci cu gatitul subtireanu si mancam cat mai rapid tot felul...ieri de ex am facut salau la cuptor-bun, corect, dar si calamar pane-incorect si cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu iaurt...deci sunt varza.
Hai sa facem galerie fetelor curajoase si ambitioase!!!!
anca.b spune:
Mai, eu cred ca incep sa ma reobisnuiesc fara fructe...desi e greu, am tot timpul in casa, pt copil...
o inghetata nici nu mai stiu de cind n-am mincat...si am o cutie in congelator...cred ca expirat deja.
chiar nu mi-e pofta de nimic zilele astea si profit...ca cine stie cit ma tine...
am scapat si de rusi...azi merg sa-mi vopsesc radacinile...daca mi-a trebuit sa ma fac blonda...
Povestea Nasterii
andanii spune:
fetele eu pe aici , ma simt tare rau , mi-au venit rusii.... si groaznica cum sunt m-am cantarit si aveam aproape 2 kg in plus, mi-a venit sa plang ... probabil ca de la rusi .... firar sa fie ... da tare ma demoralizeaza ... iau cu pumnul pastile ... si imi vine sa mor
eu am zis ca din 1 sept ma apuc serios dinou cu sala si fara abateri deloc ... la astea includ inghetata si ciocolata
v-am pupat pe toate fara exceptii
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
ymca spune:
Buna,
Pot fi primita in randul iubitoarelor de Montignac? Sunt fan Montignac de multa vreme, cu rezultate exceptionale acum 4 ani, intrata in pauza din 2005 si pana in prezent. Din pauza de Montignac au rezultat 2 copii si niste kg in plus.
Asadar doresc sa ma reintorc de unde am plecat, si daca pana acum am facut totul de una singura, simt ca pentru ultimele 13kg am nevoie de un grup de suport.
Deci ma primiti?
S
canne-marie spune:
andaniibuna.
As vrea sa schimbi in listuta cand ai tu timp, sa modifici de la 94 kg, la 88 kg.
Scuza ca nu am mai intrat de ffff mult timp, dar dieta o continui si azi.
Pup toate fetele monti.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
anca.b spune:
Ymca, bine ai venit! sigur ca te primim!!!
Povestea Nasterii
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca Buna, Pot fi primita in randul iubitoarelor de Montignac? Sunt fan Montignac de multa vreme, cu rezultate exceptionale acum 4 ani, intrata in pauza din 2005 si pana in prezent. Din pauza de Montignac au rezultat 2 copii si niste kg in plus. Asadar doresc sa ma reintorc de unde am plecat, si daca pana acum am facut totul de una singura, simt ca pentru ultimele 13kg am nevoie de un grup de suport. Deci ma primiti? S |
binenteles ca te primim , da-mi datele si te trec in tabel
chiar avem nevoie de fete noi care sa mai animeze subiectul ... sunt fetele in vacante si nu prea se tin de monti .....
te pup si te astept cu cate mai multe postari
apropo sa-ti traiasca bebelusii ....
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet