MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sanse, lasa ca o sa venim noi tare din urma!
Eu sunt capiata! De doua zile schimb asternuturi intr-o veselie, copiii mei borasc numai in pat. Cu bolta. Imi vine sa urlu la luna. Dar macar am facut miscare. Cel putin patul mare e criminal de schimbat.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am mai bagat si eu un ochi repede pe aici, e un aer tare fain pe la voi. Felicitari pentru eforturile voastre!

Andanii, acum am vazut ce ai scris, asa, pt cine vrea sa stie:
Inaltime -1.85
GI -82 (la 1 Iul'08)
Ga -75,5
tinta- 69.
DAR nu are rost sa ma treci pe lista caci planuiesc inca o sarcina cat de curand si va dau contorul peste cap :))
Si nici nu prea am timp sa intru la taclale :(

Provocarea adevarata cu dieta, nu e la mine, ci la Omu meu care de la 5 iulie incoa a slabit cu o dieta GREA, de disociere extrema, zile in sir numai carne, zile in sir numai legume cu IG mic-mic si vo 2 piersici, sau uneori doar lactate. Fara pic de ulei, orez sau alte cereale, dulce de nici un fel. A, si 30 min sport cam de 3-4 x/sapt, constand in saritul pe trambulina proprietate perso. Numa striptis n-am facut sa il conving sa stea acolo sa sara in fata tv-ului.
A slabit 12 kg, de la 108 kile (1.83 m), peste o luna il trec cu mine pe Monti. Atunci se va vedea cu adevarat eficacitatea lui Monti.
As vrea sa iau si o eliptica, dar tre sa babyproof casa, asa ca voi marita pana si aparatul de vaslit :(

Hai ca bat campii, eu venisem cu o intrebare concreta. Eu, la sugestia lui Ariel (cred ca mai posteaza si ea aici) imi iau fructoza de aici http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=59 -cam straniu de ieftina, dar isi face treaba, nu ma plang. Faza e ca aseara o prietena a vazut o emisiune la TV unde ziceau ca in romania nu exista fructoza 100%, ca baga in ea diverse, zahar sau aspartam, etc. Mi-a cam cazut fatza, caci eu vroiam sa tin dieta si in sarcina urmatoare, numai ca mi-e teama de fructoza cu mascari.
Voi stiti o sursa sigura de fructoza? Voi de care luati?

Va pup!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Sovietica, te rog, da mai multe detalii despre dieta sotului tau

Felicitari celor care au avut rezultate

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
va pregatiti de we?
sa fiti cuminti!!!!
iar de luni...va astept sa fim ffffff cuminiti! ati promis!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anca daaaaaaaaaaaaaaaaaaa de luni fffff cuminti , am promis , asa se incepe ... asa am inceput si anul trecut , asa incep si acuma si pana in vara viitoare vreau sa ajung la 60, clar si hotarat .... e un targhet accesibil de indeplinit , nu ????? ce ziceti o sa reusesc ??????
la noi plouaaaaaaaaaaaaa nu pot sa fac plaja in acest we mi se duce bronzul ...... groaznic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Andanii, eu sint sigura ca vei reusi!!
Crezi ca eu am ceva sanse sa ajung la 70 anul asta? Hmmm!!! poate daca fac si ceva masaj si daca merg la piscina...numai timp sa fie. cred ca o chem pe mama la "training" de crescut bebe de luna viitoare. macar doua-trei ore sa am pt mine de citeva ori pe saptamina...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anca pana la sfarsitul anului mai sunt 4 luni , deci ai mai aveam cam 3 kg pe luna , nu e f mult pe luna , dar dupa zeci de kg date jos procesul de slabire incetineste ... nu mai dai jos cu aceeasi viteza (sau cel putin la mine asa s-a intamplat) daca reduci fff mult mancarea, faci miscare si nu te abati sigur vei reusi .... nu sunt sigura de faptul ca in momentul in care te apuci de mancat nu le vei pune la loc , in general ce se da ffff rapid se si pun la fel de rapid la loc
oricum iti doresc sa ajungi pana la sfarsitul anului la 70 ....dar deviza mea ... incet si sigur functioneaza mai bine decat rapid si nesigur

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Ai dreptate, Andanii...oricum stresul meu cel mare era sa dau jos kg luate in sarcina. am reusit!!! (bine, mai am un kg...).
de acum, ma tin de treaba si cit se duce se duce, cit nu-nu. eu n-am fost niciodata silfida...in clasa a 12-a aveam cu 5 kg mai putin decit acum, iar cel mai putin am avut 70 de kile (in viata mea de adult). acolo sint ffff slaba, numai piele si os...si ceva muschi la picioare.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

anca, suntem impreuna in lupta pentru saptele de la raportarea viitoare!

andanii, eu m-am pregatit foarte serios pentru aceasta slabire si am zis sa lupt cu toate armele posibile; cantarul face parte din arsenalul meu de lupta. are memorie pentru 4 persoane si ma recunoaste de fiecare data cand urc pe el; si asa imi spune daca slabesc bine sau prost

eu chiar sper ca monti sa devina un stil de viata pentru mine, asa ca dieta de fapt e in planul 2; ideea e ca incerc sa ma educ, incet incet ca unele alimente sau combinatii de alimente vor fi excluse pe viata din masa mea. adica voi reusi cu ajutorul vostru!

ica, multumim pentru felicitari

sovietica, eu iau fructoza de la farmacia de langa mine; ambalajul e diferit fata de cel pe care-l iei tu si pretul putin mai mare (adica vreo 12 RON); o sa verific lista de ingrediente sa vad ce contine; am mai vazut fructoza si in hipermarketuri la produsele de dieta

azi am inceput cu fructe, voi continua cu ceva produse de rotiserie (ca s-a deschis una langa birou) si voi termina ziua cu mult pepene rosu!

eu mai am mici abateri in timpul zilei: adica 2-3 guri inghetata, niste cioco fara zahar si cu 70% cacao, dar in general nu le raportez pentru ca le consider fff mici. pe cele majore le voi aduce cu siguranta in discutie

weekend placut la toata lumea si cat mai putine abateri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La mine este f dimineata si eu deja ma invart princasa de 2 ore bune cand altii inca Am abia 3 zile tinute corect si dupa SB, merci Crisstinuta , sper sa continui tot asa ca la mine monti + abateri = stagnare (in cel mai fericit caz)
Va doresc sfarsit de sapt fara tentatii culinare

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput