MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Acum imi iau si eu cina: un iaurtel mic dietetic...ma grabesc sa pap ceva ca pe urma ies cu bebe la plimbare si pe cind ma intorc e prea tirziu...
azi am papat lapte cu finn crisp de dimineata si niste salam sasesc cu mozzarella la prinz (bleah pt salam, nu mi-a placut, nu mai "servesc").

Ymca, tin pumnii strinsi sa ne iasa "afacerea". si cioco neagra nu e neaparat o abatere. eu maninc in fiecare zi doua bucatele, trei, si nu e nici o problema.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara, ma fac ca am uitat ca ieri a fost joi si nu am scos nici un cuvintel.

Eu nu ma bag decat la sustinere la greu printre voi. Ma gandeam eu sa numar niste calorii pana plec in vacanta dar m-am mai gandit si nu am chef...inca.Dar ma altur cand ma intorc...adica peste max 2 saptamani.

Felicitari Anca, Androix, vad ca sunteti cuminti si-mi place...

Buey, am vazut si eu acum pozele de la nastere ale Sashei, mama frate ce frumos!!!!!! Si ce barbat curajos!!!!!!!

O noua sarcina placuta iti doresc daca am inteles eu bine ca exersezi din greu...

Eu azi m-am luat liber si am invatat (Doamne ajuta ca mai am 3 examene si finalul ca mi-a pus capac cursul asta), am luat examenul saptamanal si l-am repetat pe ala de saptamana trecuta unde nu prea eram multumita de nota...siiii....am imbunatatit-o.

Va pup.

Sa va dau o idee de meniu de seara...tocmai am bagat 3 pastravi la cuptor....

A, sa nu uit, eu iau fructoza nemteasca, de la raionul de diabetici din orice supermarket , e cutia galbena ...acum nu am in casa ca ziceam si firma.Tot astia fac si dulceturi bune...tot de diabetici cu cructoza ,pe langa alte deserturi.

Va pupez...sau am mai zis odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Melany, multam pentru aprecieri la adresa baietilor mei favoriti
Stiu de ce marca de fructoza vorbesti, exact azi m-am gandit la ea cand am dat cu nasul in borcanul de dulceata de la aceiasi (iami!) Si apoi daca nici aceea n-o fi autentica, atunci care...
De la ei voi lua pe viitor, dar numai dupa ce voi termina cele 4 kile ce le am pe stoc acasa :)
Bafta si tie la examene, vacanta frumoasa si stai pe val cu dieta.

Ica, nu cred ca are rost sa scriu in detaliu dieta, vine de la un medic nutritionist din Bucuresti si o da personalizata in functie de trecutul persoanei, de rezultatele la analize si altele. S-ar putea sa fac mai mult rau daca o scriu aici.
ymca, multam de raspuns. eu nu cred ca cei care ar maslui fructoza, ar recunoaste asta in scris pe ambalaj.

Va doresc un "fresh start" de luni fara abateri! va voi sustine din umbra. Eu mai imi permit cate o abatere -doua, caci v-am zis, alaptez.

pup

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hello , voi pleca in we si poate nu o sa am net acolo ... deci ... sa fiti cuminti pana ma intorc da ???
va pup pe toate , nu va mai iau pe toate ca e tarziu tare

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

azi am cam abuzat de fistic in rest legume + humus + conopida prajita in ulei si aici da' macar mai putin ca inainte.

Sovietica, esti curajoasa daca vrei asa repede un alt bebe, succes

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Ica, te intelg cu fisticul...hihihi...saptamina trecuta mi-am cumparat si eu o pungutza...dupa 12 ani in care n-am mai pus gura pe el (am mincat atunci pina mi s-a facut rau...si m-am lecuit o perioada destul de lunga). mi-a placut maxim, dar am avut grija sa-l maninc in trei zile, ca sa nu mai patesc vreo minune...

azi am inceput cu lapte si wassa...la prinz creed ca niste mozzarella cu rosii (am primit de la mama din gradina, asa ca ma risc din nou). cina: sigur va fi un iaurt dietetic mic...

cred ca ar trebui sa nu ma mai cintaresc in fiecare dimineata...ca incep sa ma deprim...azi aveam 300 grame in plus fata de joi dimineata...si nu inteleg de ce...hmmm...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Melany, spor la invatat. si te asteptam peste doua saptamini la "cuminteala"...

ma bate gindul sa ma apuc si eu de un master...am vazut ca sint de un an sau de doi...n-am inteles care e diferenta. voi stiti? scuze ca sint un pic off-topic.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu de ieri de cand m-am intors de la birou am ameteli si senzatie de voma.

m-am culcat ieri mai devreme ca azi ca e de la oboseala dar n-a disparut peste noapte....de fiecare data cand m-am trezit la alptat am crezut ca vomit peste bietul copil...

azi a fost la fel de rau...nu mai simt bine decat daca stau culcata pe spate (pe o parte sau alta e de rau). ce-o fi oare?

mananc echilibrat, mananc multe fructe, carnita, lactate; singurul lucru redus cu 75% fata de regimul obisnuit al meu a fost painea; ahhh si amandinele

inseara asta mi-am cumparat o paine alba, peoaspata si am mancat un colt; ma simt la fel!

sper sa-mi treaca rapid; eu sunt o persoana ffff sanatoasa; cu exceptia celor 2 cezariene nu am avut de-a face cu medicii (nici macar in copilarie n-am avut boli, picioare, maini rupte, apendice scos, amigdale inflamate, polipi etc). in schimb merg la stomatolog de mica

va voi tine la curent; tocmai acum, cand imi luasem asaq un avant cu slabirea si venise si sora-mea in vizita si remarcase rezultatele fara sa fie nevoie sa ma laud

sotu' a zis ca am tensiunea mica si mi-a facut cafea dimineata (eu nu beau cafea aproape niciodata); mi-a dat si o buc de cioco amara - nimic

asadar azi abateri cat cuprinde:

- dimineata cafea +cioco
- pranz - 3 sarmalute cu carne de pui si o felie paine cu salata vinete
- seara- 4 prune si daca ma pot misca pana in bucatarie niste pepene rosu

o duminica linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

azi am aflat ca cantarul meu arata cu aproape 4 kg mai putin si tocmai cand vroiam sa spun ca am subt greutatea din tabel asta ar fi bun cand m-as cantari pe un cantar ok si venind acasa sa ma cantaresc mi-ar ridica moralul

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ymca ,cum mai esti?cat timp are copilasul ,am inteles ca alaptezi dar mergi la serviciu...cum te descurci?
Ica,si eu imi suspectez cantarul ca arata 1kg in plus dar ...pe el ma cantaresc de sase ani si ma intereseaza mai mult variatiile de greutate ( de ex sa nu ma ingras mai mult de 3kg)desi nu cred ca poate arata chiar o diferenta de 4 kg.Eu pe al meu nu il mut niciodata din acelasi loc ,e mecanic ...Intr-o vreme ma batea gandul sa-mi iau unul electronic dar mi-am zis cu ce mi-o fi de folos sa aflu ca mai am in plus minus 170gr...
Defapt cel mai tare ma intereseaza hainele.....poate arata cantarul ce vrea.....mai si mi-e o ciuda ca am probat o pereche de pantaloni de toamna mai ficsi asa dar faini...umblu de nebuna cu ei ,ii iubesc...si ma strang ...asta ma supara mai tare decat cantarul...

Mergi la inceput