MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pt. ELE

programul de sala al meu consta in :

15 min bicicleta
15 min banda

apoi 1 ora tot felul de excercitii la alte aparate pentru picioare , brate, talie

15 min cross
15 min stepper

cam asta e ... dar nu sunt batute in cuie , ma mai abat ... functie de cat timp am la dispozitie, nu intotdeauna pot sta 2 ore si atunci mai schimb, mai tai din ora de aparatele din mijloc ....niciodata nu renunt la bucatile de cardio .... le mai si maresc .... fac si cate 30 min
mi l-a schimbat , trebuie sa nu se obisnuiasca corpul si la cateva saptamani schimbam ordinea si miscarea

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele! Mai dau si eu un semn de viata.
Eu mai am putin si ajung la 70 . Nu mai reusesc sa ma opresc cu mancatul asta. De fapt, mananc putin dar total neMonti.
Am avut si ceva probleme cu burta si am mancat multa paine prajita si banane.
"Ticalosul" asta de cantar imi arata foarte bine. Am zis ca n-am luat decat 1 kg. De fapt, se cam consumasera bateriile .

Andanii, eu nu te pareasesc . Tot la Monti raman, desi m-ar tenta ceva care sa ma ajute sa dau repede mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani saru'mana de raspuns. Eu sigur nu as rezista 2 ore pe aparate. Faceam cam 50 min aerobic iar dupa cat te mai tineau muschii aparate.
Cu dulceata ce se poate face?? tooooone de clatite.
Iarna e desertul nostru preferat.Si chiar daca eu nu mananc din toate imi place sa am de toate puse ca nu cumva sa ma apuce poftele si eu sa nu am.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara la fete cuminti,
Eu ma aflu din nou la tara la copil.Maine eram libera si am vrut sa
profit pt ca nu mai vin aici pana pe 6 sept cand vin sa o iau ca sa plecam la munte.

Andanii, nu ma bag la restrictii pana pe 15 sept, sorry ca nu iti tin companie, dar iti tin pumnii...

YMCA, nu imi amintesc sa fi slabit cat am alaptat, mai ales ca am alaptat doar 3 saptamani...dar am si fost super obosita.
Orez din ala rosu maro am si eu....am facut odata cu legume, dar ca sa-l mananc l-am facut destul de picant!!!

Mai trec pe aici...nu va ingrijorati.

Va pup.

Anca, nu ma incanta deloc ce a fost , eu prefer cele cu branza...

Crisstinuta, ne luam de mana la anti sport...mie imi lua mama scutire ca dadeam cu stangul in dreptul...cum naiba sa sari de pe loc ...fara avant?! Va aduceti aminte?

A, sa nu uit...puneti mana pe condus cele care ziceati ca nu o faceti...si eu am stat cu carnetul 10 ani in buzunar fara sa practic...acu nu ma despart...si cum zicea si Andanii e modul cel mai rapid in care imi fac treburile..

Ele, vad ca tragi tare de eliptica...bine ca te tine suflul...sa vad cand bag si eu bicicleta in priza...ma tot laud...dar nu prea ma tin de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, nu stiam treaba cu obisnuitul organismului la o anumita schema de exercitii (asta pentru ca toate salile la care m-am dus, desi se laudau ca au in dotare instructori de fitness, de fapt nu se bazau decat pe fetele de la receptie sa dea niste indicatii si-atat); si uite-asa am facut ani buni de fitness dupa ureche; incepeam tot cu bicicleta si banda, faceam apoi exercitii pentru brate, picioare, abdomen si apoi la revedere!

acum trec printr-o perioada de chef de aerobic dar toate salile de langa mine au cursuri doar dupa ora 18.00 - ora la care eu sunt indisponibila (bona mea pleaca la 18.30, eu raman cu mersul la parc, inghitit de nisip, facut de baite, culcat fete, gandit intens menu montignac pentru ziua urmatoare, etc)

azi zi buna; am indraznit sa urc putin pe cantar si cred ca e de bine; voi incerca si maine caci se pare ca momentul ideal e dimineata, la 15-30 minute dupa trezire.

pana la ora asta n-am luat cina dar stiu ca va fi pepene rosu si un somn bun si rapid pentru ca noaptea se trezesc pe rand cele mici (o apa una, un alaptat rapid alta, un "mama, mangaie!" soptit de una, o nevoie de leganare cealalta)

am mai intrat pe linkurile cu retete montignac dar unele nu mi se par de faza I, altele nu-mi plac pentru ca sunt mofturoasa, asa ca raman la gratarele mele.

intrebare: la noi in casa se face compozitia de chiftele, cu carne de pui si in loc sa se prajeasca, se pune ceva ou deasupra si se baga la cuptor (arata cam ca un drob). oare e bun? sau ce ar trebui sa contina compozitia de chiftele ca sa fie monti? ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Melany, nu aveau cu brinza...ca de alea imi luam!!!1

Androix, ce sunci fata? nu sint nic pe departe asa mari pe cum te "lauzi".

Acusor, tu te plingi ca ajungi la 70, eu cred ca as fi cea mai fericita daca m-as apropia .... hmmmm...chestie de perspectiva.

Andanii, stai linistita, ca nu plecam toate!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

si sa nu uit, meniul de azi:
md: finn crisp cu lapte degresat + o linguritza de ness
p: omleta cu sunca si telemea
c: nimic. ca n-am mai apucat sa maninc inainte de a se trezi stefan...

gustari: citeva alune si doua bucatele de cioco neagra.

abaterea: juma' de pahar de vin rosu, acum, cind va scriu, ca altfel imi explodeaza capul...m-a rupt bebe azi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Dar cine a zis ca pleaca ?!?!

Aici stau pe vecie.....

Sau vreti sa nu ma mai vedeti?

Meni azi:

md: sunca si castraveti
p:friptura porc cu ardei copti
c:nimic

Va pup

ps.nu intru des pentru ca am sotul plecat si mi-au ramas toate treburile pe cap

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, multumesc. voi incerca sa-l prepar cu niste legume si ceva sos rosu (cam ca un orez sarbesc)...sper sa iasa ceva.

offff....nu stiu ce mi-a venit si m-am uitat pe computer la o arhiva de-a mea cu poze din 2004/2005 si m-am deprimat complet!!! aratam atat de bine (si-atunci ma consideram grasa)si mi se pare ca nu o sa mai ajung in veci la forma de atunci... poate ma motiveaza pozele, desi momentan sunt trista/disperata...mai bine nu dadeam peste ele.

am inceput bine cu 2 piersici si ma asteapta o supa de legume la pranz. sper sa nu stric totul seara

greu, tare greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Helooo!!
Am revenit eu si ati fugit voi?
Eu mi-am terminat runda de "dimineata" de pedalat. Acuma am si mancat gratar si 2 oua fierte. E extenuant sportul pe stomacul gol dar am citit ca e mai bun asa ca ma conformez.
Ymca pai eu in timpul alaptatului m-am facut cat vitica. Aveam 76 kg . Si din spital am iesit cu 68. Deci fa si tu o socoata. Eu zic ca e mit aia cu alaptatul slabeste. Nu am intalnit inca fericita care sa fi slabit de la alaptat...si am multe prietene care au alaptat dar s-au facut si ele cat si mine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput