MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
ymca spune:
bonsoir!
raportez o zi de care sunt multumita
dimineata: paine integrala cu branza si ardei gras
pranz: pestele cu care m-am laudat mai devreme si tone de lamaie
seara: niste pepene (ca mi-e rusine sa zic c-au fost 2 felii imense)
in rest apa plata cat mai multa
si eu sunt interesata de retete
incerc sa o conving pe soacra-mea sa inceapa si ea montignac...si uite-asa m-as alege si eu cu mancare gatita...ea e "le chef" pe-aici asa ca mi-ar fi de mare ajutor...da' am simtit ca ii e cam lene sa citeasca cartulia...mai insistam c-avem sanse mari
felicit fetele care se apuca de sport si cele care deja exerseaza de zor
eu ma laud doar ca de saptamana viitoare o sa ma duc la ceva masaj si electro...asta daca sunt suficient de matura si responsabila incat sa-mi organizez timpul cum trebuie...
o noapte buna si fara pofte
concluzie: vreau retete si exemple de meniuri zilnce din care sa na mai inspir si eu
crisstinuta spune:
Ica,arunca si tu un ochi aici:http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/19029/Dieta-South-Beach-Principii-si-lista-Alimentelor-permise-interzise/
anca.b spune:
neata!
Ce bine ca ati inceput sa mai scrieti. s-au terminat concediile?
citesc din urma si imi beau laptele cu cafea. plus feliile de finn crisp.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ele spune:
Neata!
Eu sunt la vesnica cafea cu zaharina.
Anca si eu gandesc la fel ca tine in legatura cu masina. A sotului e de serviciu , o "ditamai" masina si nu vreau sa-i fac nici macar o zgarietura.
Andani inca astept sa-mi zici in ce consta sala la tine. (se pare ca m-ai uitat).
Aseara l-a mine s-a servit gratar si eu doar ce pedalasem iar vreo 30 min si dupa cum curgeau apele de pe mine nu am vrut sa mai mananc nimic dar totusi nu m-am abtinut de la niste pepene galben.Fac doua reprize pe zi de bicicleta. Ieri in total 70 min.Asta e acasa ca de sapt viitoare e posibil sa fiu o sapt la mare si nu cred ca in hotelul unde stau au sala.
Elena & Denisa
NOI
Androix spune:
Aaaaaaaaa gata cartoanele! Ce bune au fost! Doar ca am uitat sa pun laptele la rece si in cutia deja deschisa mai era doar putin. A mers foarte bine si asa. Sper sa nu o iau iar pe aratura azi ca si ieri am inceput regulamentar si am sfarsit dezastruos. La pranz mi-am propus sa-mi fac o omleta delicioasa cu ceapa, ardei si ciuperci si deasupra sa-i trantesc si doua felii de hochland. Iar la cina, habar nu am poate imi fac o salata de rosii mare si niste pui la gratar.
Dar ce ma fac eu ca am pus niste castraveti la murat si mi=a dat prin cap sa mesteresc o saata boef si fara cartofi nu are acelasi farmec...
Am uitat: uitati www.dropshots.com/costinesti2008" target="_blank">poze de la mare, apar si eu in toata splendoarea baleneasca pe-acolo
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
ymca spune:
neata
mi-am inceput ziua uitandu-mi mancarea (da! chiar el! pestele de duminica!) pe masa in bucatarie si portofelul intr-o alta poseta...eleganta se plateste scump
asadar am ajuns la birou si am incercat sa gasesc solutii creative...am rezolvat deja micul dejun cu un iaurt 0% ramas prin frigider de saptamana trecuta si niste wasa lasate de un coleg care-a plecat in vacanta
pentru pranz trebuie sa imprumut bani si sa iau ceva la gratar de la fast food-ul din colt
si cum stateam linistita la intersectie la razoare cautand ceva prin masina, a venit si un nene sa-mi spele geamul. n-am apucat sa-i fac semn ca nu vreau pentru ca nu l-am vazut apropiindu-se...norocul meu ca am gasit niste marunt printr-un buzunar al masinii...altfel ma vedeam nevoita sa-l anunt pe om ca mi-o spala pe credit...oricum ma enerveaza spalatorii astia pentru ca sunt cam agresivi, dar cel de dimineata parea OK si mi-ar fi fost mila sa nu-i dau nimic.
si mi s-a stricat si telefonul si nu mai pot vorbi la el decat pe speaker asa ca toata lumea de la birou poate auzi conversatiile mele..
si am asa vaga impresie ca nici n-am slabit mare lucru zilele astea. mi-e frica sa ma urc pe cantar.
mai scriu si eu asa mesaje din cand in cand ca sa va familiarizati cu mine
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Aaaaaaaaa gata cartoanele! Ce bune au fost! Doar ca am uitat sa pun laptele la rece si in cutia deja deschisa mai era doar putin. A mers foarte bine si asa. Sper sa nu o iau iar pe aratura azi ca si ieri am inceput regulamentar si am sfarsit dezastruos. La pranz mi-am propus sa-mi fac o omleta delicioasa cu ceapa, ardei si ciuperci si deasupra sa-i trantesc si doua felii de hochland. Iar la cina, habar nu am poate imi fac o salata de rosii mare si niste pui la gratar. Dar ce ma fac eu ca am pus niste castraveti la murat si mi=a dat prin cap sa mesteresc o saata boef si fara cartofi nu are acelasi farmec... Am uitat: uitati www.dropshots.com/costinesti2008" target="_blank">poze de la mare, apar si eu in toata splendoarea baleneasca pe-acolo Vacanta in Maroc cu POZE Andreea mama de Filip si Georgia |
Andreea eu asta iarna imi faceam salata fara cartofi. Cu telina, pastarnac, morcov , piept de pui, castraveti murati si binenteles maioneza. Superbuna a iesit...de mi-a mancat-o restul familiei. Cred ca se gandeau la maioneza aia ca nu ar face chiar asa bine siluetei mele.
Am terminat prima runda de pedalat, curge apa de pe mine...
Azi mi-am propus sa fac dulceata de pepene galben. Duminica am facut din mure. Sambata le-am cules si duminica le-am facut dulceata. Sper sa iasa.
Acuma ma duc sa vad pozele Andreei de la mare.
Revin!
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
M-ai speriat Andanii .
Sint si eu pe aici....
Cred ca bag si eu o dieta ca a Cristinutei...dupa nume credeam ca vorbiti despre vreo plaja ceva....
Eu fara carnet sint terminata Tare rau a fost fara.Toata ziua trebuia sa fiu cu "ia-ma nene" la ticalosul de sot.
Am inceput sa fiu cumintica si sper sa si pot cateva zile mai ales ca barbatelul meu nu este acasa .El ma corupea la frigider seara
Vad ca avem fete noi.Bine ati venit
Fug sa ma documentez cu dieta asta a voastra
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
androix superbe pozele nici nu esti asa balena precum te vezi sa stii .... la fata chiar imi pari slaba .... se vede ca v-ati simtit bine pe la costinesti ... nu am fost de 5 ani la marea noastra .... e prea departe de noi , ajung mai repede la croati sau greci din fericire
sanse ma parasesti ca si crisstinuta ... plecati acuma toate de la monti
ymca ma bucur ca scrii
ele pentru cine faci atata dulceata ????
eu nu scriu meniul ca e cam acelasi zilnic ... rosii, branza .... chestii dinastea .... da ma abat cu inghe si cioco .... pana luni ma mai rasfat ..... a si binenteles cu struguri .... o sa mor fara
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet