Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Anne, la LR gasesti reduceri tot anul. E drept ca in cele doua perioade de soldare gasesti lucruri faine la niste preturi incredibile, dar se intampla sa nu mai aiba marimea care-ti trebuie. Asa ca, crede-ma, LR rules

Edit: am calculat ca ai dat 13mil. 900 pana acum pe kiloti, sutiene si costume de baie. Mi se pare f.mult. Am 9 comenzi la reducerile astea de la LR si am cheltuit cam 12 mil. in total. Dar pot sa spun ca mi-am umplut dulapurile de haine si papuci. Si am fost si norocoasa pentru ca n-am avut decat cateva lucruri care nu-mi vin/plac.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Din pacate nu are cine sa-mi ridice coletele de la posta ca nu avem nici acelasi nume,nici aceeasi adresa.Asta e,o sa vad ce bafta am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Da au fost aproape 1300 ron pana acum si va spun si cat mai sunt taxele vamale si TVA-ul

Stiu ca si eu astept comenzi de pe LR... care in prima faza am cumparat pentru baietii mei ( marimea 162 tot ce s-a gasit si marimea 150, mai putin, ca are de la cel mare) iar dupa aceea am luat pentru mine si in final mi-am adus aminte si de sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Din pacate nu are cine sa-mi ridice coletele de la posta ca nu avem nici acelasi nume,nici aceeasi adresa.Asta e,o sa vad ce bafta am!

Jas, da' fa maine o tentativa sa vb cu alea de la posta (sau cu una dintre ele) sa nu cumva sa ti le trimita inapoi. Du-te si tu cu o atentie ceva.

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Daca eram in Bucuresti si apartine-am de acelasi OP, cu o copie de buletin si o imputernicire , cu tupeu si tot odata cu zambetul pe buze .... ti le ridicam eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Anne, la LR gasesti reduceri tot anul. E drept ca in cele doua perioade de soldare gasesti lucruri faine la niste preturi incredibile, dar se intampla sa nu mai aiba marimea care-ti trebuie. Asa ca, crede-ma, LR rules

Edit: am calculat ca ai dat 13mil. 900 pana acum pe kiloti, sutiene si costume de baie. Mi se pare f.mult. Am 9 comenzi la reducerile astea de la LR si am cheltuit cam 12 mil. in total. Dar pot sa spun ca mi-am umplut dulapurile de haine si papuci. Si am fost si norocoasa pentru ca n-am avut decat cateva lucruri care nu-mi vin/plac.

cristina d.

Si eu am dat o gramada de comenzi: pe 26.07 doua comenzi, pe 28.07, 31.07, pe 01.08 doua, 02.08, 05.08, 06.08 doua, si astazi trei comenzi ca sa recuperez cadourile voastre
Stiu produsele si am profitat din plin, mai ales ca am scutit banii de drum, pe care i-am trasformat in comenzi...
Acum m-am cu rabdare si astept sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am revenit cu raportul: am primit azi comenzile din 5 si 16 iulie. In cel din 5 iunie am avut tot felul de ieftinaturi si in general nici un produs nu face mai mult decat am dat pe el. Nimic spectaculos, singura chestie mai de doamne ajuta e sacoul asta pe care am dat 6.9E:

http://www.laredoute.fr/vente-veste-imprimee-anne-weyburn.aspx?productid=324096380&documentid=321408&single=false&categoryid=23110494

La coletul asta am primit cadou geanta alba care-i OK, din plastic dar macar nu pute.

In celalalt colet au fost mai mult lucruri pentru o cunostinta dar am avut si eu balerinii astia Camper care imi plac mult:

http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-camper.aspx?productid=324138634&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 - am vrut sa-i iau pe alb dar dupa ce am citit descrierea produsului am preferat sa-i iau pe maro pt ca materialul difera in functie de culoare. Sunt comozi, dintr-o piele f. moale.

Cadou trebuia sa am un ensemble turcoaz care nu stiu ce era ca am primit in schimb o sacosa de piata.

De acum nu mai astept decat 3 comenzi micute, cu produse din colectia noua. Pe urma jur ca nu mai dau comenzi pana la reducerile din iarna.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

ioana13 cum sunt gentile choco/anis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor eu astept de pe 4.07, 17.07, 21.07 si 4.08. Deja ma lasa nervii! AM o prietena careia i-au venit azi, gramada, 3 pachete
Si in mes ramboursements am un bon d'achat (3 si ceva) si o note d'avoir (2 si ceva).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

si pe mine ma lasa nervii deja.... maine plec la mare si tot nu a venit cea din 7/07.mai astept 31.07 si 7.08

Mergi la inceput