Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Nooo, sorry, tot eu raman datoare. Sau nu raman. Platesc diferenta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

sigur!! ba mai dau eu o praji pe deasupra!!!

dati-mi si mie o parere : m-am imbolnavit acum cu VS sa comand la ei dar taxele vad ca sunt destul de mari(nu atat cele de transport cat cele vamale) oare se merita sa ma bag?? este vreo doritoare pe aici eventual sa impartim taxele?

30+ DAVID-MIHAI

Ai putina rabdare....
Am comandat pe VS, pe 28.07 si nu a venit inca

Cred ca o sa vina dupa comenzile mele de pe 26.07., 28.07, 01.08 ETC

Iti spun cat sunt taxele si calitatea produselor daca merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

anne16, cat ai platit taxe postale? Si la ce valoare?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miki ,asa-i n-am fost pe faza nu stiam de faza asta...nasol oricum

eu sincer vreau niste sandale si ceva sutiene ca am inteles ca=s super! mai caut poate gasesc cu cine sa impart taxele,ca nu cred eu ca am norocul sa scap fara taxe vamale

anne chiar te rog sa imi zici cand primesti coletul cat platesti taxe si cum sunt produsele

jasmineconcediu placut!!totusi poate iti ridica cineva coletele macar sa nu mai stai cu stresul ca pleaca inapoi in fr

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SA fiu... scrisesem un mesajoi si mi l-am sters
Pt comanda din 14.07,( prima a mea, ca am fost plecata in perioada merilor reduceri) a aparut note d-avoir pe 29. Tot atunci a plecat din Fr colateu.

Pt bb, majoritatea, tricouti, camasute toate de la Okaou, fff multumita de calitate, marimi, pret, culori. Nu mai exista pe site.
Dar exista asta care e superba, am luat bleumarin f elegant, si destu de groasa, pt toamna oct-noiembrie http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&single=false&categoryid=23112374

Pt mine un debardeur active wear f atent la detalii, nasturi grafati cu floricele. Merge si la gravidute. No, ca nu mai e...

Cadou sac de voiaj, choco/anis, f faina, miroase prost, dar isi revine ea. Nu imi dau seama daca ar pune-o in colet(intreba cineva), daca restul sunt putine... e mare, dar se pliaza

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, colega mea nu si-a luat lenjerie de la VS, insa am eu un sutien si 2 furouri de matase naturala (primite cadou, bineinteles). Astea pot sa spun ca-s bune. De fapt, VS prin asta e renumita, nu prin celelalte lucruri pe care le vinde. Chiar si prezentarile pe care le mai surprind pe FTV sunt numai cu lenjerie intima de dama si costume de baie.

cristina d.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:

Nushu, colega mea nu si-a luat lenjerie de la VS, insa am eu un sutien si 2 furouri de matase naturala (primite cadou, bineinteles). Astea pot sa spun ca-s bune. De fapt, VS prin asta e renumita, nu prin celelalte lucruri pe care le vinde. Chiar si prezentarile pe care le mai surprind pe FTV sunt numai cu lenjerie intima de dama si costume de baie.

cristina d.

ms pt informatiile pretioase!!!deja m-am cam desumflat ca am tot citit subiectul vs si cand vad ce taxe platesc fetele mai vad...merci ca m-ati temperat ca eu in seara asta dadeam comanda

deci sa ma intorc la vekea dragoste LR

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:

anne16, cat ai platit taxe postale? Si la ce valoare?

cristina d.

La 492,91 usd am platit 63,99 usd am luat 5buc x 5usd chiloti de bumbac, 2 bucx 20usd sutiene tot bumbac,niste costume de baie mi s-au parut ieftine pana sa intru pe LR si cand le-am vazut pe acelea m-am zgariat pe ochi ) mai ales ca nu am prins reducerile voastre...

Mergi la inceput

Citat:

eu sincer vreau niste sandale si ceva sutiene ca am inteles ca=s super! mai caut poate gasesc cu cine sa impart taxele,ca nu cred eu ca am norocul sa scap fara taxe vamale

anne chiar te rog sa imi zici cand primesti coletul cat platesti taxe si cum sunt produsele

jasmineconcediu placut!!totusi poate iti ridica cineva coletele macar sa nu mai stai cu stresul ca pleaca inapoi in fr

30+ DAVID-MIHAI

Atentie la incaltaminte au calopodul foarte inalt, iar cu talpa joasa au foarte putini( eu port cu calapod mediu) si se plateste vama la piele 17% si 7% la ecologica+ tva iti faci calculul si vezi daca merita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

30+ DAVID-MIHAI

Atentie la incaltaminte au calopodul foarte inalt, iar cu talpa joasa au foarte putini( eu port cu calapod mediu) si se plateste vama la piele 17% si 7% la ecologica+ tva iti faci calculul si vezi daca merita

da, am citit si eu de taxele astea...sunt mari!!!nu se merita intr-adevar, decat daca ai pe cineva in state sa le comanzi pt adresa de acolo si sa ti le trimita pe urma aici(costa mult mai putin )

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput